Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Topholdet dukket – spændingen er intakt
Senior 1
Det var ekstra sjovt at være AFK’er i Vanløse Idrætspark i går. Spillerne fik fin opvartning af hjemmeholdet, banen var velplejet og trimmet, mens tilskuerne kunne få behændigt skygge på tribunen fra den bagende sol.

Kampen var særdeles vigtigt for begge. Topholdet – og oprykkerne til 2. div. - Vanløse kunne rette skuden efter to nederlag i træk, mens vi skulle bruge alle 3 p. hvis oprykningsmuligheden fortsat skulle være til stede. Det var rækkens to bedste forsvar der mødtes, kampen blev livlig med to mandskaber, der ville spille fodbold, og de mange fremmødte fik hele 4 mål at varme sig på i den herlige sommervarme.

Det første mål blev scoret af hjemmeholdet. Vi havde været godt fremme et par gange, men nåede ikke tilbage på en lang fremlægning allerede efter 6 minutter. Alene med tilbagevendte Nicklas blev bolden trillet i mål til 1-0, og Vanløse-lejren jublede.
Topholdet var svære at bide skeer med, men ingen længe kom vi frem til flere lige-ved-og-næsten. Tættest på var Mark med en super flot langskud, det var i det 29. minut, hvor deres målmand vist havde set den forbi. Stolpen stod i vejen for udligningen, og vi kom tættere på det udlignende mål.
Det kom ikke lang tid efter.

O. Hansen serverede en direktør for Digger dybt inde i feltet, og med kattepoten var udligningen en realitet. Kort før pausen var det Vanløses tur til at ramme stolpen, og kampen levede i bedste cowboy-stil.Farligt foran Vanløses mål


Mark fik halvlegens sidste mulighed på mål, målmanden stod denne gang på sin plads, men Mark kunne senere revanchere sig.

Vi kom ud til 2. halvleg for stor selvtillid, og straks efter igangsættelsen testede Ras igen deres keeper med et godt set skud, men denne nåede dog lige akkurat tilbage. Kampens første gule blev hjemmeholdets, og farven kunne diskuteres, da det var for et slag på unge M. Als.

Jan viste han havde haft godt af et par hviledage her på det sidste, og fulgte en løs bold, hvor målmanden i allersidste øjeblik satte tacklingen ind nogle meter udenfor feltet. Andreas brugte hovedet kort efter, Nicklas blev ikke testet synderligt i denne periode, og lige før det første kvarter var rundet var dramatikken der igen.

Ras satte et par modstandere af, og da anføreren noget voldsomt hægtede Ras bagfra næsten som sidste mand, var gemytterne noget oppe og ringe. Vanløses fik gult, og minsandten om ikke Ras fik ét også.

I det 18. minut viste Vanløse gode takter, men afslutningen røg noget over. Vores defense så igen stærke ud. Kaptajn Sylle blev omkring den halve time overladt alene til 3 frembrusende modstandere, der effektivt blev stoppet. Super aktion Zülle, det var en vigtig tackling.

Det var det også af Sebastian 5 minutter før tid. Bolden blev vundet på kanten, Ras kommer fri, og målmanden redder. Mark var fulgt med helt frem, og med indersiden kunne unge Parrish score sit første mål i foråret til stor jubel for alle os AFK’ere.Ras spejdede ikke forgæves efter de 3 fuldgode points!


Sebastian var med i en afslutning mere inden slutfløjtet, hvor tiden på stadionuret kun langsomt nærmede sig de 90 minutter. Vanløse forsøgte med en sidste offensiv, men vi stod hvor vi skulle. Da uret havde rundet de 90, kom Ras fri i feltet til afslutning. Målmanden reddede i første omgang, Ras var lynhurtig over returen, og efter et par driblinger lå bolden i nettet til 1-3.

Vi jublede igen, og endnu mere, da kampen efter nogle flere minutters overtid endeligt blev fløjtet af.

Rundens øvrige kampe blev ikke meldt ud, så først senere kunne vi konstatere at vi nu er på 5. pladsen med mulighed for oprykning til divisionen. Det bliver først afgjort i allersidste runde, så spændingen er intakt til det sidste.

En ting er sikkert, uanset udfaldet på lørdag, har holdet gjort det fortrinligt her i den første sæson i DS. Heldigvis har vi stadig noget at spille for, så det kan forhåbentlig også ses på lørdag når sæsonen rundes af hjemme på Skovvang.

Ras blev valgt til kampens spiller, Sylle lige efter, mens resten af stemmerne gik til Rune, Andreas, Mark, og Nicklas.

FA
   
Finn A d. 11-06-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneHvitvedSepioOK – Altid billig benzin
Senior 1's kampe mod Vanløse IF
 Dato  Type  Niveau     
 07-05-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
 19-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 2 - 3 
 26-03-2011  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 04-09-2010  Turneringskamp    Vanløse IF - Allerød FK 2 - 0 
 01-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
 29-08-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 28-02-2009  Træningskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 2 
Valgte kamp10-06-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 1 - 3 
 23-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 0 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 11-06-2007 12:38:18
http://www.vif1.d...php?lng=da

Vanløse her en lille notits om kampen. Jeg har lagt den herind fordi det umiddelbart ser ud til, at den forsvinder når der kommer nye nyheder.

1. holdet sparede på kræfterne. - af Formanden 09/06/2007 @ 19:46

1. holdet tabte med 3-1 til Allrød efter 1-1 ved pausen.

Det var klart , at 1.holdet sparede på kræfterne til den vigtige pokalkamp på tirsdag kl 1900 på mod Østerbro.

Efter en god start mod Allerød, hvor den udemærket dommer, Michael Poulsen, brugte fordelsreglen for Tony Vasquez, som derved spillede Anders Clausen fri( og så er der bare mål) og VIF førte med 1-0, og det var så den kamp for VIF, men Allerød spillede sin chance, for oprykning til 2. division, hvor VIF allerede har spillet sig op ( mere tillykke )og Allerød vandt fortjent med 3-1.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Byens Pizza
Hvitved
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Sepio
ExpandIT Development ApS
Allerød Nyt
Carstens Diner
Frisør Moldow
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?