image AFK-KS
Kenneth Geert Rasmussen
25. april 2023 kl. 11:22
4 kampe, 12 point, målscore 21-2

På en flot solskinsdag sørgede KS1 for mange flotte mål på bane 1 i AIP. Modstanderen denne gang var Skjold, som besejrede AFK i efteråret med 2-1 inde i fælledparken.

De første 20 minutter bed Skjold fra sig og dominerede kampen. Sad tæt på hver spiller fra AFK og holdt et pænt højt tempo.

Men efter ca. 25 minutter gik gassen af Skjold ballonen, da H på et flot langskud smed bolden over i modsatte krog fra hendes position som venstreback.

Dette inspirerede formentlig Laura, for 2 minutter efter gjorde hun H kunststykket efter og smed den fra samme position ind under overliggeren og så var AFK foran med 2-0. Nu foregik alt på AFK`s præmisser og blot fem minutter efter spillede AFK sig fremragende frem til en aflevering fra Arleth til topscoreren i DS ØST Carina og hun skulle blot bruge en enkelt mulighed og så stod det 3-0 til AFK.

Kampens bedste mål kom dog blot fem minutter efter da Mie blev sendt afsted i dybden i højre side og med et bananindlægsmækkede den ind i pandebrasken på Arleth og så stod det 4-0 blot 12 minutter efter det første mål i kampen.

Arleth lukkede halvlegen af med 5-0 inden man kunne gå til en velfortjent pause.

Efter syv minutter inde i 2. Halvleg headede Carina bolden ind efter et veludført hjørnespark til stillingen 6-0. Herefter gik AFK ned i gear og dette udmundede sig så også til to mål til Skjold.

AFK satte dog det sidste ind og Bonnor kunne gøre det smukt til 7-2 efter et flot indlæg i feltet fra Laura som hun omsatte til et fladt spark i bageste hjørne.

H rundede kampen af med flot nok engang at dirigere bolden op i krogen til slutresultatet 8-2.

H blev suverænt WOM med 11 velfortjente stemmer, men samlet set var det en dag med en stor holdpræstation uden dog at spille prangende.

På lørdag tager KS1 et smut til Albertslund og KS2, som ikke spillede i weekenden tager turen til Ringsted.