Menu

Sejr i DS mod Greve Fodbold, alle mål scoret før pausen

image
05. september 2023 kl. 08:21

Yes, vi kom, så og sejrede i hjemmekampen i 4. runde lørdag d. 2. september 23, da Greve IF var besøg på vores indbydende græstæppe. Matchen blev spillet på opvisningsbanen i Allerød Idrætspark, som bare er lækker og indbydende!

Der blev scoret 4 mål i dysten, vi stod selv for de første tre i kampen, inden Greve reducerede til 3-1.

Vores mål faldt i det 16., 31. og 33. minut, hvor hele holdet storspillede mod den gode og hårde modstander, der ikke har fået den bedste start på sæsonen.

Ashab scorede 2 gange, Oliver 1, og specielt 2-0-målet var i den sjældne kategori. Udeholdets målmand forsøgte at nå bolden udenfor feltet, da han kolliderede med en holdkammerat, og Oliver udnyttede situationen og sparkede køligt bolden ind.

Greve fik som nævnt reduceret kort før pausen, men kom ikke tættere på – faktisk var vi selv uhyre tæt på yderligere scoringer i flere tilfælde, og spillede i det hele taget en flot kamp i solskinnet.

Tak til alle de fremmødte tilskuere, en særlig tak til AFK Ultras som igen var med hele vejen.

Vores næste kamp spilles fredag, ja igen en fredagskamp, her tager Herlev imod på kunstgræsset klokken 18:30

Match facts Allerød FK - Greve Fodbold 3-1 (3-1)