Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forårets første point sikret langt ind i overtiden
Senior 1
Hjemmekampen mod Køge BK II blev en noget omskiftelig kamp, hvor vores føring på 1-0 blev til 1-2 med blot 5 minutter før fuldtid. Digger havde med et ekstremt følt spark givet os føringen i det 12. minut mod et godt spillende Køge-mandskab, og målet faldt efter chancer til begge hold.

Først da Køge udnyttede vores passivitet ved et hjørnespark, og siden da debuterende Holm sendte bolden ind til Ras, hvis skud blev reddet til hjørne. Køges største chance i indledningen tog en stærkt spillende Rasmus sig af, og trods et drillende baglår spillede Rasmus et rigtig god kamp for os, og det belønnede holdkammeraterne da også efter kampen.

Diggers scoring kom efter netop det hjørnespark, og da bolden dumpede ned for venstrebenet var målmanden chanceløs. Kort efter, det var i det 20. minut, måtte Seb forlade banen, og O. kom ind.

Køge kom godt tilbage i kampen, og i det 35. minut kom udligningen. Forsvaret blev skævvredet – kan man sige sådan? – og indlægget blev sikkert sparket ind til 1-1. Kort efter måtte Rasmus ud i en tv-redning, og mere end et godt indlæg fra Holm skete der ikke før pausen.

Vores spil i 2. halvleg blev bedre, og hele tre chancer blev det til fra det 7. til det 13. minut. Største mulighed af dem var Laurids, der efter godt bandespil måtte se sig pareret af deres godt spillende keeper. Ikke mange minutter efter gik samme målmand forkert ud til en lang stikning, Ras blev hivet ned?, men deres forsvar nåede tilbage og reddede situationen.

Den første halve time af halvlegen var det mest os der fik afsluttet, mens Køge udnyttede ti gyldne minutter til at bringe stillingen på 1-2. Med 5 minutter tilbage skulle der satses, det første pres udeblev, og da kampen gik ind i overtiden, så vi ud til at forlade banen igen med et nederlag.

Køge udnyttede vores offensive satsning, og kom til et par chancer helt til slut, men vi holdt stand.

Knap 4 minutter i overtiden headede Sejer bolden til Ras, der først måtte se målmanden redde skuddet. På returen fik Ras energisk og med stor vilje skubbet bolden ind over stregen, og forårets første point var dermed sikret. Vi kunne juble efter pointdelingen, Køge følte det nok noget anderledes, og objektivt set var det uafgjorte resultat nok ikke helt misvisende.

Rune er tilbage på Østerbro efter sin overståede karantænedag, mens Rasmus heldigvis holdt hele kampen. Niklas var taget med som gardering, og det er vist første gang keeperen har siddet udenfor under hele opgøret.

Allerød Erhversklub var vært for kampen, vores to trænere fik en fin erkendtlighed med sig, mens klubben ikke denne gang kunne nyde godt af sejrens sødme. Vi må bare prøve igen!

Rasmus fik hovedparten af stemmerne, og må dermed til lommerne, mens også Paw og Sejer spillede godt. Kaptajn Sylle kom godt ned i nogle vigtige situationer, og Digger var heldigvis kommet sig over sidste uges gnaveri!

På lørdag venter Østerbro så i Klosterhaven, og derinde kan det blive svært nok ......

FA
   
Finn A d. 13-04-2008
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHvitvedCertegoKop & Kande SøborgAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzin
Senior 1's kampe mod Køge BK
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp12-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Køge BK 2 - 2 
 01-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Køge BK - Allerød FK 0 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Frisør Moldow
Brønnums Turistfart
3F
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Bog & idé
Carstens Diner
ExpandIT Development ApS
Certego
Intersport Allerød
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?