Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Hård skæbne for os i 3. nederlag på stribe….
Senior 1
Den gode sæsonstart er siden pokalkampen mod BIF, afløst af nederlag på nederlag. Således også i lørdagskampen hjemme mod Herlev, hvor vi nærmest kun havde modgang fra første fløjt. Per var sendt i skammekrogen af sidste uges dommer, Jan mødte frem til kampen med feber, og Peter havde også sit at slås med.

Allerede i kampens 3. minut fik vi det første søm i kisten… Et indlæg troede alle Martin havde, nok mest på grund af ordene ’jeg har’, men deres angriber hørte ikke efter, og så var stillingen 0-1.
Forinden havde Digger en god afslutning med højre, og chancerne var ligelige fordelt i indledningen. En særdeles aktiv Paw fik kampens første gule efter 16 minutter, det var vist for vores første frispark i kampen, og da en Herlev-spiller klart slog til bolden med hånden i det 20. minut i deres eget felt, måtte vi endnu engang se en situation mod os gå upåtalt hen…

Jan mandede sig op på et godt hjørne fra Digger, og temmelig fri blev bolden dirigeret liiiige over målet. Herlev svarede igen med det samme, og en tilsvarende situation ændrede stillingen lige lidt.

Ras tog en god tur i feltet, det flade skud tog målmanden sig af, mens Jan fem minutter før halvtidshvilen fik en af de rigtig store. En løs bold blev kvikt taget med, målmanden afdriblet, men en forsvarer når i sidste øjeblik ned og giver hjørne. Herlev-spillerne protesterede voldsomt, mente Jan var off-side, og det udløste et gult kort for protester.
Minutter efter kom udligningen. På endnu et godt hjørne fra Dix, pandede Paw bolden ind med stor kraft, og selv Rune i det engelske måtte overgive sig! Et sjældent mål fra vores 6'er, men hvilket et.

Målet faldt i det 41. minut. Meget passende efter en god periode af os, hvor vi endeligt fik styr på vores eget spil. Andreas tacklede sig til gult i få minutter før pausen, Herlev fik talrige henstillinger i samme situationer, og de 1-1 holdt til pausen.

2. halvleg var blot 6 minutter gammel, da afgørelsen faldt. Et hjørnespark skråt tilbage blev ikke clearet, og skuddet kunne Mark ved den ene stolpe ikke reagere på, og via knæet røg bolden ind til 1-2. Hold da op hvor surt, det måtte bare ikke ske, men vi svarede godt igen. Bare ikke godt nok….

Ras eller var det Jan?, fik scoret i det 14. minut, det blev dog underkendt. Flere af vores spillere så bolden ind over stregen, ligesom et par tilskuere fra hver lejr, men liniedommeren vinkede mærkeligt nok afværgende. Sikke noget……

O. Hansen dirigerede bolden få cm over mål med sit lange hår, og Carsten viste endnu engang sine store offensive kvaliteter, fra det 60. minut efter Jan måtte give op. Omkring den halve time var Carsten endog overordentlig tæt på at komme på scoringstavlen efter et mønsterangreb. Mark sparkede fladt ind over, Ras kunne ikke nå frem, og Carstens afslutning i det bagerst e område var meget tæt på.

Herlev havde mest travlt med at forsvare sig, og i det 34. minut havde de gulblusede listet sig frem til en afslutning. Martin reddede sikkert, og vi jagtede den udlignende scoring. Digger manglede kun træfsikkerheden i et par afslutninger, og i kampens sidste to ordinære spilminutter kom vi til hele 3! scoringschancer. Først Ras, siden et hammer godt skud af Seb, og da Andreas modtog bolden fri foran deres mål med ryggen til, blev afslutningen forhastet.

1 ½ minut inde i overtiden slog Herlev kontra, en lang bold ind i vores felt blev headet ind ved bagerste del af feltet, og kampen var dermed afgjort. I de 5 minutters overtid fik Herlev to gule kort, først for at trække tiden. En kulmination på utallige henstillinger i en times tid om at komme hurtigere i gang efter dødbolde…og den sidste for at sparke bolden væk efter dommerfløjt.

Nok om dem og dommeren, faktum er at vi tabte for 3. gang i træk, og den hårde skæbne var for meget for os. Måske var Herlev det bedst spillende hold, måske vågnede vi først op for sent, måske ser nogle af os slidte ud….Men vi er gode nok til at kæmpe os tilbage på sporet, så det kan passende komme på lørdag i hjemmekampen mod Svendborg.

Tak for støtten fra tilskuerrækkerne, Planke og hans team var også på plads, og efter kampen blev Paw kåret til man of the match med stor overbevisning.

Fotogene Carlitto var frisk ved overrækkelsen af den store check fra Allerød Erhversklub, som blev modtaget med stort tak af Steffen på klubbens vegne. En herlig opmuntring i nederlagets stund.

Vi ses på Skovvang lørdag til en vending af den nedadgående kurve! Det ER nu sjovere at vinde…

FA
   
Finn A d. 23-09-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAutohjørnet LyngbyFrisør MoldowKop & Kande SøborgBog & idéHandelsbanken
Senior 1's kampe mod Herlev Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
 22-08-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 1 - 1 
 26-05-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 1 - 3 
 14-10-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 3 - 2 
 30-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 0 - 0 
 10-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 3 - 0 
Valgte kamp22-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 1 - 3 
 04-08-2007  Træningskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 2 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
34 #1 RuneD

d. 24-09-2007 14:27:34
Hey Boys - det lyder sku til at vi var super uheldige endnu engang, men det kommer helt sikkert paa naeste loerdag.
Min privatjet gik i stykke, saa koeber en ny til naeste kamp, saa jeg kan komme og supporte jer..
Cheers maids
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Frisør Moldow
ExpandIT Development ApS
Mr. Allerød
Hvitved
Team Allerød
Carlsberg
AL-GLAS ApS
Intersport Allerød
Allerød Nyt
3F
Carstens Diner
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?