Nederlag til Skjold i Danmarksserien efter kontroversielle kendelser

image
09. oktober 2022 kl. 17:22
Ashab scorede, og begik senere straffe - eller gjorde han?

En lørdag eftermiddag på Østerbro, kampstart klokken 16:00 på en noget slidt kunstgræsbane i hjørnet af fælledparken mod BK Skjold lyder ikke som den mest udebanevenlige udfulgt, læg dertil superligakampen mellem FC København og FC Nordsjælland med kampstart kl. 19 klods op ad, men så fik vi da prøvet det.

Vi fik næsten banehalvdelen for os selv til opvarmning, og startede med Krogh, Linus, Virkelyst, Skou og Mark på bænken.

Kampen var nærmest ikke fløjtet op før den første mystiske dom tilfaldt hjemmeholdet. Skjold fik raget bolden i nettet, det lignede en endog klar offside, og hjemmeholdets spillere jublede da heller ikke i første omgang. Det gjorde de da det gik op for spillerne, at den klare offside ikke blev dømt, og 1-0 var en realitet. Vi fik udlignet på halvlegens sidste berøring, Holger sendte en fin dyb stikning frem til Ashab, der prikkede udligningen til 1-1 ind.

I kampens 34. minut blev Dino i den grad stemplet med knopperne forrest, det kunne udefra godt ligne en direkte tur i bad til hjemmeholdets nr. 8, men det blev ved det gule kort. Hvilket så ikke er indberettet på den officielle kamprapport af uvisse årsager.

Få minutter efter pausen fik vi et gult kort, der var imidlertid stor forvirring hvem, der var modtager - endnu engang en situation hvor det lignede der ikke var styr på det, desværre. Det var der heller ikke i de 72. minut, Ashab sparkede bolden væk i vores felt, rammer efter en modstander der smider sig. Straffespark, meget svært at se hvorfor det skulle dømmes.

Skjold sparkede føringen til 2-1 ind, Magnus var tæt på at redde skuddet, og resten af kampen var der meget lang tid mellem hjemmeholdets angreb. Vi spillede os til et par muligheder, indskiftede Mark og Dino kreerede en ellers god mulighed, en Skjold forsvarer kastede sig ned og fik afværget.

Minutterne gik Skjolds vej, vi nåede op på 6 minutters overtid før fløjten lød for sidste gang.

Holger Jarlgaard blev kampens spiller, Lucas Refnov blev runner up.

I den føromtalte kamprapport står der ikke 2-1-målet var på straffespark, det er nok desværre et meget godt billede på den sene lørdag eftermiddag på Østerbro.