Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Senior 1 tabte 3-0 til Birkerød
Senior 1
Mange af vores spillere havde set frem til underlaget i lørdagens træningskamp på kunststofbanen i Birkerød, en såkaldt 3. generationsbane.

Men sneen væltede ned over banen fra start til slut, så banen lignede hurtigt en god gammeldags hvid grusbane, og forholdene blev mere og mere vanskelige.

Danmarksserieholdet fra Birkerød fik efterhånden bedst styr på bolden, der i øvrigt var meget hvid til dagens anledning, og midtvejs i 1. halvleg var stillingen 2-0 til Birkerød efter maksimalt udnyttelse af deres afslutninger. Allerød-holdet skal dog roses for at starte respektløst, og det første kvarter var faktisk med en lille overvægt til os.

Vi spillede os frem til et par muligheder i kampen, og de største tilfaldt Christian O. og Sejer, men ind ville bolden ikke.

Birkerød øgede til slutresultatet 3-0 nærmest direkte på hjørnespark, hvor den nye målmand, Jørgen, ikke fik afværget i tide.

Mod slutningen måtte først Sejer forlade banen efter en beskidt albuetackling i ribbenene, og desværre for holdet måtte også Old Timer Bjarne P. ufrivilligt gå fra banen. En nærkamp sluttede med, at Birkerød-spilleren faldt uheldigt ned over den rutinerede forsvarsspiller, og efter den første undersøgelse på skadestuen ser det ud til flere ugers pause; skulderen røget af led, og ledbåndet revet over.

Surt uheld for holdet, Bjarne i særdeleshed, og her fra skal der lyde et forhåbentligt på snarligt gensyn på banen.

Allerød sluttede kampen med 10 spillere, men modsat Birkerød var decimeringen ikke på grund af et rødt kort, der dog betød at holdet måtte sætte en anden spiller ind i stedet for.

De første træningskampe sluttede for resten med et 1-2-nedelag til Brønshøj fra københavnerserien, og siden en 2-0-sejr over kvalholdet fra KFUM.
   
AllerodFK d. 15-02-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødSepio3FIntersport AllerødCarlsbergAutohjørnet Lyngby
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Skjold Burne
Intersport Allerød
Autohjørnet Lyngby
Sepio
Dalgaard Serigrafi ApS
3F
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Carstens Diner
OK – Altid billig benzin
Certego
Team Allerød
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?