Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Scoring i overtiden gav fuldt udbytte påskemandag!
Senior 1
Der var genvalg til alle i start-elleveren, da vi mandag mødte AB Tårnby på Skovvang stadion. Dagens modstandere så kampen som en vind-eller-forsvind, mens vi som bekendt tager én kamp ad gangen her i foråret...

Jan fik come back efter en længere skadespause, et godt udtryk for det lysner på den front, og helt sikkert får vi brug for alle mand i truppen.

Kampen mod AB Tårnby (tidl. AB 70) blev særdeles spændende, med chancer til begge mandskaber igennem hele kampen. Første forsøg mod mål stod Magnus for efter 4 minutter, og den optimistiske start fortsatte for vores vedkommende. Efter knap 10 minutter kombinerede vi os godt igennem på kanten mod et vel stillestående forsvar, Dennis og Seb var oplæggere, og Morten trykkede af fra distancen. Bolden var ramt klokkerent, lignede en gentagelse fra forårspremieren, og udenfor den store målmands rækkevidde kom vi på 1-0. Et super spark, og en super åbning på den svære kamp mod et godt spillende hold fra toppen af rækken.


Lauridsen i en luftduel


Lige inden det første kvarter var rundet, dirigerede en fri AB Tårnby-spiller bolden over efter et godt indlæg, og Seb svarede godt igen i den anden ende. Omkring den halve time kommer vi under pres, men formår at holde dem godt væk fra Mulles mål. Lau fik muligheden for at udbygge føringen, det var i det 34. minut, men tackles i skudafviklingen efter en friløber.

Inden pausen var vi fremme til afslutning tre gange, og især Seb var tæt på. Drescher og Rune kæmpede flot på banens midte, og forsvaret kom ikke nævneværdigt under pres mod de fysiske modstandere, der gerne slår en lang bold.


Seb med en friløber


Unge Magnus var tæt på første scoring for AFK. Efter et par kvikke træk i feltet, blev bolden imidlertid kanoneret over første stolpe, og dermed var 2. halvleg kickstartet.

To minutter efter fik vi en triple! Mulighed, tættest på var Dennis og Drescher, men stillingen holdt sig på 1-0. Tårnby svarede igen, skuddet var godt over, og chancerne kom til stadighed, modsat sidste kamp. Omkring det første kvarter tordnede Rune bolden over eget mål, og Seb viste gennembrudskraft i den rigtige ende. Gæsterne så gult flere gange, og var tæt på scoringen efter 64. minutter. Mulle var på sin plads så mange gange før, og fik fistet bolden væk fra feltet.


Wibroe klar på stregen


I det 77. minut blev Sylle tacklet voldsomt ved den ene sidelinie, og inden roen havde sænket sig over Fortet, var Tårnby reduceret til 10 mand efter et ikke så velovervejet kast med en drikkedunk, og træneren var sendt op mod klubhuset, bortvist fra spillepladsen. Heldigvis kom Sylle op igen, og med et par udskiftninger fik vi to friske mand på banen, Brock og Marc. Jan var sendt i spil i stedet for slidte Seb, og scoring nummer to ville lukke kampen.

6 minutter før tid slog Tårnby imidlertid kontra. Vi stod skævt bagved, og en medløbsbold blev omsat til scoring via Mulles hånd til 1-1. Sikke en begmand af de store, og Tårnby jagtede endnu en scoring for, at minimere afstanden til os i tabellen til 6 point.


Lau jagter bolden


Alt mens overtiden rindede ud, vandt Marc nærkampen med deres bagerste. Dres overtog bolden, og med stort overblik blev kuglen sparket ind til 2-1 og vild jubel både på og udenfor banen. Dommeren fløjtede kampen af efter 49,20, og forspringet til nærmeste modstander udenfor oprykningsstregen er for en stund nu på 9 point...

Sejren kom efter en flot flot holdindsats, og tempoet i det herlige forårsvejr kunne tage pippet fra de fleste. Faktisk overtager vi førstepladsen fra 8’erne efter denne runde, hvor de ikke spiller. Uanset hvad har vi lagt forrygende ud med to sejre ud af to mulige, og sejren i dag kan vi leve længe på.


Drescher har afgjort kampen


Tillykke med det gutter! I har fortjent det.

FA
   
Finn A d. 13-04-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødOK – Altid billig benzinHandelsbankenAL-GLAS ApSCertegoExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod AB Tårnby
 Dato  Type  Niveau     
 19-02-2011  Træningskamp  2. Division  Allerød FK - AB Tårnby 0 - 1 
Valgte kamp13-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - AB Tårnby 2 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 13-04-2009 21:26:16
54 #2 sejer

d. 14-04-2009 11:11:26
Det kalder jeg sgu sammenhold Grin Igen en fantastisk indsats af hele holdet.... kampen skulle være lukket lidt før, men som sagt 93 minutters professionelt arbejdeWink
2 #3 rune

d. 15-04-2009 09:39:21
239 #4 ABT

d. 15-04-2009 11:42:09
Tillykke med sejren, Allerød.

