Menu

Dramatik og sen udligning i Næstved for DS-holdet

image Billede fra tidligere kamp mod Næstved
06. oktober 2023 kl. 08:47

Fredag aften i Næstved, regn, rusk, og slidt kunstgræsbane – det var opgaven for herrerne i DS fredag d. 29. september i 8. spillerunde. Værterne fra Næstved har fundet pointformen efter en særdeles pointfattig indledning på sæsonen. Vi mødte frem med et nederlag senest, men kunne spille os helt frem i tabellen, hvor der ikke er mange point der skiller holdene.

Flere måtte opgive at spille i ugens løb, Skou var heldigvis tilbage efter hovedskaden mod Gørslev, og underlaget var ikke blevet bedre siden sidst. Vi indledte kampen med stor tro på tingene, to hjørnespark i de første minutter blev afløst af en god mulighed til en godt spillende William Kops, målmanden fik pareret. Første henstilling tilfaldt Næstveds nr. 11, det gjorde den anden også – de høje svingende albuer ramte da også Allerød-spillerne, ingen kort der.  Midt i havlegen faldt føringsmålet, Lasse sendte en god aflevering ind foran, Kops var skarpretteren, 0-1 var vel også såre fortjent. Næstved forsøgte at spille bolden rundt, det lykkes i perioder, men TC, Lau og Have kom i vejen for meget. Regnen tog til som halvlegen skred frem, et enkelt overtidsminut blev der spillet inden spillerne blev sendt i tørvejr.

Næstved benyttede pausen til at skifte 2, vi fik chancen i første minut, Ashab fandt Kops, afslutningen var lige på keeperen. Kort tid efter var vores topscorer igen på færde, det blev til lige ved og næsten, mens Frederik tog sig fint af de spredte muligheder fra hjemmeholdet. I det 72. minut tacklede Næstveds nr. 9 Niklas Skou i en situation hvor bolden var spillet, af en eller anden grund så hverken dommeren og linjedommeren den hensynsløse handling bagfra, dog blev det takseret til gult kort, vist noget billigt sluppet for den aktion. Samme Skou headede tidligere i halvlegen bolden i nettet, målet blev underkendt for en forseelse som ikke var helt nem at se.

Fem minutter før tid lignede det en redning med armen fra en Næstved-spiller, da Tobias kanonerede bolden mod mål efter et hjørnespark, og i overtiden faldt kortene til os. Ashab fik direkte rødt for et skub, det lignede nu begge spillere var lige gode om det, siden fik både Kops og Dargis gult. Fire minutter var lagt til, i det 7. overtidsminut udlignede Næstved på et langskud som nærmest blev sidste aktion i kampen. 1-1 blev slutresultatet, det var noget misvisende efter dysten som sender AFK på 4. pladsen i rækken med 14 point, mens Næstved med 8 point er nummer 8.

Vores næste kamp er mod 7. placerede AB Tårnby,  kampen spilles i Allerød Idrætspark lørdag d. 7. oktober 2023, kampstart klokken 13:00.