Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Suveræn afslutning på halvsæsonen
Senior 1
På papiret ventede der os en svær kamp i 15. spillerunde af sæsonen i DS. Modstanderne Avedøre var placeret på 4. pladsen inden kampen, mens vi selv på 8. pladsen kunne indhente dagens modstander hvis det kunne blive til en sejr.

Vi stillede med samme hold som i sejren i sidste runde over B.1921, og dermed måtte Madsen igen se på fra sidelinen med en skadet fod.

Indledningen var tæt og intens. Spillet bølgede frem og tilbage, og holdene gav hinanden kamp til stregen. I det 13. minut måtte en af deres stoppe Ras udenfor feltet, med gult kort, og frispark til følge.
Seb forsøgte sig direkte, målmanden var prisgivet, men kunne se bolden prelle af på stolpen. Riposten var O. Hansen tæt på at nå frem til, og sådan fortsatte det. Holdene spillede og spillede, mens det hovedsagligt var AFK, der kom til scoringsmulighederne.Ras modtager bolden


I det 35. minut kunne vi dog ånde lettet op. Et godt langskud tog overliggeren, og sprang i spil til vores held. Få minutter senere kom Avedøre imellem på en aflevering, og efter et par træk belv bolden skruet udenom bagerste stolpe.

Halvlegen sluttede uden scoringer, spillet var godt og direkte, mens målene lod vente på sig. De kom så i 2. halvleg. Endda hele tre gange!!!

Inden vores første mål var O. Hansen tæt på med en venstre ’tordenfod’, Avedøre fik et gult mere, mens Digger var uhyre tæt på med et fladt skud.

I halvlegens 17. minut fik vi så endeligt noget ud af anstrengelserne. Seb fik en returbold i siden, indlægget var super, og Ras kunne sikkert dirigere bolden i nettet til 1-0. Blot to minutter senere kom vi på tavlen igen. En efterhånden godt udkørt Seb sparkede Ras fri til nok en scoring, denne gang med sin 13. sæsontræffer. Imponerende af den unge 83’er med den store vilje!

2-0-føringen holdt til det 86. minut. Her kanonerede Mark bolden ind fra siden, og enkelte kunne med rette påstå det var et indlæg. Uanset hensigten var stillingen nu 3-0, og vi var flyvende.
Ståle, Morten og Ras var alle tæt på i slutminutterne, mens Avedøres bedste forsøg kom i knap 3 minutters overtid direkte på frispark. Martin og defense holdt stand, faktisk for første gang i 10 kampe (i turneringen), og var en perfekt optakt til aftenens party på Skovvang.Vores nye anfører, Laurids


Ras fik to-cifret stemmer, kassen kom da også lidt senere om aftenen, mens også Seb, Sejer og Mark spillede en rigtigt god kamp.

Sylle blev udskiftet et par minutter før tid, Laurids tog anførerbindet, og en fra Avedøre sagde nøgtern efter kampen; Vi tabte til et bedre hold.

Super afslutning på halvsæsonen drenge. På gensyn i det nye år, når sæsonen skal spilles færdig!

FA
   
Finn A d. 20-11-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenFrisør MoldowIntersport AllerødExpandIT Development ApSCertegoMr. Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 20-11-2007 12:36:23
http://www.avedor...erater.htm

MATCHFAKTA:

Allerød - Avedøre IF 3-0 (0-0)

Mål: 1-0 (62.) Michael Rasmussen. 2-0 (64.) Michael Rasmussen. 3-0 (86.) Mark Parrish
Tilskuere: 75

Advarsler til Avedøre: Morten Søndergaard (omklamring), Jesper Pedersen (klumpedumpetackling).

Avedøre I.F :

Mål: Michael Petersen

Forsvar: Lars Hansen (’66 / Kenneth Thygesen), Morten ”Goofy” Søndergaard (’74 / Las Fischer), Claus ”Buller” Clausen, Søren Hagen

Def. midt.: Jesper Pedersen, Kenneth Rasnis

Off. midt.: Thomas Frost

Kanter: v: Kenni Olsen, h: Ian Olsson (’74 / Søren Fisker)

Angreb: Jesper Damgaard

Dagens Spiller

– sponseret af Thomas Frost Torsdagsklub – flydende feinschmeckerhumle mod dehydrering!

