Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forårets første nederlag kom i ujævn kamp i Valby
Senior 1
I alle forårets tre kampe er bolden gået i netmaskerne i de absolutte slutminutter. Det skete også tidligt lørdag eftermiddag, hvor Frem BK II tog imod på den mest knoldede bane i hele Københavns Kommune.

Måske lidt af en overdrivelse, men håbet om at skulle spille på opvisningen, forsvandt hurtigt da et rent Østerbro-opgør optog banen med start kl. 13 som vores kamp. Det betød vi nærmest var lukket inde i omklædningen, og den lokale stadioninspektør kunne dog berolige os med der kun var 5-10 minutters gang ud til bane 16, hvor kampen skulle spilles.

Ikke ét ord mere om forholdene, vor herre bevares, men Frem’erne sendte et temmligt forstærket DS-mandskab på banen. Tommy Olsen, Thomas Lindrup og Søren Krogh var blot nogle af navnene på modspillerne, og det kunne ses. Ikke så meget i starten af kampen, mere i de senere så afgørende perioder.

Vi fandt først melodien efter nogle minutter, hvor vi fik godt afsluttet i et par situationer. Frem udnyttede ikke vores åbninger i det bagerste, og langsomt kom vi godt med. Dennis kom til en god mulighed efter 13 minutter, men den bløde inderside gjorde ikke forskellen efter godt opspil fra Seb, der dog langtfra kom op i samme gear som forårets tidligere kampe. Sejer nåede et godt hovedstød, Paw så gult, mens Frem ikke fik udnyttet indtil flere hjørnespark i halvlegen.

Derfor var det fair holdene kunne gå til de (blot) 6-7 minutters pause ude på banen før dommertrioen fløjtede kampen i gang igen.

Frem kom godt ud til 2. halvleg, dog uden de store chancer. Vi clearede godt foran Mulle, mens Magnus måtte en tur ud til fordel for T, der dermed fik sin turneringsdebut for AFK1. Det gav os nogle flere muligheder i front, da Lau til tider var lidt ensom foran. Den første halve time var lige. Frems rutinerede spillere gav os ikke overarbejde, men deres hurtige spiller foran tog desværre for os nogle gode løb ind i mellem, og det blev senere en afgørende faktor.

Dennis forsøgte igen, Rune knoklede på midten med tilbagevendte Paw, mens kanterne blev lukket ned. Indenfor et kvarters tid så Frem gult tre gange, mens Sejer også fik en af slagsen. Mulle hev en klasseredning frem på et frit hovedstød få meter fra stregen, og værterne forsøgte ivrigt med dybdeløbene, dog uden gevinst, heller ikke da Sylle måtte ud i alt for lang tid efter en tackling, der gav gult.

To minutter før fuld tid kom afgørelsen. Deres hurtigløber kom fri på en lang bold, og vippet forbi Mulle var tilstrækkeligt til at hovedstøde bolden det sidste stykke ind over stregen. Als blev sendt ind i front, vi kom dog ikke til nævneværdige afslutninger, og måtte derfor forlade knoldene med nederlaget på 0-1.

Kampen var langt fra efterårets sikre 4-0 over samme klub - ikke samme hold – og lad os bare håbe Frem stiller med samme hold fremover, hvilket man nok langtfra kan forvente….

Rune fik to-cifret som fortjent M-O-M, tillykke til T med ilddåben i DS, mens Dennis havde overskud til det meste i et ærgerligt nederlag, der kan rystes af, når Helsingør kommer til Skovvang på lørdag.

FA
   
Finn A d. 19-04-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCarstens DinerMr. AllerødKop & Kande SøborgOK – Altid billig benzinAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod BK Frem
 Dato  Type  Niveau     
 28-04-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  BK Frem - Allerød FK 1 - 1 
 10-09-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BK Frem 0 - 3 
Valgte kamp18-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  BK Frem - Allerød FK 1 - 0 
 30-08-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BK Frem 4 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 19-04-2009 13:39:17
Referat tager fra Frems hjemmeside:

Turneringskamp Frem II - Allerød 1-0


Da vi efteråret besøgte Skovvang stadion i Allerød, blev vi straffet meget hårdt for de fejl vi begik, og vi endte med at lide et ”meget stort” nederlag på 4-0, mod et hold, som fodboldmæssigt ikke var meget bedre end os, men som forstod at udnytte deres chancer.

Tirsdagens kamp gav os jo 3 dejlige point med hjem fra mødet med B.1903, og det var et tændt Fremhold, der gik på banen mod rækkens nuværende tophold fra Allerød.

Vi indledte kampens første minutter klart bedst, men i den følgende periode var Allerød bedst - og vi kom under et lille pres.

Herefter kom vi igen godt med, og 1. halvleg var en utrolig jævnbyrdig en af slagsen, der dog ikke bød på ret mange nævneværdige chancer. Den første, jeg kan komme på, var efter 42 minutter, hvor Thomas Lindrup pludselig var fri og nok burde have afsluttet første gang, men han valgte at tage et træk, og det blev kun til hjørne.

0 - 0 ved pausen efter en meget lige 1. halvleg

Som 2. halvleg skred frem fik vi efterhånden tilkæmpet os et lille overtag, i det der mere og mere blev til en god fysisk fight.
Efter 80 minutter kom en fremragende aflevering fra Thomas Lindrup lige i panden på Tommy Olsen, hvis glimrende hovedstød målmanden (desværre) fik vippet til hjørnespark.
Efter 84 minutter: en fremragende stikning i dybden til Kenneth Thorsson, som pludselig var alene med målmanden, som fik tacklet ham, det lignede et straffespark???, men dommeren sagde hjørne.
Efter 90 minutter en ny fremragende stikning i dybden, denne gang fra Theis til Kenneth Thorsson, som denne gang fik loopet bolden over målmanden, for så i næste bevægelse at heade bolden i mål til Fremføring på 1-0.

Efter næsten 4 minutters overtid fløjter dommeren (endelig) af og sejren er i hus. I mine øjne en fuld fortjent sejr, skabt på en god arbejdsindsats fra hele holdet.

Kampfakta
Lørdag den 18. april 2009 kl. 13.00 (bane 16)
Frem – Allerød 1 – 0 (0 – 0)
90: 1-0 Kenneth Thorsson
Advarsler: Martin Skov (39) – Theis Sørensen (56) – Tue Clausen (67) & Martin Jürgensen (78) samt 2 stykker til Allerød

Dagens startopstilling var:
Mads Nielsen, Metin Hassan, Nicholas Olsen, Tue Clausen, Theis Sørensen, Martin Skov, Søren Krogh, Thomas Lindrup, Martin Jürgensen, Tommy Olsen & Kenneth Thorsson

Bænken:
Jens Lindboe ind 72 for Nicholas Olsen
Tamer Özcan ind 64 for Søren Krogh
Andreas Holmberg – ikke benyttet

Næste kamp: UDE…. Lørdag den 25. april kl. 13.30 imod Avedøre

Med venlig hilsen
Thomas Thestrup
2 #2 rune

d. 19-04-2009 14:01:46
2 #3 rune

d. 20-04-2009 10:21:32
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Intersport Allerød
Handelsbanken
Carstens Diner
Mr. Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Autohjørnet Lyngby
OK – Altid billig benzin
Sepio
Bog & idé
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?