Menu

Dobbelt guld til AFK ved Vildbjerg Cup

image
09. august 2023 kl. 12:30

AFK’s U12 drenge (årg. 2012) repræsenterede i den forgangne uge klubben ved det traditionsrige Vildbjerg Cup i det midtjyske. Et kæmpe sommerstævne med deltagelse af mere end 550 danske og udenlandske hold.

Med hele 40 AFK-drenge af sted – fordelt på 4 forskellige hold - var AFK en af de klubber, der stillede med allerflest deltagere inden for en enkelt årgang.

Og AFK-drengene holdt sig bestemt ikke tilbage ved stævnet. Til trods for deltagelse af super stærke hold fra hele landet gjorde AFK rent bort bord i de to niveaumæssigt stærkeste rækker ved stævnet – række 1 og 2. Drengene fejede al modstand til side og hentede suverænt guldet med hjem til Allerød.

I række 1 besejrede AFK selveste AaB i finalen. Efter en svær start, hvor AaB var foran med 1-0 ved pausen, spillede AFK-drengene en suveræn 2. halvleg og endte med at hive en 4-2 sejr hjem.

I række 2, der havde deltagelse af hele 21 hold, havde AFK-drengene svære betingelser, da holdet kun kunne mønstre en enkelt udskifter som følge af et sidste øjebliks sygdomsafbud. AFK-drengene bed imidlertid tænderne sammen, og efter 8 hårde kampe kunne drengene løfte den største pokal ved stævnet i vejret efter en fantastisk flot finalekamp mod Rebild Syd, der blev besejret med 3-0.

Også de to sidste AFK-hold spillede fremragende fodbold i Vildbjerg og kun et super stærkt Stenløse-hold forhindrede, at AFK også i række 3 kom til at spille med om pokalerne. Festen sluttede i kvartfinalen, efter at AFK var gået ubesejret igennem puljespillet.

4 fantastiske dage i Vildbjerg på såvel det fodboldmæssige som sociale plan. Rigtig mange forældre og søskende havde taget turen til det jyske og skabte en vild kulisse til de kampe, hvor AFK var på banen. Vi håber, at en masse andre AFK-årgange har mod på at turen med os til næste års udgave af Vildbjerg Cup.

 

U12-træner Martin Stæhr

De to vindende hold ved Vildbjerg Cup 2023

Luk