Michael Petersen 56

Claus “Buller” Clausen 35

Jesper Pedersen 26

Kenneth Rasnis 20

Jesper Damgaard 16

Morten “Goofy” Søndergaard 13

Søren Hagen 12

Las Fischer + Lars Hansen 1

Alle spillere, trænere, ledere, nært relaterede gæster til holdet samt medløberen Christian Lundby afgiver 5, 3 og 1 point. Det er ikke tilladt at stemme på sig selv. Vinderen af dagens afstemning vil med 20 deltagere maksimalt kunne få 95 point. I alt 180 point fordelt på 9 spillere.

20’er-kast inden kamp:

Kenneth Thygesen (havde snydeøvet inden kampen)

KAMPEN I ORD:

Afslutningsnederlag

Avedøre tabte efterårets afsluttende kamp på udebane mod Allerød med 0-3 efter 0-0 ved pausen. Cifrene var lidt vel store, men sejren til hjemmeholdet var fortjent, og hvor Avedøre i tidligere nederlag ikke syntes sig besejret af en bedre modstander, var der i dette tilfælde enighed om, at Allerød var et mere komplet hold.

Allerød havde kampens første store chance i det 11. minut, da et frispark blev sparket direkte på stolpen og den efterfølgende retur heroisk blev reddet af Kenneth Rasnis. Allerød dominerede over det meste af banen, og det hørte til sjældenhederne, at Avedøre fik etableret angreb på hjemmeholdets halvdel. Den meget levende Nike-(volley)bold var Avedøres ellers gode teknikere dårligst til at håndtere, så frekvensen af uprovokerede fejl var for høj til at Avedøre kunne komme til at diktere slagets gang.

Avedøre havde et par snigløb til noget farligt, men enten blev den sidste aflevering ikke præcis nok eller også var indlæggene for dårlige. Allerød sværmede om feltet og havde skud, men uden at Michael Petersen for alvor blev testet.

I to tilfælde kunne Avedøre have bragt sig foran. Først havde Kenni Olsen et skud, der strøg lige forbi mål og omkring den halve time bragede Thomas Frost et skud på overliggeren. De sidste ti minutter af 1. halvleg var Avedøres bedste, og 0-0 var et kærkomment resultat at gå til pause med.

Indledningen af 2. halvleg lignede afslutningen på 1. halvleg med Avedøre pænt med, men Allerød viste konstant aggressivitet, og fik ofte presset Avedøre til fejl og vundet territorium med indkast og frispark.

Kampens første mål faldt i det 62. minut, da Avedøre havde forpasset en chance til at få bolden sparket væk og gav et hjørnespark væk. Hovedstødet fra hjemmeholdets Michael Rasmussen blev uheldigvis afrettet af Søren Hagen, og så kunne Michael Petersen ikke forhindre bolden i at ryge i mål, da han var dykket ned for at gribe bolden.

For at gøre ondt værre fordoblede Allerød målscoren blot to minutter senere, da et boldttab fremme i banen fangede Avedøre i taktisk defensiv ubalance, og stærke Michael Rasmussen kunne holde forsvarsspillerne væk og score sit andet hovedstød til 2-0.

Kenneth Thygesen kom på banen to minutter senere for højre back Lars Hansen, og Avedøre spillede med tre mand i bagkæden for at få lagt mere tyngde i angrebet.

Det var de sidste kræfter Avedøre brugte i en desperat kamp for at komme tilbage i kampen, men det lykkedes ikke at komme til andet end en dribletur af Thomas Frost ind i feltet, men hans planlagte aflevering på tværs blev forhindret i sidste øjeblik. Kenneth Rasnis skulle være tilkendt et frispark på kanten af feltet, men det var i teorien, at Avedøre skulle være kommet tilbage.

