Menu

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

image
22. september 2023 kl. 10:24

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Bestyrelsen i Allerød FK har modtaget 57 tilkendegivelser fra klubbens medlemmer omkring et alternativt kunstbaneprojekt. I henhold klubbens vedtægter §10 skal bestyrelsen derfor indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvor klubbens medlemmer kan stemme om denne indstilling.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 5. oktober kl. 19.00 i klubhuset i Allerød Idrætspark.

Bestyrelsen bakker enstemmigt op omkring det eksisterende forslag, som beskrevet på AFK´s hjemmeside - https://www.alleroedfk.dk/nyheder/2023/status-paa-boligprojekt-nye-kunstgraesbaner-i-alleroed-idraetspark/

Dagsorden iflg. vedtægterne.

 1. Valg af dirigent.

2. Indkomne forslag

  • "Right to play" med følgende indstilling:

Indstilling:

”Right-2-Play” initiativet ønsker at AFK’s bestyrelse og ”Right-2-play” tager dialogen op med forvaltningen og politikerne og tester muligheden for at ændre det eksisterende projekt.

 ”Right-2-Play” initiativet indstiller specifikt at AFK’s bestyrelse anmoder Allerød Kommune om at teste hvorvidt de to kunstgræsbaner kan ”flyttes” fra skoven og placeres på opvisningsbanen og i forlængelse heraf.

”Right-2-Play” initiativet indstiller ligeledes at initiativgruppen sammen med AFK’s bestyrelse deltager i dialogen og samarbejdet med Allerød kommune.

3. Afstemning

4. Eventuelt

 

Der vil på den ekstraordinære generalforsamling være en præsentation af det indkomne forslag ved Peter Voergaard og Hans Christian Linderoth. Herefter vil bestyrelsen præsentere det nuværende projekt, som vedtaget af Allerød Byråd.

Præsentationerne vil blive efterfulgt af en debat af begge projekter. Herefter vil vi gå til afstemning jf. punkt 3.

 

Stemmeret har alle, såvel aktive, som passive, når disse har været medlemmer i mindst 3

måneder, og ikke er i kontingentrestance. Dog har unge under 15 år kun stemmeret via

fremmødte forælder eller værge.

 

Bilag:

  1. ”Right to play” initiativ sag
  2. Redegørelse fra bestyrelsen omkring boligprojekt og nye kunstgræsbaner
Luk