Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Kæmpeoverraskelse i 2. div på Skovvang...
Senior 1
Kampen på Skovvang stadion mellem AFK og gæsterne fra B93 var med holdet fra Østerbro i favoritrollen i den grad, at danske spil havde 2-tallet spillet ned til blot 1,50.

Det var da også et frygtindgydende hold B93 sendte på banen, mens vi selv måtte spille uden Laurids denne gang, og med en startformation som ikke set tidligere.

Men efter blot 2-3 minutter kom gæsterne foran. Et indlæg blev til en målchance da en spiller undlod at prøve afslutningen, og Pryts var prisgivet i målet på et hovedstød fra Bashkim Kadrii, der set udefra blev skævt ramt.

0-1 efter få minutter mod et af rækkens bedste mandskaber, der talte profiler som Kofi Dakinah, Emil Dyre, Mauricio Ortiz, Olcay Senoglu og Rangshawkat Barany blandt andre, var ikke den bedste optakt vi kunne ønske, men afslutningen på kampen skulle senere blive meget bedre :o)


Bomsikre Paw header bolden væk


I første spilminut havde vi faktisk muligheden på et inddirekte frispark i feltet, men skuddet fra Drescher tog muren, og returen blev også blokeret.

Lau slog til.

Bedst som B93 styrede løjerne, slog AFK til. Ercan forsøgte skuddet fra feltets kant, bolden tog stolpen, og Lau stod klar til 1-1, med sin altid sikre inderside.


AFK har scooooret !!!!


B93 spillede godt i perioder ude på banen, og kom da også frem til et par chancer mere. Den største tilfaldt deres 10’er Gert Baunsgaard, men trækket udenom Pryts blev for langt, og løb ud i målspark. Vi svarede igen, først da Sylle gik med og fremtvang et hjørnespark på ren vilje i det fremadrettede, mens Ercan ivrigt jagtede første scoring med en godt skud, der blev reddet til endnu et hjørnespark. I pausen skiftede gæsterne to spillere, mens vi beholdte alle 11 startende på banen.

Det blev en særdeles begivenhedsrig 2. halvleg. Straks fra start forsøgte B93 fra distancen, mens Onue prøvede en flad afslutning. I det 53. minut kom Seb til en stor mulighed foran B93s mål, men venstrebenet manglede kraft i afslutningen…


Hovedstødschance foran B93s mål


Pryts var spillet varm, og i det 59. minut hev Rasmus endnu en flot redning frem, og returen rød forbi målet. I det 66. minut blev en godt spillende Onur udskiftet til fordel for Magnus, der dermed fik sin divisionsdebut. Få minutter senere fik Aleks en stor hovedstødschance, og vi virkede ovenpå.

Afgørelsen kom fra unge Magnus.

Fire minutter før tid kom afgørelsen. Rune fandt Magnus lige udenfor feltet, et par træk mod målet, og med det ikke så kolde højre blev 2-1-målet sat ind mellem benene på målmanden. Sikke en debut, sikke et mål, og sikke en dejlig dag.


Magnus med nr. 17 blev matchvinder


I slutminutter jagtede B93 udligningen, og det gav mere plads til os. T kom ind i stedet for Lau, men det var gæsterne, der kom frem til to chancer i overtiden. Pryts var på sin plads, den ene blev reddet flyvende, og på den anden skulle hovedstødet lige samles op en ekstra gang. Knap fire minutter efter ordinær spilletid, kunne kampens dommer fløjte en super spændende kamp af, og vi kunne juble over sæsonens første hjemmesejr – faktisk de første points på Skovvang – efter en gedigen holdpræstation mod vel nok divisionens bedste trup, nemlig B93s.

Fodbold ér og bliver en holdsport, og i dag var det holdet der vandt, og det lover godt for fremtiden.

Tjek lige stillingen, med 6 points i de sidste 2 kampe, ser det noget bedre ud nu :-) .

FA
   
Finn A d. 26-09-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHvitvedOK – Altid billig benzinAllerød Fysioterapeuterne3FHandelsbanken
Senior 1's kampe mod B 93
 Dato  Type  Niveau     
 02-06-2011  Turneringskamp  2. Division  B 93 - Allerød FK 3 - 2 
 03-10-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - B 93 1 - 1 
 06-06-2010  Turneringskamp  2. Division  B 93 - Allerød FK 2 - 1 
Valgte kamp26-09-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - B 93 2 - 1 
 31-01-2009  Træningskamp  2. Division  B 93 - Allerød FK 1 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Certego
Carstens Diner
Allerød Nyt
Sepio
Skjold Burne
Autohjørnet Lyngby
Allerød Fysioterapeuterne
Handelsbanken
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?