Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Dødbold blev afgørende i Svendborg
Senior 1
Indrømmet. Vi spillede en rigtig god kamp i Svendborg i dag, men som kampen udformede sig var det ikke tilstrækkeligt til at hente point.... Overliggeren og sammenføjningen var Svendborgs redning i et par situationer, mens Svendborg især viste farligheden ved standard situationer.

De høje folk blev flittigt sendt frem, men afgørelsen kom kuriøst nok på et direkte frispark 13 minutter før tid. Forinden havde begge hold haft deres chancer, og selvom øjnene er blå/hvide havde vi vel overvægten i fordelingen.

Ståle forsøgte sig bravt kampen igennem, og allerede efter 3 og 8 minutter havde han sendt deres keeper på redningsarbejde. O. Hansen arbejdede som en hest i kampen, og Ras fik lidt mere plads i dag end ellers. Dennis var ude med karantæne, og Mikkel blev flyttet ned på pladsen. Det slap den unge spiller fint ud af, trods panderynker hos trænerteamet i et par situationer.

Nicklas fortsatte sit clean sheet, og da et indlæg prellede af på overliggeren efter 31 minutter var det mere tilfældigt det hjemmeholdet kom med. Kort efter var Nicklas igen på sin plads, og Holm hamrede en tværbold så overliggeren gyngede. Ståle kom godt igennem, men deres store nr. 4 fik med en voldsom tackling stoppet vores fremfærd. Det gav gult, og direkte frispark, der dog ikke gav resultat.

Svendborg startede 2. halvleg bedst, fik headet godt efter 12 minutter, men stillingen holdt. Derfra var dominansen stor – af os. Vi afsluttede på det hele, Wibroe bragede på sammenføjningen, Ras og Holm forsøgte sig, og det var indenfor bare 3-4 minutter.

Angrebene bølgede godt, vi spillede bolden godt rundt, og kun målet manglede.

Det kom så i det 77. minut – desværre var det til Svendborg. Optakten var et lidt passivt forsvar, og Sylle måtte se gult for situationen.
Det gav et direkte frispark, og bolden blev flot sparket op i hjørnet, hvor Nicklas havde begge hænder på. Desværre strøg bolden i mål, og topholdet havde lige det hjælp der skulle til.

Paw og Ras var begge tæt på i slutminutterne, mens Svendborg klogelig holdt på bolden. Det gjorde de godt, og sejren blev på de 1-0.

Forskellen på holdene var ikke større, og selvom vi havde 4-5 spillere udenfor af forskellige årsager, kan vi sagtens tage meget positivt med fra busturen til Fyn.

Herfra skal der lyde et Tillykke til vores fynske banemænd, der efter sommeren spiller i 2. division. Opbakningen på stadion var fin og højlydt, og skønt vejret var mere til vand og strand, troppede der alligevel godt 600 tilskuere frem til opgøret.

Tak til alle, der tog turen med for os derover til gryden i Svendborg :o) . Det varmer et klubhjerte, bare ærgerligt vi ikke bare én gang kunne få bolden over stregen nu når chancerne var der . . . .

FA
   
Finn A d. 08-06-2008
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødMr. AllerødCarstens DinerAllerød NytKop & Kande SøborgExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Svendborg FB
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp08-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Svendborg FB - Allerød FK 1 - 0 
 29-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Svendborg FB 1 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 10-06-2008 08:17:19
Svendborg har skrevet om kampen. De skriver bla. AFK var en kompetent modstander.

Se her:

http://www.sfb.dk...retid=1216
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Krukkerne
Team Allerød
Bog & idé
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Intersport Allerød
Mr. Allerød
Frisør Moldow
Hvitved
3F
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?