Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Fire på stribe!
Senior 1
Det lykkedes for gutterne at hive sæsonens 4. sejr hjem i ligeså mange kampe. Hjemme på Skovvang holdt det lidt hårdt mod rækkens nummer 16 fra Østerbro, men det kunne vi vist kun takke os selv for.

Jan ramte stolpen efter et mønsterangreb, Ras tordnede bolden forbi, Digger var også tæt på, men målene udeblev trods gode muligheder i de første 45 minutter. Hvad vi ikke kunne i første, kom i 2. halvlegs start.
Digger fik sæsonens nemmeste assist, og Jan kunne sparke 1-0-målet ind direkte efter opgiversparket fra 2. halvlegs start. Der var der vel spillet 3-4 sek. af halvlegen…

Østerbro havde udskiftet deres målmand i pausen, og vores to ved bolden fik en hurtig sludder om, hvordan den nye målmands placering skulle udnyttes. Det kan man kalde overblik!Kampen mod Østerbro sluttede med en 1-0-sejr til AFK


Vi kom ikke frem til de helt store chancer, måske på nær Ras’ og Ståle, og da Østerbro ikke formåede at presse vores bagerste, blev de 1-0 stående på tavlen, også efter sidste fløjt.

Vi vandt kampen, Sylle må til lommerne for tocifret, og vi skal bare videre til næste kamp!

FA
   
Finn A d. 27-08-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCertegoExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneBog & idéIntersport Allerød
Senior 1's kampe mod Østerbro IF
 Dato  Type  Niveau     
 19-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 0 - 4 
Valgte kamp25-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 1 - 0 
 21-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 2 - 1 
 29-08-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 2 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 27-08-2007 11:10:10
Her er Østerbro IF's syn på sagen. Jeg har tilladt mig at kopiere den, da der vist ikke er et direkte link til kun lige det kampreferat:

I lørdags spillede Østerbro den fjerde kamp i danmarksserien 2007/08 og fik det fjerde nederlag. Det er den dårligste start holdet har haft nogensinde, rent pointmæssigt. For spillemæssigt har det ikke været helt så dårligt - faktisk kunne Østerbro have fået point i alle fire kampe, således også i lørdagens kamp mod topholdet Allerød.

Allerød havde fået fuldt udbytte af de tre første kampe - Østerbro ingenting - men den forskel var det vanskeligt at se på Skovvangen Stadion. Godt nok havde Allerød et par giftige kontra-angreb i starten af kampen, men Østerbro havde så sandelig også gode muligheder mod et usikkert Allerød-forsvar.

Første halvleg var en jævn affære, som endte målløst - et ganske godt udtryk for, hvad der var sket.

Østerbro benyttede halvlegspausen til en udskiftning på målmands-pladsen. Keeperen var blevet ankelskadet under opvarmningen, og det kunne ses på hans præstation i første halvleg, at han var noget handicappet. Markspilleren, som kom på mål, har en fortid som målmand, men han blev passeret allerede efter få sekunder! Han havde ved 2. halvlegs spilstart placeret sig lidt rigelig langt uden i feltet - Allerød gav bolden op og sparkede den herefter i mål fra midten af banen. Noget af en nedtur, både for reservemålmanden og holdet.

Det var så i øvrigt reservemålmandens eneste fejl, men han havde heller ikke så meget at lave - faktisk havde Allerød efter scoringen ikke et forsøg indenfor rammen.

Tværtimod var det Østerbro som var farligst i anden halvleg, men desværre mangler der en afslutter til de ganske mange halve chancer, som holdet tilspiller sig i modstandernes straffesparksfelt. Kampens bedste chance var også Østerbros - midt i anden halvleg spilledes Mahi Aslani fri på højre fløj, han sendte bolden helt over i modsat side, hvor Andreas Holmberg kom stiormende og helflugtede bolden mod mål. Desværre ramte han bolden så rent at det lykkedes Allerøds målmand med en feberredning at få fistet bolden over mål.

Det var tydeligt, at Allerød var tilfredse med den knebne føring og Østerbro evnede ikke at score, selvom det et par gange var tæt på, så kampen endte med en smal 1-0 sejr til hjemmeholdet.

Næste opgave bliver på lørdag kl. 13 hvor Østerbro i Klosterhaven skal møde Virum-Sorgenfri.

H.-O. Hein
2 #2 rune

d. 27-08-2007 12:11:54
Frederiksborg Amts Avis:
http://www.dagbla...1000/SPORT
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Intersport Allerød
Brønnums Turistfart
Carstens Diner
Mr. Allerød
Skjold Burne
ExpandIT Development ApS
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Carlsberg
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?