Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: B.1921 besejret på egen bane … med unødig spænding til det sidste
Senior 1
Busture til Lolland + Falster kan være laaaange og enerverende. Denne gang var den 2. gang på få uger vi skulle afsted, og modsat turen til DMI fik vi denne gang alle 3 point med hjem dernede fra.

Sejren lød på 2-1 efter de 90 minutter, og resultatet var langt fra sikkert før til det sidste, hvor vi dog hev vores anden sejr hjem ud af de sidste fire kampe.

Vi var fokuserede fra starten, og havde et par afslutninger i de første par minutter. B.1921 svarede igen, og da de heller ikke ramte kassen, var stillingen 0-0. Indtil det 20 minut, hvor vi langt om længe kunne score kampens første mål, og sikke et.
En godt fightende O. Hansen i front vandt nærkampen mod sin modstander, og da bolden havnede hos tilbagevendte Digger, blev kuglen kanoneret ind i det lange hjørne. Selv kampens dommer måtte overgive sig.Digger blev man of the match


Fem minutter senere var B.1921 tæt på at udbygge vores føring. En forsvarsspiller headede tilbage til målmanden, der var gået ud af målet. Bolden var på vej ind over stregen før en af deres fik reddet til hjørne i sidste øjeblik. B.1921 viste tænder efter den halve time, Sejer stod do igen-igen hvor han skulle, og chancen fusede ud i det bare ingenting.

Vi spillede os frem til et par halve chancer inden 0-2-målet kom i det 38. minut. Dagens spiller Digger forsøgte med et godt skud, målmanden reddede og da O. Hansen fyldte godt i feltet, kunne Ras sparke returbolden sikkert ind til 2-0. Mod slutningen af halvlegen kom B.1921 frem til et par gode muligheder, det første med en friløber, den sidste da bolden ramte Sylle og nærmest snød Birkjær i målet. Vi holdt stand til pausen, og fortsatte de gode takter i 2. halvleg. I hvert fald kom vi til flere chancer, dog uden at udbytte føringen. Lidt skidt, da chancerne var af de store.

Frem til det 65. minut dominerede vi kampen, B.1921 spillede bolden glædeligt rundt, uden at komme frem til noget specielt. Men pludseligt ændrede kampen karakter. Efter 70 minutter var vi passive – endda i begge sider – og uden for Martins rækkevidde blev stillingen ændret til 2-1.

Scoringen var med til at ryste os, Digger fik gult for at deltage fór aktivt i kampen, og trods ekstra spænding i slutminutterne, var det os der var tættest på sidste scoring. Det var vi i to situationer. Først hvor Ras kastede sig frem til et super indlæg, og siden ved Morten, der kommer tættere og tættere på målet…Livlig aktivitet på bænken


B.1921 fik aldrig lagt det afgørende tryk, og kampen sluttede med sejr til os. 2-1, og det var herligt!

Dagens detalje må blive Diggers mange vundne hovedstødsdueller. Skjoldet var lagt på hylden, og tilbagekomsten efter et par dages fravær blev fejret med 12 solide stemmer. Afregningen kom prompte, og busturen hjem - med en sejr i bagagen – er altid festlige!

På gensyn til årets sidste kamp på lørdag, når Avedøre kommer til Skovvang. Efter kampen venter afslutningsfesten, og sikke en dag det bliver :-)

Jan sad over i dag med en skade, Andreas fik et bedre come back end i sidste uges kamp, og sejren var fuldt fortjent efter en flot koncenteret indsats, der blev fornemt krydret med god fight af alle AFK-aktørerne.

FA.
   
Finn A d. 10-11-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAL-GLAS ApSAllerød FysioterapeuterneHandelsbankenOK – Altid billig benzinBog & idé
Senior 1's kampe mod B1921
 Dato  Type  Niveau     
 21-03-2009  Træningskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 1 - 4 
 12-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - B1921 1 - 0 
Valgte kamp10-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 1 - 2 
 16-06-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - B1921 2 - 3 
 16-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  B1921 - Allerød FK 0 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Allerød Nyt
Handelsbanken
Sepio
Skjold Burne
Hvitved
Intersport Allerød
Bog & idé
Carlsberg
Mr. Allerød
ExpandIT Development ApS
Carstens Diner
Team Allerød
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?