Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Så kom målene…
Senior 1
Det løsnede lidt op mod slutningen af træningskampen mod SB 50 i Ishøj. Modstanderen mødte vi sidste gang vi i sjællandsserien, men siden er de røget ned i serie 2.

Grusbanen ved det store idrætscenter var ikke i den allerbedste form, og spillet bar præg af banens beskaffenhed. Første mål i kampen blev scoret af SB efter 11 minutters spil. Et hjørnespark kom ind tæt under mål, og da SB-spilleren ikke kunne nå den med andet end hånden, blev den brugt til at slå bolden ind bag Mads-Peter. Vi håbede på lidt fair dommerhjælp, for forseelsen var helt klar og tydelig, men der blev dømt mål.

Minuttet efter kom udligningen. Henrik Bohse tog chancen nogle meter ude af straffesparksfeltet, og via målmand + overligger, røg bolden ind til 1-1. Flot mål af backen, der spillede glimrende i en time, før lysken ikke ville mere.

Vi har tæt på 2-1 i flere situationer, nok mest da Paw tordnede bolden på overliggeren direkte på frispark, men venstrebens spilleren fik taget revanche senere. Nemlig efter 29 minutter i 2. halvleg.

Endnu et frispark udenfor feltet, og med en flot skruet venstre kom føringsmålet fuldt fortjent. Blot 7 minutter senere kom endnu et debutantmål. Denne gang var Jan usvigelig sikker, og satte sikkert målet ind til 3-1 efter godt oplæg af Christian Kokborg. To kasser af brødrene Madsen lover godt før turneringen.

Endelig kom målene altså, endda 3 af slagsen, og på en dag hvor både Sylle, Schüder, Magnus og Bruun ikke var med (foruden de langtidsskadede Bjarne, Ras og Sergio) var indsatsen efter pausen fuldt godkendt.

Rune D kårede sig selv til ’Man of the match’, og herfra et tillykke til ham!

FA
   
AllerodFK d. 20-03-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAL-GLAS ApSKop & Kande SøborgHvitvedFrisør MoldowOK – Altid billig benzin
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Brønnums Turistfart
Sepio
OK – Altid billig benzin
AL-GLAS ApS
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Certego
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?