Menu

Tilbage med sejr, AB Tårnby trak det korteste strå i Allerød Idrætspark

image
12. oktober 2023 kl. 10:04

Det var to pointhungrende hold, der mødtes i 9. spillerunde i DS lørdag d. 7. oktober 2023. Gæsterne fra Tårnby mødte frem med 2 nederlag i deres sidste 2 kampe, os selv med blot 2 point i de sidste 3 opgør. Afbud var der rigeligt af, omrokeringer i den grad nødvendige, og vi lagde ud med mål allerede efter 4 minutters spil.

Dagens MOM W. Kops sendte et præcist indlæg fra O. Dargis i mål, føringen kom efter udeholdets målmand mistimede en tur ud af feltet, åbningsmålet var godt sikkert sat ind. Ikke mange minutter efter sendte N. Skou bolden tilbage til Frederik i målet, uheldigvis for os for bolden gik i eget mål til 1-1.

Minuttet før udligningen havde vi bolden i nettet, af en eller anden grund kom flaget op, og scoringen blev annulleret. Flere så der ikke var skyggen af offside, VEO-billederne var også helt tydelige, det var vist en gave af de store til udeholdet. Der kom en mere midtvejs i halvlegen. Kops kom fri af bagerste forsvarsspiller, et slynggreb stoppede vores målscorer, intet blev dømt.

Tilbage til kampen. Tårnby havde deres muligheder, det havde vi også, især Dargis var målsøgende, og Kops kæmpede forbilledligt.

Pausestillingen var 1-1, vi skiftede 2 i pausen, Tårnby 1, og kampens næste – og sidste – faldt ikke lang tid efter 2. halvleg var startet. Lasse sparkede hjørnespark, og i forvirringen inde foran røg bolden over stregen til stor frustration for gæsterne. Bolden var helt sikkert inde over stregen lød det fra linjedommeren, ellers var det ikke dømt.

Få minutter senere stødte to spillere hovederne sammen, heldigvis kunne begge fortsætte og gæsterne måtte se et skud prelle af på overliggeren kort efter, den havde Frederik vist helt styr på.

Efter 71 minutters spil kom muligheden så for det gæstende mandskab, fra kort afstand strøg bolden langt over vores mål, vi svarede igen, Christian kunne ikke fanges, det var tæt på, vi måtte nøjes med endnu et hjørnespark. Mark P kom på banen i 2. halvleg, og var med flere gode aktioner med til at vi holdt hele vejen. Godt 6 minutter var der lagt til, før kampen sluttede og vores første sejr i fire kampen var en realitet.

AB Tårnby var sidste modstander vi manglede, der er 10 hold i rækken og vi er nu på 4. pladsen med 17 point. Tre færre end topholdet Gørslev, og et point foran Tårnby FF som er vores næste modstander. De Den kamp er også i Allerød Idrætspark, det er lørdag d. 14. oktober med kampstart kl. 13:30, altså en halv time senere end vi er vant til.

Kampfakta

Danmarksserien Pulje 1

Allerød Fodbold Klub-AB Tårnby 2-1 (1-1)

Mål

4’ 1-0 Willian Kops

13’ 1-1 selvmål

49’ 2-1 Lasse Lyby

Tilskuere ca. 110

Gule kort

28’ Niklas Skou, AFK

50’ Ahmed Al-Swafi, AB Tårnby

89’ Frederik Rej-Rosenqvist, AFK

89’ Tobias Christiansen, AFK

Udskiftninger AFK

46’ J. Jæger ud, Mark P. ind

46’ N. Skou ud, P. Frimand Rasmussen ind

65’ L. Rasmussen ud,A. Fleng ind

90’ L. Lyby ud, O. Sylvest ind