Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sidste test inden forårssæsonen
Senior 1
I sidste øjeblik kunne vi byde BK Viktoria velkommen lørdag formiddag til en sidste træningskamp før sæsonen fortsætter lørdag i Birkerød for vores vedkommende.

Med telefonhjælp fra Martin Nedergaard blev kampen en realitet, og Ravnsholtbanen lagde knolde til. Sportschef John tog fløjten, og vi havde come back til Mulle, Sylle, Rune og Morten, mens Jan så småt er i gang igen.

Referatet fra selve kampen kommer her: 90 minutter. Seb før pausen, og 2 x Lau i 2. halvleg kom på tavlen. Viktoria lavede fire kasser, og vi har masser (!) at arbejde videre med.

Næste gang gælder det points i DS, og der skal vi være mere klar, gerne alle 14 i alle 90 minutter.

På gensyn lørdag i nabobyen.


1-2-målet kort ind i 2. halvleg...Morten har bolden under kontrolSebs højre er varm!


FA
   
Finn A d. 29-03-2009
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenTeam AllerødAllerød FysioterapeuterneCarstens DinerExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod BK Viktoria
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp28-03-2009  Træningskamp    Allerød FK - BK Viktoria 3 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 31-03-2009 13:12:35
http://www.bkvikt...k/14904107

Kopieret fra siden (da den med tiden vil glide længere ned på siden).

AFK vs. Bk. Viktoria 3-4 (1-1)
Tomas B (25 min), AFK (35 min), Janus (50 min), Janus (60 min), AFK (70 min), Skov (80 min), AFK (85 min)

Oprindeligt skulle Viktorianerne gæste Lyngbys 3 hold fra serie 2 denne lørdag i marts (d.28). Lyngby havde dog glemt at booke bane og måtte derfor aflyse. Hr. Overgaard det pæne menneske ringede derfor til barndomsklubben Allerød og spurgte om de kunne være intertesserede i at møde Viktorianerne. Det skulle vise sig at passe som fod i hose og derfor stod den på græsbold i allerød kl. 10.30 lørdag mod nr. 2 i DS, som i øvrigt stillede med det stærkeste hold. Dagens hold bestod af 4 tidligere Allerød spillere (Mads O, Henrik B, Tomas B og Martin N) og så således ud:

Mads O

Tobias N Morten M Lars J (C) Martin N

Løhr Jesper Bisp Jacob B Tomas B

Skov Janus B

Bænken: Miguel og Henrik B

I de første 20 min blev kampen kæmpet på midtbanen. Begge mandskaber forsøgte at få overtaget, men det var Allerød, som var dominerende i denne periode. De har et enkelt skud på kassen, som Mads redder, men ellers formår de dog aldrig at blive målfarlige. Efter 25 minutter forsøger T Bohse sig langt ude fra målfeltet med et skud på kassen. Bolden hopper foran Allerøds målmand, som har lagt sig og derfor ikke kan nå at rette op. 0-1 til Viktorianerne, som sidder på spillet efter de 25 minutter. Vi kommer længere frem på banen og med lidt mere koldblodighed kunne vi let havde scoret 3-4 mål efter 35 minutter. I stedet får Allerød et indirekte frispark lige udenfor det lille målfelt, som følge af en mindre kommunikationsbrist i forsvaret.. Denne chance bliver på flot vis udnyttet til pausestillingen 1-1.

Vi aftaler i halvlegen at blive ved med at presse på når åbningerne opstår og udnytte når Allerød er ude af balance. Frugten af dette bliver høstet allerede efter 5 min af 2. halvleg, hvor Skov bliver spillet fri på kanten og elegant kan fodre Janus med en bold på midten, som bliver sat sikkert ind. 10 min senere gentager denne situation sig og Janus kan sætte hovedet på endnu et indlæg fra Skov til stillingen 1-3. Efter målet falder Viktorianerne lidt ned i kadance og det bløde græs begynder at sætte sig i stænglerne. Dette udnytter AFK; en høj bold frem til deres stærke angriber, Tobias hænger i bremsen og Mads bliver fanget på mellemhånd. Dette resultere i et lob over Madsen og reducering til 2-3. Der skal da ikke gå mere end 10 min før et flot indlæg bliver headet ind af Skov, som er omringet af de to største spillere på Allerøds hold- flot Skov og 2-4. I de sidste 10 minutter prøver Allerød sig med lange bolde, men formår aldrig at blive rigtigt farlige på disse. I stedet skal der en fejlpasning fra Viktorianerne til, for at spille AFKs stærke angriber fri med Mads og her er der simpelthen for meget plads at gøre godt med. Kampen ender således 3-4 til Viktoria.

Efter kampen kan man konstatere følgende: Sejren var aldrig i fare, vi spillede klogt og spillet er ved at være hvor det skal være før kampen mod Hvidovre IF fredag. AFK er et sympatisk og boldbesiddende mandskab, men mon ikke de undervurderede den gamle dame Viktoria en smule. Det må man håbe på, for ellers kommer de til at få svært ved at fastholde andenpladsen i DS.

MOM: Janus og Skov for flot sammenspil, mål og oplæg! Der ud over spillede midtbanen en super kamp og holdt sammen på kæderne. Forsvaret gjorde det ligeledes glimrende, men her var der dog enkelte udfald.

I uge 14 går det så løs. To gange træning og årets første turneringskamp skal spilles fredag d. 3 på Hvidovre IFs baner kl. 18.15.. Så længe vi står sammen, som vi jo altid gør og vi endnu engang beviste mod AFK så skal vi sgu nok vinde den kamp gutter- det er jeg slet ikke et sekundt i tvivl om!!
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
AL-GLAS ApS
3F
Team Allerød
Certego
Hvitved
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Mr. Allerød
Sepio
Carstens Diner
Team Allerød
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?