Menu

Herresenior 1 vinder forårets første kamp i DS, det holdt hårdt frem til sidste fløjt

image
16. april 2023 kl. 10:52
BK Skjold besejret 4-3 i Allerød Idrætspark

Inden mødet mod BK Skold var vi uden sejr i hele 7 kampe, jo jo, det var blevet til et par uafgjorte, men uden mål vindes fodboldkampe som bekendt ikke, og da vi er gået målløse fra banen i alle forårets fire kampe hidtil, kunne det ikke være anderles.

Lørdagens møde i DS Kvalen d. 15. april 2023 blev vendepunktet. Vi scorede hele 4 mål i 1. halvleg, og kunne efter en tæt tæt 2. halvleg forlade banen med en smal sejr på 4-3.

Målfest

Det første mål blev sat ind af dagens anfører Jacob Jæger, der i det 2. minut sendte et hjørnespark direkte i gæsternes mål, godt hjulpet af den evindelige vind på Møllemosen. Kampen blev spillet på opvisningsbanen, det var godt med græs under knopperne, og selvom Skjold ret hurtigt fik udlignet, kom vi i den grad ovenpå inden pausen.

Lasse Lyby og Willumsen gjorde det til 2-1 og 3-1, godt assisteret af hhv. Have og Dino, før Dargis i halvlegens overtid med hovedet satte et flot punktum for en fremragende 1. halvleg og føring på 4-1.

Efter pausen var der ikke meget godt at skrive om, gæsterne reducerede to gange, det ene på straffespark, og pressede os vel til det sidste. Flere scoringer blev det ikke til, vi vandt kampen, og kom over stregen nu som nr. 4 i puljen med de 8 hold. Der resterer endnu 9 kampe i foråret, sidste kamp spiles i øvrigt d. 17/6-2023.

Man-of-the-Match

Have blev kampens spiller, Laurits runner-up, mens både Jæger, Tobis, Dargis og Willum også skal fremhæves.

Udebane i næste runde

Næste kamp for vores vedkommende er lørdag d. 22. april, vi møder Herlev IF på udebane med kampstart klokken 14:00.