Det var på godt og ondt en af de mest intense kampe, jeg har spillet i lang tid, selvom det selvfølgelig ikke var den bedste slutning set fra vores synspunkt.

Og så må vi håbe, at I snart får lidt regn oppe nordpå, for jeres hårde og knoldede opvisningsbane har ligeså lidt at gøre i divisionsfodbold, som kampens dommer ville ha´ i Superligaen...
2 #5 rune

d. 15-04-2009 13:33:53
Her er AB Tårnbys referat. Det er kopieret over, da den er del af en længere side... eller det vil den blive.
http://www.abtaar...erater.htm

Allerød - AB Taarnby 2 - 1 13 April 2009

Der var mandag dømt top opgør mod Allerød. En kamp vi skulle vinde hvis vi ville snakke med om oprykning.
Vi var godt forberedt på modstanderens stærke/svage sider. Spillerne virker meget motiveret og kendte vigtigheden til kampen.
Der var lagt en taktik som skulle følges og så skulle vi som hold stå sammen samt arbejde ben hårdt.
Vi fik en skidt start. Kom hurtigt bagud da Allerøds Morten Hansen uden pres fik lov til at sparke bolden ind fra kanten af feltet. Derefter var det op af bakke. Spillet flød ikke som vi havde håbet, men spillerne arbejdede sig stille og roligt ind i kampen. Det blev til et par chancer inden pausen, men vi manglede endelige skarphed.
Allerød kom med det vi vidste.. Nemlig go indstilling, fysik og hårdt arbejde og det gjorde vi ikke fik gang i vores eget spil. Vi manglede tempo i vores boldomgang og turde ikke spille under pres.
Vi lavede en udskiftning og ændrede taktik i starten af 2 halvleg, så vi kunne lægge et hårde pres. Gevinsten kom med 15 min igen, da Philip P scorede et flot mål og vi havde nu momentum. Allerød blev stresset men vi kom ikke til de store chancer, og værterne levede nu kun på kontra. 3 min inde i overtiden vælger en af vores rutinerede forsvars spiller en forkert løsning, som gør at Allerøds Martin Drescher får en fri løber og scorer sikkert uden chancer for Jesper i målet. En kold spand vand i hovedet, som vi godt kunne have brugt tidligere i kampen.
Ved ikke om det var varmen der gjorde, at vi brugte alt for meget krudt på dommerer og dennes kendelser. 4 gule kort for brok, 3 stk. for bestemt ikke overdrevet frispark, samt et rødt kort for en dumhed er bare ikke godt nok. Folk bliver nød til at bevare roen selvom at dommeren måske ikke havde den bedste dag. "Men hvem er fejlfri?" Vi trænere er ikke, spillerne er ikke og selvfølgelig kommer der fejl fra dommere, og jeg kan kun sige, at det ikke er sidste gang. Vi bliver nød til at kikke ind i os selv og bruge vores energi på det vi er kommer for, nemlig at vinde fodboldkampe til os selv, og ikke mindst AB-TÅRNBY. Samt alle de der mennesker der støtter os både i hverdagen og til kamp.

Jeg kan love at trænerteamet vil gøre alt, for at det var en enlig svale og vi på lørdag når Avedøre kommer besøg vil se ydmyghed og 3 point til AB - TÅRNBY.

Stort tak for opbakningen til alle jer der havde taget turen til Allerød.

Venlig Hilsen
Assistent
Peter Gustavsen.
30 #6 Digger

d. 15-04-2009 13:36:02
Tak for det ABT!

Husk at et oprykkerhold skal kunne vinde på alle baner, mod alle modstandere og med alle dommere. Dommeren og banen er ens for begge parter, men dem der lader sig påvirke mindst, trækker som regel det længste strå Smile
9 #7 Sylle

d. 15-04-2009 14:10:17
Det var sgu da et meget realt syn.. rart at hører at der da var en af dem der fik lidt ilt til hjernen. Deres assisten udtalt at deres røde kort var tyndt.. Hvad skal man så have rødt for? Grin
75 #8 Claes Ø

d. 15-04-2009 17:57:16
vi skal bare blive med at kæmpe at ABT valgte at gå mere på os og dommeren i særdeleshed, er noget dommeren må tackle.
Vi skal bare blive ved med at kæmpe kæmpe og kæmpe.
Frem slog B1903 - så Frem skal absolut ikke undervuderes.
Dix du må gerne kører en tur med trumleren tror ikke at vi ejer sådan en.
Det var da helt pragtfuldt at se hold der vil spille fodbold imod os.
Jeg synes ABT er fair nok, de spiller med deres midler, at vi ikke er enige er en anden sang, men sådan er spillet.
Glæder mig til at se alle i Vallllllllby. især hvis vi kommer med samme indstilning,
2 #9 rune

d. 16-04-2009 15:21:53
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Krukkerne
Brønnums Turistfart
Carstens Diner
Sepio
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
Intersport Allerød
Bog & idé
3F
Allerød Nyt
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?