Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi ramte stolperne – modstanderne scorede
Senior 1
Kampen på Skovvang stadion mod fynske Svendborg blev ikke vendepunktet for os. Slet ikke.

Mens gæsterne bare skulle på skudhold mod os, måtte vi i stedet se chancerne blive forpasset, eller reddet af stolperne.

Indrømmet, det går ikke vores vej for tiden. For fjerde gang på stribe (!) måtte vi forlade banen med nederlag, og rutscheturen går med lidt for hastige skridt nedad i rækken.

Bevares, Svendborg er da et habilt DS-hold, så er det vist sagt. Vi selv overlod alt for meget initiativ til dem, lavede nogle grove fejl, som vi i den grad blev straffet for, og spillede helt uden sæsonindledningens glød og skarphed.

14 minutter var der spillet da Svendborg på kanten af off-side blev spillet fri. Indlægget blev nemt omsat til scoring med et stående hovedstød. Først i det 26. minut kom vi frem til en god mulighed. Ras fyrede et godt skud af, målmanden halvklarede men var først over den løse bold. I det 28. minut kom endnu en scoring. Martin klarede et skud, riposten i feltet røg til en ganske fri Svendborg-spiller, og med indersiden blev det 0-2.
I det 37. og 38. minut var der skydetelt i Svendborgs felt. Tættest på var Ras men stolpen stod i vejen. Stik mod retfærdigheden kunne Svendborg bringe sig på 3-0 kort før pausen. Mens vi gik fejl af hinanden, kunne gæsterne udnytte endnu en gratis mulighed til 0-3. I halvlegens overtid kurede Svendborgs målmand ud af feltet lige foran en af vores, men bolden var stadig i hænderne. Det må man ikke, og da han lige efter samlede bolden op udenfor feltet, kunne dommeren ikke se nogen anden udvej end at fløjte. Vi fik frispark, målmanden kunne takke dommeren for han kun fik gult, og mere skete der ikke i halvlegen.

Langtidsskadede Sejer afløste Als i pausen, og efter 1,49 kom vi så endeligt på tavlen. Sebastian sendte en god stikning frem til Ras, og topscoreren svigtede ikke. 1-3, og vi var med…Lidt endnu.
Kort efter måtte Seb forlade banen med et drilsk baglår, O. Hansen kom på banen, og kampen var nu meget lige.
Sylle pådrog sig et 6 points gult kort, og vi kom dog heller ikke yderligere i bogen. I det 69. minut fik Svendborg firspark nogle meter inde på vores halvdel. Frisparket blev sendt ind i feltet, og som den nemmeste i verden, kunne gæsterne bringe sig på 4-1. PyHa, hvor var vi mon henne ?!?

Ti minutter før tid måtte Sejer se et godt placeret hovedstød prelle af på stolpen, indskiftede Carsten sparkede returen lige på målmanden, og mere blev det ikke til.

1-4, og det var vist mere os der tabte, end Svendborg der vandt. Jeg håber troen, viljen og lysten hurtigt kommer tilbage på holdet, for 4 i træk kan vi ganske enkelt ikke være bekendt. Især ikke over for os selv.

FA
   
Finn A d. 06-10-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAllerød FysioterapeuterneFrisør MoldowMr. AllerødAutohjørnet LyngbyAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod Svendborg FB
 Dato  Type  Niveau     
 08-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Svendborg FB - Allerød FK 1 - 0 
Valgte kamp29-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Svendborg FB 1 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 08-10-2007 00:28:27
Her er Svendborgs syn på kampen: http://www.sfb.dk...&retid=926
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Brønnums Turistfart
Certego
Skjold Burne
Frisør Moldow
Hvitved
AL-GLAS ApS
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
Team Allerød
Carstens Diner
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
VB Byggeindustri A/S
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?