Allerøds kvinder vandt lørdag 6-0 hjemme i Kv.2.Div

image kS-sejr hjemme
Kenneth Geert Rasmussen
15. oktober 2023 kl. 11:37
AFK KS er tilbage på sporet med sejr over B73 Slagelse
Efter 3 nederlag i træk og en 0-8 lektie til Brøndbys kvinder i pokalturneringen, fik kvinde-senior holdet igen medvind på den blæsende AIP hjemmebane og vandt hele 6-0 i lørdagens tidlige kamp mod B73 Slagelse.

Allerød pigerne vidste, at det var vigtige point der skulle spilles om og de var derfor alle klar fra start.
Første halvleg bød på høj sol, men stærk vind og det blev derfor en blandet fornøjelse med den stærke rygvind som drillende faktor.
AFK sad på det meste i de første 45 minutter, men havde svært ved at finde Slagelse målet på den sidste tredje del af banen. En del skud gik forbi og over, inden Tazz blev rykket frem og utrættelige Laura og Freja endelig fandt netmaskerne og bragte AFK på hhv 1-0 og 2-0 kort inden pausen.

Pausen blev brugt til to udskiftninger, og Maja og A blev efter mange meter i benene skiftet ud med Balle og Linea, som nu skulle ind og kæmpe i den stærke modvind.

Til 2. halvlegs start kom Slagelse ud med mere vilje og fart, godt hjulpet af vinden som de nu havde med sig.
Men lige meget hjalp det dem, da Allerød fortsat sad på langt det meste og kun skulle bruge små 10 minutter inden Freja flot fandt Linea som sikkert kunne bringe os på 3-0 med hendes første senior-mål.

Kampen var nu reelt lukket, men man kunne fornemme at Allerød pigerne ville have mere… og derfor blev midtbane-fighteren Malle nu skiftet ud med offensive kræfter da Marie kom ind på venstre kant. Presset mod Slagelses mål fortsatte og det varede da heller ikke længe inden Arleth fandt Laura med en flot assist og så kunne den dobbelte målscorer bringe os foran med 4-0.

B73 Slagelse var nu tømt for kræfter og hele to mål mere blev det til, da Arleth først fandt Marie inde foran mål som sikkert bragte os på 5-0 og til sidst i kampens overtid selv satte det 6. mål ind på en assist af Balle.

WOM blev Tazz som denne lørdag spillede en super kamp på flere forskellige pladser. Runner-up blev Arleth, men med generelt rigtig gode præstationer hele vejen rundt.

Næste lørdag venter endnu en hjemmekamp når FC Damsø kommer på besøg.