Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Tungt nederlag i lige kamp
Senior 1
Bortset fra korte perioder i kampen på Glostrup Stadion, var kampen helt lige, og chancefordelingen var vel fifty/fifty. Om det var rutinen, opstillingen, eller noget andet der var den afgørende faktor vides ikke, men BGA – Boldklubberne i Glostrup & Albertslund – var forståeligt glade for sejren, der først kom i hus efter 82 minutters spil.

Inden da havde vi haft vores chancer, Ercan + Lau + Dres + Onur var alle tæt på, og på en god periode efter pausen var der nærmest power play omkring værternes felt. Nederlaget var derfor ekstra tungt denne gang, men vi må arbejde ufortrødent videre, så kommer mulighederne trods lutter stærke modstandere i rækken.


Holdbillede før kampen


Denne gang kunne vi for alvor have håbet på noget større. BGA kom til kampen med tre nederlag på stribe, vi stillede stærkt op og var klar fra start. Første chance fik BGA dog, men Pryts og Sylle fik sammen afværget muligheden. Efter 10 minutters spil fik Ercan scoret sin første for os, troede vi, for dommeren dømte frispark til deres forsvarer efter en nærkamp, der udenfor så fair ud. Debutanten Michael og en solidt spillende Alex fik kombineret sig igennem kort efter, men afslutningen fra Ercan røg forbi. Midtvejs i halvlegen tornede BGA bolden højt over fra tæt hold, mens Lau fik et noget bedre træf på sin volley-afslutning, der var tæt på at snyde målmanden. Halvlegen sluttede med Paw måtte forlade banen, og Dennis kom ind til sin divisionsdebut, som i øvrigt blev fuldt godkendt – både defensivt og offensivt.


Aktivitet på bænken


I det 62. minut fik BGA frispark, og indlægget blev headet uimodtageligt ind ved bagerste stolpe. Ikke helt fortjent efter spil og chancer, men målet var nok mere en opdækningsfejl end noget andet….

I minutterne efter var Drescher tæt på, indskiftede Mark fik skuddet blokeret på bedste ishockey-vis, og presset udmøntede sig i flere hjørnespark. Ligeledes indskiftede Onur skød sig næsten på listen, men først et kvarter før tid kom udligningen. Onur sendte Mark afsted midtfor deres felt, og med et fladt spark blev det 1-1, hvilket var helt fortjent efter en god opløftende periode. I angrebene efter var BGA rystede, og bedst som vi jagtede sejren slog BGA til i den anden ende. Nok et frispark blev afgørende, bolden blev spillet på tværs, og alt for ugeneret blev 2-1-målet sat ind ved stolpen. Som det blev sagt efter kampen ’giv ham ti bolde af den slags, og kun én af dem ryger ind’.


Allerød har scoret


I overtiden jagtede vi nok en udligning, Dennis viste aggressiviteten, Drescher brugte de allersidste kræfter, men fløjten lød efter 93.38 og kampen var tabt.

Sylle blev M-O-M, Rune, Alex og Pryts var runner up, mens de tre indskiftere alle fik sat deres præg på kampen.

Slutteligt et lille opråb til værterne. Husk det ikke kun kan være hjemmeholdet, der varmer op på banen, og omklædningsrummene for udeholdet bør ikke være så laaangt væk. Det burde være ens for begge hold….dette er dog holdlederens helt egen betragtning efter en lørdag i Glostrup.

FA
   
Finn A d. 23-08-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAllerød FysioterapeuterneFrisør Moldow3FHvitvedHandelsbanken
Senior 1's kampe mod BGA (Glostrup & Albertslund)
 Dato  Type  Niveau     
 13-06-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  BGA (Glostrup & Albe... - Allerød FK 0 - 3 
 08-11-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 1 - 0 
 28-05-2014  Pokalkamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 0 - 2 
 14-08-2013  Pokalkamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 1 - 2 
 05-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 0 - 0 
Valgte kamp22-08-2009  Turneringskamp  2. Division  BGA (Glostrup & Albe... - Allerød FK 2 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 23-08-2009 22:17:46
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carstens Diner
Kop & Kande Søborg
Dalgaard Serigrafi ApS
Krukkerne
AL-GLAS ApS
Carlsberg
Team Allerød
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Frisør Moldow
Allerød Nyt
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?