Menu

DS-sæsonen for HS1 startede med en flot sejr

image
13. august 2023 kl. 13:19

Her tog hjemmeholdet Tårnby FF imod på stadionbanen (græs) i Vestamager Idrætsanlæg, og mon ikke vi blev vidner til årets mål på den bane. Ashab og Lasse scorede nemlig begge efter pausen, og begge mål var i den helt øvre del af skalaen, og stærkt medvirkende til 2-3-resultatet som giver os nærmest en optimal start på sæsonen.

Roserne vokser naturligvis ikke ind i himmelen, Tårnby reducerede både til 1-1 og 2-2 undervejs, begge mål efter pausen, og det hele så da pludseligt ikke så godt ud. I det 87. minut kom afgørelsen så, indskiftede Oliver Sylvest Høeg fandt Lasse med en godt set tværaflevering, og skuddet udefra strøg ind forbi hjemmeholdets sprællende keeper.

Flere mål kom der ikke i dysten, godt 6 overtidsminutter blev fundet frem, og værterne var vel ikke for alvor ved at komme tilbage for tredje gang i kampen.

Sæsonens første mål kom også fra Lasse, endnu engang med et godt udført spark, 0-1-målet faldt efter ca. 21 minutters spil. Målet gav os god tro på tingene, Tårnby var nok mest i boldbesiddelse, chancerne stod der AFK på. Oliver Greibe var i den grad tæt på scoringen, endda i flere omgange, før han byttede med førnævnte Oliver i det 65. minut. Faktisk fik Oliver endnu en assist, det var til 1-2-målet sat ind af Ashab, og som nævnt endnu en super flot scoring hvor bolden blev kanoneret ind med venstre et godt stykke udefra. Tårnbys målmand var ude i fuld længde, afslutningerne fra tæt afstand var vist livretten, skuddene ude fra det modsatte.

Målene fra hjemmeholdet faldt i det 58. og 83. minut, det sidste til 2-2 efter et kvikt udført bandespil, begge scoringer kunne vores keeper MC ikke klandres for. Et par solide redninger så vi i øvrigt fra vores nr. 21, især den minuttet før 2-3-målet faldt.

Peter Frimand kom på banen i overtiden, velkommen tilbage til holdet, tidligere var Nicolai Hansen skiftet ind, en stor hånd fra skribenten til de debuterende spillere, der allerede nu ser ud til at have vænnet sig til DS-niveauet. Tårnby var som ventet en god modstander, mange diagonale pasninger sad lige hvor de skulle, og helt sikkert et hold, der stræber efter topplaceringerne.

Stor tak til vores fremmødte blandt publikum, der tog til Ugandavej og naturligvis også en stor tak til AFK Ultras, I er nogle dejlige højlydte drenge!