Menu

Uvejr afbrød AFK KS kamp ude mod Vejle

image Våd bane i Vejle
Kenneth Geert Rasmussen
28. august 2023 kl. 13:42
Søndagens kvindesenior kamp blev stoppet 20 minutter før tid

Det danske sensommervejr stjal al opmærksomheden, da Allerøds bedste kvinder i søndagens udekamp mødte Vejle i Kv. 2. division.

Pigerne ankom ellers med solskin og i højt humør med bus til VB park og var, trods en hel del afbud, klar med 13 spillere og tro på egne evner efter at have vundet de to første kampe i sæsonen.

Mens det  i horisonten trak op med mørke skyer og rumlen i det fjerne, så var Allerød klar fra start og allerede efter 9 minutter bragte AFK sig i front på et godt mål af Freja Hilt Nissen, med oplæg af Mie Wegener Hansen. Og selvom Vejle hurtigt kom tilbage på 1-1, så fortsatte Allerød det gode spil og i det 23. minut var Freja igen på pletten efter en assist af Maja Nørkjær.

 

Resultatet 2-1 til Allerød holdt indtil dommeren fløjtede til pause og netop som himlen åbnede sig over banen.

Pausen blev noget længere end planlagt, mens et lokalt skybrud med lyn og torden og regn rasede udenfor omklædningsrummene og da dommertrio og spillere igen var på banen, stod de i vand til langt op over knopperne. Kampen blev dog sat i gang og mens pigerne forsøgte at få bolden til at rulle i de mange store vandpytter som var på banen, så kom lyn og torden tilbage, og dommeren valgte klogt efter 70 minutters spil igen at afbryde kampen.

Desværre gjorde den megen regn og de fortsatte lyn i det fjerne, at kampen ikke blev genoptaget da alle skønnede det var for farligt for spillerne at fortsætte.

Nu er det op til DBU og de to hold, om de resterende 20 minutter skal spilles og hvornår… måske som optakt på AIP lørdag den 30. september, når Vejle kommer på besøg til returopgøret.

 

I kampen var der debut til stærke Cirkeline Forsmark Skjoldager fra AFK KS2 (der også har vundet deres første to kampe i Kvindesjællandserien) og i det hele taget var det et ungt hold som stillede klar til kampen og som trods resultatet, måtte vende næsen lidt skuffet hjemad, efter kun 70 minutters spilletid.

Luk