De 2-0 kunne ingen indvende noget mod, men det tredje mål var heldigere end at få trukket sine syv lykketal ud i lotto. Mark Parrish ville sparke et indlæg ind over fra højre, men han ramte den så skævt, men stadig med så meget fart, så den strøg ind lige nøjagtig på den fra Allerød side set rigtige side af stolpen til slutcifrene 3-0. Synd for målmand Michael Petersen, der ellers havde stået en god kamp i sin sæsondebut og fortjent blev kåret til Avedøre IF’s bedste spiller efter kampen.

Allerød havde bedre teknik, fysik og taktik, så nederlaget var på sin plads, men 3-0 var i overkanten. Kampen var en god målestok for Avedøre til at se, hvilket bundniveau holdet skal op på for at blive mindre svingende. Allerød var ikke en fodboldmæssig åbenbaring, men de havde noget råstyrke og power som Avedøre godt kunne have brugt.

”Vi havde inden kampen forberedt os grundigt, og jeg synes vi foretager nogle gode indkøb af drikkevarer og brød fra bagermontren på Statoil på Kettevej, hvor vi altid mødes efter vi er kørt fra klubben. Frost ødelægger lidt rytmen med et forkert sat kryds på sin oddsetkupon, men generelt kommer godt og naturligvis sent af sted”, udtalte assisterende udskiftningstræner Simon Andreasen efter kampen, ”fodboldmæssigt halter vi i mange situationer, men vi kunne have håbet på, at vi var kommet foran på Kenni Olsens eller Thomas Frosts skud. Det kunne have ændret forløbet, men set over 90 minutter havde Allerød mere at byde på. Vi kan på en bedre dag godt præstere det de præsterer, men det vi skal lære er, at vi skal kunne det tæt på hver gang, eller i det mindste oftere og mere konstant.”

Avedøre tabte altså med 0-3 til Allerød og forpassede muligheden for at forsvare fjerdepladsen som Allerød i kraft i de øvrige resultater overtog. Samtidig bevirkede de øvrige resultater, at hele midterfeltet blev snævret ind, så der fra den efter efterårets 15 kampe opnåede ellers godkendte femteplads kun er syv point ned til nedrykning. Et for neutrale spændingshungrende DS-betragtere fantastisk udgangspunkt når der tages hul på anden halvsæson i starten af april. For Avedøre ville lidt mere pointluft have været at ønske, men med en god vinter på kunstgræs og et par profilforstærkninger kunne sørge for en god forårssæsonstart, så afstanden ned ikke bliver yderligere indsnævret.

Efterfølgende meddelte cheftræner Henrik Løndal spillertruppen, at det hans sidste kamp i spidsen for Avedøre IF. En beslutning truffet med begrundelse i et ønske om mere tid til familie og arbejde. Mere om dette indenfor få dage.

En samlet spillertrup væltede byen for pengene i bødekassen, og hér var der fint med udholdenhed, power og scoringer, og en revanche i nattelivet mod Allerød kunne med større sandsynlighed have været vundet end efterårets afsluttende fodboldkamp. Gode dansepræstationer af Søren Fisker, Søren Hagen og unge Lasse Hansen, mens Las B. Fischer skuffede med sine moves og surmulende blev skiftet ud af dansegulvet under ”Respect” med Erasure til fordel for topscorer Jesper Damgaard.

”Jeg ser, at Las ikke får skabt noget midt på gulvet, og jeg hiver med det samme skiltet med nr. 18 op og træder selv op med mine trin. Jeg er stadig ung, men det har været et modnende år såvel på som udenfor banen. Jeg er topscorer på banen, og jeg er ikke bleg for at træde i karakter når vi også sejler taktisk i byen”, kommenterede Jesper Damgaard den kontroversielle dansedel af bødekassefesten.

Næste kamp spilles d. 5. april 2008 kl. 16.00 mod topholdet fra Svendborg. Tak for i år fra referatredaktionen!

AVEDØRE NEWS NETWORK 2007©
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Sepio
Carlsberg
Hvitved
Handelsbanken
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
3F
ExpandIT Development ApS
Certego
Autohjørnet Lyngby
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?