Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Første sejr i divisionen, "- og så på en søndag" !
Senior 1
I 7. kamp siden tilbagekomsten til divisionen kunne vi endelig forlade banen som vindere. Det skete søndag eftermiddag i Rødovre, hvor 567 tilskuere havde fundet vejen til dysten mellem rækkens nummer tre fra Avarta og AFK, der inden kampen lå sidst, med blot et point.

Det blev der lavet om på denne gang efter en kamp, der bølgede og levede til sidste sekund. På bænken var der gensyn med Magnus Lykke (nu 18 år), og Nikolaj T. der debuterede for AFK1 i foråret.

I startopstillingen var der lavet et par ændringer, og vi kom godt ind i kampen. Allerede efter blot to minutters spil havde Ercan kampens første skud, og sådan fortsatte det. Avarta spillede sig til flere hjørnespark i indledningen, og mere blev det ikke til før det 23. minut hvor skuddet dog gik langt forbi. Vi spillede bolden godt rundt på det fine græstæppe i Espelunden, og vi havde håbet på mere efter 24 minutters spil, da en fejlaflevering hos Avartas bagerste gav os et frit skud.

Vi manglende det sidste, Ercan kom forbi Emeka i målet, men bolden ville ikke ind. Pryts var på sin plads i den anden ende, hev en god fodparade frem, og kampen var åben. Ti minutter før pausen var det Marks tur til at være tæt på, men i sidste øjeblik fik Avartas spillere blokeret afslutningen. Ercan fik en mulighed mere, og trods de 0-0 ved pausen, var indsatsen fuldt ud godkendt.

Det blev endnu bedre i 2. halvleg. Lau sparkede forbi med venstre efter 60 sekunders spil, og Avarta ville også være med. Aleks nåede godt ned og tacklede så det sang i solskinnet !

Avarta forsøgte kort efter med et velkendt våben derfra. Et par træk ind i banen, men Pryts sikrede sig bolden uden problemer. Både Ercan og Drescher fik afsluttet et godt angreb, nullet stod der stadig på tavlen, og vi blev bare ved, og ved, og ved, og. . . .

I det 64. minut fik Ercan en god dyb bold, målmand og forsvarer blev tørret, og bolden skulle 'bare' ind det sidste stykke over stregen. Af uransaglige årsager fik vi ikke cremen på den gode aktion, Mark fulgte godt efter men skuddet blev blokeret af forsvaret. En ellers fin mulighed.

Seb kom på banen, istedet for Emil, og første aktion foran mål lovede godt for fortsættelsen. T blev senere sendt på banen, Mark fik sig en slapper i solskinnet, og minuttet efter kom afgørelsen.

En godt spillende Paw sendte sendte en god bold frem til Drescher, førsteberøringen var lige til onside, og med et fladt knaldhårdt spark ved den forreste stolpe, fik vi endeligt udbytte af en super indsats. 1-0, og hele 20 minutter til fuldtid. Det blev til gengæld nogle begivenhedsrige minutter, Avarta jagtede udligningen, og vi var tæt på 2-0-målet. T var tæt på i et par omgange, indskiftede Onue forsøgte sig også, og seks minutter før tid måtte Pryts have hjælp fra stolpen, da en knold snød vores keeper.

Returbolden sprang hen til en Avarta-spiller, der fra 6-7 meters afstand kanonerede bolden over, godt presset af et flot kæmpende Allerød-forsvar. Pyha, det havde ellers ikke været til at bære såååå tæt på slutfløjtet.....

Avarta holdt fire mand fremme i slutminutterne, vi holdt dog hovedet koldt, og efter overtiden kunne vi endelig juble over sejren, der kom på flot fight og super indstilling af samtlige udtagne.

Vi er nu kommet væk fra sidstepladsen, med kontakt til de foranliggende hold, og selvtilliden/troen har fået et skub i den rigtige retning. En herlig dag med en flot holdsejr gav største plusser til Martin SL Drescher samt især til Paw og Aleks, også til Pryts selvfølgelig eftre nullet blev holdt, mens flere andre også forlod banen med et stort smil efter sejren, der som Lau bagefter tørt konstaterede '-og så kom sejren på en søndag'.
Lidt tankevækkende, måske vi fremover skal flytte vores kampe til søndag eftermiddag :-)

FA
   
Finn A d. 20-09-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenMr. AllerødExpandIT Development ApSHvitvedAL-GLAS ApSCertego
Senior 1's kampe mod Avarta
 Dato  Type  Niveau     
 17-04-2011  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 2 - 0 
 13-08-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 2 
 12-06-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 1 
Valgte kamp20-09-2009  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
 14-03-2009  Træningskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 3 - 2 
 18-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 2 - 1 
 03-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 1 
 17-05-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
 10-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 21-09-2009 10:32:12
Tillykke med første sejr i 2. division!! Smile
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Frisør Moldow
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Certego
Carlsberg
Sepio
3F
Carstens Diner
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?