Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: 1-0 over B1921 i strålende solskin!
Senior 1
Det var en vigtig kamp på begge mandskaber, da vi lørdag eftermiddag tog mod B.1921 fra Nykøbing F. i sæsonens 4. sidste hjemmekamp. Både modstanderne og os selv kunne bruge en sejr til at lægge afstand til bunden, og om det kunne ses i kampen, skal jeg være op til tilskuerne der overværede opgøret.

Solen skinnede ubarmhjertigt (altså for spillerne) gennem hele kampen, og først ved sidste dommerfløjt kunne vi ånde lettet op….1-0-sejr, og smilene var tilbage.

Forud var gået 90 minutter med store chancer, et gennemspillet mål, og herlig opbakning fra Blue Pirates på lægterne!!!

Indenfor de allerførste par minutter skulle Rune måske selv have prøvet afslutningen, men uselvisk blev bolden forsøgt spillet på tværs. B1921 svarede hurtigt igen, fik 3-4 hjørnespark i træk, men tilbagevendte Nicklas i mål stod upåklageligt.

I det 9. minut satte vi et mønsterangreb op, Sylle var igangsætteren, og Ras headede lige over på Seb’s indlæg. Samme Seb måtte forlade banen efter 27 minutter, og Michael Wibroe blev sendt ind. Indskiftede Michael fejrede sin 25 års dag i ugens løb med et brag af en kamp, og selvom trætheden var til at få øje på i slutminutterne, var det gennem hele kampen en kraftpræstation ud over det sædvanlige.

Efter 39 minutters spil kom afgørelsen så. Endnu et godt angreb blev startet, godt igangsat af Wibroe og Morten, og Runes aflevering kom denne gang frem til rette modtager. Det var til Ras, og med indersiden kom 1-0-målet omsider. Morten var med i feltet, og splittede forsvaret flot med sit løb. Godt set af den unge skolelærer!

7 minutter efter pausen kom Rune til en gigant chance, men alene med målmanden svigtede koldblodigheden et øjeblik…. B1921 foretog to udskiftninger i pausen, men det større pres udeblev. Derimod kom vi til flere muligheder, og stor var den da Dennis sparkede på tværs, desvæære for udenom bagerste stolpe.
B1921 slog kontra, og en lidt tøvende Nicklas kunne se bolden ryge til målspark i situationen, der ellers kunne ligne en udligning.

Bruun viste endnu engang stor hovedstødsstyrke i det 66. minut, hvor bolden ikke var langt fra at ryge i mål. Kort efter måtte Ståle kapitulere i varmen, og Holm kom ind mere offensivt end nogensinde før ;-).

Samme Holm var med i opspillet til Ras, der var tæt på at spille frem til Wibroe. Det hele løb ud i endnu et hjørnespark.

Jernmanden Paw nåede godt op til endnu et præcist hjørnespark fra Baron Morten, det var 8 minutter før tid, og et målsføringen stod stadig på lystavlen.

Det gjorde den også i overtiden, da udeholdet igen slog kontra. Vi kæmpede bravt i defensiven, og skuddet strøg ikke langt over vores mål. Mere skete der ikke, og jublen brød ud da dommeren kunne fløjte de intense 90 minutter af. Et kort blev det til, hvem sagde fair play i en vigtig kamp, og det gæstende hold fik da lidt med fra Skovvang.

Desværre fik vi et par skader undervejs, og kortene skal blandes igen når vi skal til Rødovre på søndag. Laguna kom ind mod slutningen, fik dermed sin anden optræden for AFK1, og M-O-M blev Sylle med to cifret, godt efterfulgt af Wibroe. Flere andre spillede en fortrinlig kamp, og desværre for os er Rasmus W nu også på skadeslisten......

På gensyn søndag ude mod Avarta.

FA
   
Finn A d. 12-05-2008
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødCarstens DinerHandelsbankenFrisør MoldowOK – Altid billig benzinAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod B1921
 Dato  Type  Niveau     
 21-03-2009  Træningskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 1 - 4 
Valgte kamp12-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - B1921 1 - 0 
 10-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 1 - 2 
 16-06-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - B1921 2 - 3 
 16-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 0 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Carstens Diner
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Sepio
Hvitved
Carlsberg
Bog & idé
Frisør Moldow
Autohjørnet Lyngby
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?