Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Resultatet var det mest misvisende mod Brøndby...
Senior 1
Vi kom ud til kampen mod Brøndby med den helt rette indstilling. Taktikken var klar, bevægeligheden var stor, og vi spillede god bold mod de gulblusede gæster.

Den altid bevægelige Mark var tilbage i startformationen, og vi havde afbud fra både Paw, Seb, Emil og Erik. Gæsterne stillede med lutter unge spillere, og fik sendt kampens første afslutning mod mål efter 6 minutters spil. Ercan, Lau og Mark svarede igen kort efter, og det var svært at se forskel på top og bund.

I det 17. minut kom kampens hidtil største mulighed. Mark fandt Lau med en god høj bold, bolden blev perfekt lagt til rette med første berøring, men afslutningen strøg lige udenom bagerste stolpe. Det var tæt på.


Masse AFK'ere


Brøndby havde ikke vist sig meget fremme på banen, men i det 30 minut faldt scoringen til 0-1 alligevel. Et skud udefra strøg ind bag Pryts, og scoringen stoppede selv stadionuret.

Vi havde momentum.

Drescher, der kort forinden havde fundetkampens førstge gule kort for en skuldertackling, afsluttede et super angreb fem minutter får pausen, og det så lovende ud.

Det gjorde det også lige efter pausen. Godt nok måtte en skadet Ercan forlade banen, Magnus kom ind, men chancerne var fra os. Største varnetop til Mafgnus, men afslutningen med højre blev blokeret i forsvaret. Ellers en rigtig god mulighed , skabt af fornme frisplining fra Lau.


Indlæg foran Brøndby-målet


Dommeren bestemmer.

Efter 54 minutter fik Rune kampens andet gule, og minuttet efter var Pryts vågen, da BIF vågede sig frem. Straks efter ville Magnus mere, men det mundede ud i endnu et hjørnespark. Dommerkendelserne var mere og mere gulfarvede i perioden, og da Rune højlydt lod sin frustration lyde, var dr gult - og dermed rødt - fra dommeren, der stod med ryggen til...hørelsen fejlede ikke noget i dén sekvens.

Brøndby fik overtaget efter den hjælpende hånd, og holdets 3. (!) afslutning strøg ved siden af, det var i det 71. minut.


Kamp på midten


Et kvarter før tid kunne indskiftede T dirigere bolden fra Ibrahims godt slåede frispark tæt forbi hjørnet, og kampen var helt åben. Magnus forsøgte sig igen-igen kort efter , men heldet var ikke på vores side.

Sene scoringer fra udeholdet.

Efter 81 minutter kom stærke Aleks godt op i feltet, hovedstødet havde power, men Brøndby kunne nok engang takke deres målmand for en feberredning, der udløste et resultatløst hjørnespark. 7 minutter før tid slog Brøndby kontra, og på kanten af offside blev indlægget lagt fladt ind til 0-2. Kort efter kom Morten på banen i stedet for Drescher, men to minutter efter blev det 0-3, hvor hele Allerøds hold gerne havde set flaget for off-siden, men heller ikke det kunne lade sig gøre i kampen, hvor Aleks sluttede kortfesten af. Dén vandt vi 5-0, men det siger vist ikke såååå meget om vores indsats.


Magnus var med i meget


Det blev til et lige lovligt stort nederlag, 0-3, men også en til tider opløftende indsats med store chancer der dog ikke kunne omsættes til scoringer denne lørdag.

Tabellen lyver aldrig, vi er næstsidst, og må tage en kamp ad gangen i forsøget på at få kontakt til de foranliggende hold. Det kan jo passende starte på lørdag i Greve.....

FA
   
Finn A d. 11-10-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød FysioterapeuterneCertegoOK – Altid billig benzinTeam AllerødFrisør Moldow
Senior 1's kampe mod Brøndby IF
 Dato  Type  Niveau     
 17-04-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Brøndby IF - Allerød FK 2 - 0 
 26-08-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Brøndby IF 2 - 3 
 23-02-2013  Træningskamp  Serie 1  Brøndby IF - Allerød FK 1 - 2 
 26-05-2010  Turneringskamp  2. Division  Brøndby IF - Allerød FK 3 - 0 
Valgte kamp10-10-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Brøndby IF 0 - 3 
 29-03-2008  Træningskamp    Brøndby IF - Allerød FK 5 - 1 
 29-08-2007  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Brøndby IF 1 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 11-10-2009 23:05:27
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
AL-GLAS ApS
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
3F
Bog & idé
Intersport Allerød
OK – Altid billig benzin
Frisør Moldow
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?