Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Så kom årets første sejr! – vi var ellers bagud ved pausen
Senior 1
I forårets 4. kamp lykkedes det at smage sejrens sødme. Modstanderen var Østerbro I.F. der gjorde det extra svært for sig selv undervejs. Begge hold havde tilspillet sig hhv. 2 og 1 point i de tre første runder, og vi havde forårets første mål til gode.

Den første halve times tid havde begge hold et par gode muligheder, og takten var slået an. Tilbagevendte Ras var med fra start, og Ras var den første til afslutning i kampen. Hovedstødet kom dog ikke nærmere, end da Morten forsøgte med hovedet kort tid efter.
Nicklas var vågen fra start, og i det 22. minut var vores keeper godt ude af feltet, og sammenstødet med en modstander kostede Nicklas et slag på benet, og et gult kort til deres.Kaptajn Sylle skyller sejren ned


To minutter senere var han i aktion igen, Captain Sylle var uforvarende medskyldig, og stillingen var stadigvæk 0-0. Omkring den halve time kom afgørelsen…næsten. Østerbro brugte hånden i feltet uden det kostede, O. Hansen var mere end tæt på forløsningen, og Carlitto havde ikke den tid det tog kort fra målet.

Gæsterne ragede et gult mere til sig i det 33. minut, og mere om det følger senere. I det 37. minut slog Østerbro kontra. Vi fik ikke clearet bolden i siden, indlægget blev skubbet ind foran, og Nicklas var chanceløs ved afslutningen kort fra stregen.
Rooney var tæt på udligningen kort efter, men halvlegen sluttede med et gult til Morten, der forlod banen i pausen til fordel for en mere offensiv kant.

Pausesnakken skal vi lade være ugengivet, men kort efter pausen kom målet vi alle ventede på. Rune trampede sig godt igennem mod mållinien, og blev stoppet med ulovlige midler. Carsten slog en direktør til den fremstormende O. Hansen, der flot satte hovedet på til 1-1.

Herefter var der kun ét hold på banen. Vi dominerede mere og mere, mens Østerbro så mere og mere slagne ud…Kort efter var Skoubølling på færde igen, og kun godt målmandsspil forhindrede vores første forårsføring. Andreas og Paw var i afslutterens rolle, og i det 60. minut fik den første spiller fra Østerbro marchordre. Indskiftede Dennis gled godt rundt om en forsvarer, og da frisparket blev takseret til gult måtte Østerbro fortsætte kampen med 10 spillere, da han havde fået et gult tidligere. To minutter senere tornede Ras bolden ind ved stolpen direkte på frispark, og føringen var skøøøøn.Ras fik et formidabelt come-back


To mand blev skiftet med et kvarter tilbage, og presset på Østerbro blev større og større. 6 minutter før tid var det Runes tur til at fremtvinge et rødt. Østerbro-spilleren nedlagde vores raket, og med et gult i bagagen, var det den direkte vej ud af banen.

Vi så dog lidt shaky ud kort efter, men var tæt på 3-1-målet i flere situationer, mens Østerbro ikke benyttede 2. halvleg til én eneste afslutning.

Det blev ved de 2-1, og sejren var en forløsning efter de tre målløse kampe. Nicklas var god på kassen, flere spillede en solid kamp, og man-of-the-match blev Ras med ganske stor margen.

Tillykke med sejren, den var velfortjent, og på gensyn onsdag i Albertslund.

FA
   
d. 21-04-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødBog & idéAllerød FysioterapeuterneCertegoAL-GLAS ApSCarlsberg
Senior 1's kampe mod Østerbro IF
 Dato  Type  Niveau     
 19-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 0 - 4 
 25-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 1 - 0 
Valgte kamp21-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 2 - 1 
 29-08-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 2 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
26 #1 Pingel

d. 23-04-2007 09:34:01
Østerbros syn på sagen:

Ærgerligt nederlag i Allerød

Lørdagens kamp mod Allerød endte med en 2-1 sejr til hjemmeholdet, altså atter et lidt ærgerligt nederlag til Østerbro IFs danmarksseriehold.

Ærgerligt især fordi det faktisk i første halvleg så ud som om Østerbro var ved at komme efter det - selvom det måske nok var Allerød, som havde de fleste chancer for scoring og især ærgerligt, fordi kampen resulterede i to røde kort til Østerbro-spillere, som dermed ikke kan være med i næste kamp.

Kampen startede med friske forsøg fra begge sider, og Østerbro havde en mega-chance, da Andreas Holmbjerg afdriblede flere forsvarsspillere, men desværre ikke Allerøds målmand. Allerød havde ligeledes flere gode tilbud, men virkede ligeså ineffektive foran mål som Østerbro. Faktisk var situationen før kampen, at Østerbro i forårets tre foregående kampe har scoret eet mål og Allerød slet ingen!

I kampens 37. minut kom så forløsningen for Østerbro, da Mahi Aslani energisk forfulgte en meget lille chance, erobrede bolden næsten ved baglinien og sendte den ind til Rene Andersen foran mål og denne scorede til Østerbro-føring 1-0, hvilken også var halvlegsstillingen.

Med tanke på Allerøds ineffektivitet foran mål skulle denne føring blot holdes et kvarters tid, så ville gassen sikkert gå af dem, men sådan skulle det ikke gå, Allerede i anden halvlegs andet minut fik Allerød tilkendt et frispark ude i siden, lige udenfor straffesparksfeltet, og en lidt sløset Østerbro-opdækning i feltet gjorde, at frisparksbolden kunne heades i Østerbros mål til udligning 1-1.

Allerede i første halvleg havde Østerbro´s anfører, Peter Hove, inkasseret et lidt dumt gult kort for at sparke bolden væk efter at dommeren havde stoppet spillet, så da han midt i anden halvleg kom for sent med en tackling var han selv klar over at kampen var forbi for hans vedkommende - og hvad der var endnu værre - på frisparket scorede Allerød direkte til 2-1 føring.

At Østerbro var decimeret til 10 mand ændrede ikke på kampen, hvor Østerbro stadig tilkæmpede sig chancer for udligning, men fem minutter før tid modtog også målscorer Rene Andersen sit andet gule kort og måtte forlade banen i utide. Det andet gule kort (for en lidt for vild tackling) var helt i orden, hvorimod den han fik i første halvleg for angreb på Allerøds målmand virkede noget besynderlig.

Men nu må Østerbro altså til næste kamp, som er allerede på onsdag kl. 18.30 i Klosterhaven mod Avedøre, mangle såvel anfører Peter Hove som holdets eneste målscorer her i foråret, Rene Andersen. Spændende om holdet ikke alligevel kan opnå forårets første sejr - vi plejer at have et godt tag på Avedøre.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?