Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Allerød FK - Klubhus og Cafeteria
Caféen i Allerød Idrætspark
Her er en oversigt over de frivillige hjælpere i AFK’s café. Vi har brug for at flere hjælper os, så hvis du har lyst til at hjælpe os, skal du sende en mail til .

Oversigt over frivillige hjælpere
Vagtplan
Klubhus i Allerød Idrætspark


Allerød Fodbold Klub råder over en række lokaler som kan bookes.
Forespørgsler omkring booking af lokaler i Allerød Idrætspark
skal ske til senest 3 dage før.

Retningslinjer for lån af cafe og overnatning i Allerød Idrætspark
Fodboldarrangementer

Cafeen kan lånes til brug for fodboldrelaterede arrangementer for AFK´s medlemmer, herunder holdarrangementer, forældremøder, fællesspisninger, afslutningsfester mv.

Cafeen kan i forbindelse med arrangementer, der inkluderer spisning ikke garantere, at maden kan laves i cafeen, da dette vil være afhængigt af den frivillige cafebemanding samt antallet af deltagere. Køkkenet er ikke dimensioneret til madlavning til større arrangementer med mange deltagere. Der vil dog altid kunne henvises til vores eksterne leverandører for levering af mad.

I forbindelse med arrangementer, der inkluderer spisning er holdet/holdene forpligtet til at stille med mindst 2 frivillige (gerne forældre) som kan assistere cafepersonalet med servering og afrydning.

Bookning af cafeen til fodboldarrangementer skal ske med mindst 3 dages varsel til cafeen@alleroedfk.dk og bookningerne vil blive vist på cafekalenderen på hjemmesiden under menuen Allerød FK/Klubhus og cafeteria.


Overnatning

Ønsker man at afholde et holdarrangement som inkluderer overnatning med et hold eller andet i Allerød Idrætspark, som går ud over almindelig lukketid, så skal der minimum 5 hverdage før (gerne tidligere) gives besked til Brandmyndighederne via udfyldelse af en særlig blanket (nedenstående link) samt på nedenstående mail.

Glemmer man dette kan man desværre ikke få lov at overnatte af sikkerhedsmæssige årsager.

Links:
1. Udfyld denne blanket hos Beredskabsstyrelsen.
2. Skriv til denne email: .


Private arrangementer

Cafeen kan som hovedregel ikke lånes til private arrangementer af klubbens medlemmer. Bestyrelsen kan dog undtagelsesvis og i særlige tilfælde fravige denne regel og give trænere/ledere og æresmedlemmer lov til at låne cafeen til afholdelse af et privat arrangement. Betingelsen for dette er, at det pågældende arrangement ikke har mulighed for at kollidere med nogen former for fodboldrelaterede aktiviteter og at cafeteriet til arrangementet kan bemandes af frivillige fra den normale cafebesætning.

Herudover er lån af cafeen betinget af at arrangementet har direkte tilknytning til den frivillige træner/leder - f.eks. egen fødselsdag, sølvbryllup eller lignende. Anmodning om lån af cafeen til private arrangementer skal sendes til bestyrelsen og vil blive behandlet separat fra gang til gang.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 27. Okt. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 20. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Estate Mæglerne
Bog & idé
Certego
Dalgaard Serigrafi ApS
AL-GLAS ApS
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Frisør Moldow
Carlsberg
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Allerød Nyt
Jyske Bank Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Nordsjællands KonferenceCenter
Sydbank A/S
Estate Mæglerne
Land Development A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?