Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Det går skiftevis godt…
Senior 1
Et mønster er ved at danne sig i resultaterne i træningskampene denne vinter. Vi startede med et nederlag, så en sejr, derpå et nederlag, så en sejr, og denne gang blev det et nederlag igen. Så næste lørdag bliver det så til en sejr over Frederikssund, eller…?

Når det er sagt så er modstanderne f.eks. i denne weekend fra en række højere op, dvs næsten 2 for vi er et nyoprykket sjællandsseriehold, og Skovlunde er med suveræn sejr i sidste års SS, godt på vej op fra kvalen.

Det kunne nu kun ses i de første 10 minutter på indendørsbanen i Ballerup, Skovlundes hjemmebane. Vi lagde ud med usammenhængende spil, alt for mange fejlafleveringer, men langsomt og sikkert fik vi styr på spillet.

I den sidste halve time af halvlegen var vi måske ikke spilstyrende, men i hvert fald fuldt ud på højde med alle spillets facetter. Skovlunde havde deres farligste forsøg ved dødbolde, mens vi med lidt mere tur havde scoret et eller to mål før pausen. Tættest på var Rune, da han fikst loppede bolden over den fremstormende målmand, men desværre på stolpen og ud.

TK havde en fin åben hovedstødschance, men ind ville bolden ikke.

I et par andre situationer havde vi spillet dem tynde i dybden, men manden med flaget var os absolut ikke venligt stemt.

Tre udskiftninger blev det til i pausen, og to af dem – Jan og Paw – fik dermed deres debut for Allerød. Et stort velkommen til dem begge.

Knap ti minutter inde i 2. halvleg, hvor vi igen kom lidt under tryk, kom en tilsyneladende harmløs fremspilning ikke langt nok væk fra vores straffesparksfelt, og fra kanten af feltet blev bolden sparket i kassen uden chance for en ellers velspillende MP i målet.

Surt, men et par ændringer siden kom vi godt tilbage i kampen, dog uden at virke skræmmende oppe foran. Dertil stod deres forsvar for godt, og vi kom aldrig helt igennem til den afgørende udligningsmulighed.

Så kampen sluttede 0-1, og bortset fra de ti første minutter i hver halvleg samt nogle uovervejede enkelt mandspræstationer mod slutningen, var det en god kollektiv indsats af vores unge drenge. Vi fik prøvet holdet mod en stærk modstander, og kunne absolut være egen indsats bekendt. Men deres bagerste var nok en tand for hårde end vores forreste…

Vi har endnu 4 træningskampe på programmet før turneringen indledes, og god tid til at spille holdet endnu bedre sammen.

Vi kan roligt se lyst på fremtiden, og forhåbentligt kan vi også se et snarligt velkommen tilbage til de skadede spillere: Ras, BP, Sergio. Flere ?

FA
   
AllerodFK d. 27-02-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAutohjørnet LyngbyAllerød NytAllerød FysioterapeuterneTeam AllerødHandelsbanken
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Team Allerød
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?