Menu

Børneudviklingstræner ansat i AFK

image
01. juli 2024 kl. 15:15
Jesper Løvhøj starter d. 1. august som børneudviklingstræner i AFK. Alle trænere i klubben inviteres til at hilse på Jesper og høre om rollen som børneudviklingstræner mandag d. 19. august. 

Efter længere tids søgen, er det nu lykkedes at få ansat en børneudviklingstræner, som er første step på vejen i opgraderingen af vores børne- og ungdomsarbejde i AFK samt målet om at blive DBU Børneklub.

Pr. 1. august starter Jesper Løvhøj som børneudviklingstræner i AFK. Jesper er 41 år og kommer med en solid ballast – både fra sin egen karriere som spiller på højt niveau i klubber som B93, Lyngby og Silkeborg samt en lang erfaring som træner indenfor børne- og ungdomsfodbolden. Jesper har B-licens og har desuden også taget uddannelse som børneudviklingstræner.

Jesper vil skulle fokusere på årgangene U9-U12 (både piger og drenge) og håbet er at vi igennem Jespers tilstedeværelse på banerne vil kunne udvikle AFK´s trænere yderligere i en positiv retning. Jesper skal bl.a. være med til sparre med trænere på årgangene og gøre dem bedre samt sikre at vi gør det på en ensartet måde på tværs af årgangene.

Vi håber meget I alle vil tage godt imod Jesper, når I møder ham i klubben efter sommerferien og være åben overfor de inputs der kommer.

For at alle får mulighed for at møde Jesper samt stille spørgsmål til hvad en børneudviklingstræner laver, vil vi samtidig gerne benytte lejligheden til at indkalde til et præsentationsmøde af Jesper mandag d. 19. august 2024 kl. 20 i Loungen i Allerød Idrætspark.

Mødet er primært henvendt til trænere og ledere på årgangene U9-U12 piger og drenge, men vi håber også at nogle trænere for årgangene under og over målgruppen vil kigge forbi.

Med denne dejlige nyhed, håber vi I alle får en god og dejlig sommer.

Bestyrelsen i AFK

 

Luk