Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort var vel lidt i underkanten…
Senior 1
Betingelserne var ikke de allerbedste i forårspremieren mellem AFK og Birkerød. Kampen stod mellem nummer 6 og 2, og intensiteten var med fra start til slut. Banen var OK især efter sidste uges fremtoning, men blæsten gjorde det ikke nemt for holdene.

Birkerød var spilstyrende i de første minutter, men vi kom godt og solidt ind i kampen derefter. Chancerne var mangelfulde, og først efter 28 minutters spil kom den første reelle afslutning. Det var Paw der forsøgte udefra, og desværre for os, strøg bolden et godt stykke over. I første halvlegs sidste 5 minutter dansede bolden foran Birkerøds mål, og hvordan de undgik et føringsmål til os forbliver en gåde…

Først var O. Hansen lidt ubeslutsom i en to-mod-to, og siden kom en 3!dobbelt chance, der desværre også forblev målløs. Her var både O. og Thomas meget tæt på at overliste den vildfarne målmand, og kun centimeter skilte os fra et føringsmål.

I pausen gik snakken mest på at fortsætte…så det gjorde vi.

Indenfor få minutter havde vi et par gode afslutninger, og Birkerød lignede ikke et tophold. Andreas førte efter få minutter bolden frem, og hen ved 25 meter fra målet, tog debutanten chancen, men bolden susede mod stolpen helt oppe ved trekanten, og sprang derefter i spil. En super aktion, og Birkerøds keeper kunne kun se på....få øjeblikke efter kom Magnus til en tværbold, og afslutningen strøg lige over.

Surt med det manglende føringsmål, men kort efter fik Birkerød en stikning foræret på kanten af off-side, og heldigvis var Nicklas mere end vågen. Ja, den unge keeper stod en pragtkamp, og kunne faktisk forlade banen uden ét kvalificeret skud på mål.

Halvlegens næststørste chance stod Sejer for. Et præcist hjørnespark blev i en ellers fin position headet lige over, og vi lignede klart et vinderhold på det tidspunkt. Tre minutter før tid fik Thomas prikket bolden fra deres bagerst forsvarer, og godt fri fløjtede dommeren for frispark til Birkerød….ikke helt vores kop te, men AFK-spillerne skal roses for at bevare hovedet, også i de mange situationer, der måske ikke liiiige gik vores vej.

Birkerød satte et mindre tryk ind på os mod slutningen, men bortset fra en mængde indkast blev det ikke til meget.

Scoringerne udeblev trods flere gode muligheder til os, Birkerød kan vel ikke påstå de havde noget, og kampen sluttede 0-0. Dermed holder begge hold sig i toppen, og for vores vedkommende kan vi kun se positivt fremad! Det var en flot premierekamp vi spillede, og med lidt ekstra, var resultatet blevet et andet….

Flere af vores spillede en god kamp, og især skal fremhæves den debuterende målmand Nicklas, midtbanestyrmanden Paw, Laurids på backpladsen samt en anden debutant – nemlig Andreas.

Sidstnævnte blev valgt til man-of-the-match af kampens boldsponsor, Allerød Erhvervsklub, og indsatsen over hele linien lover godt for de kommende kampe!

Eneste minut var uheldige Sebastians skade, hvilken holder ham ude i et godt stykke tid. Surt Seb, men vi håber du snart bliver klar igen!

Dagens detalje: 2. halvleg, der blev spillet næsten fuldstændigt på vores præmisser! Ja, kampen i dag blev bedre og bedre :-)

FA
   
Finn A d. 05-04-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenExpandIT Development ApSMr. AllerødBog & idé3FCarstens Diner
Senior 1's kampe mod Birkerød IF Skjold
 Dato  Type  Niveau     
 02-11-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 2 
 31-08-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 2 
 22-05-2019  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 5 
 06-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 3 
 17-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 1 
 05-03-2011  Træningskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
 04-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 0 - 2 
 21-02-2009  Træningskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 3 
 16-08-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 1 - 1 
 21-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 1 
 15-09-2007  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 1 
Valgte kamp05-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
 02-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 5 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 08-04-2007 23:54:59
Her er Birkerøds syn på kampen:

FORSIGTIG START PÅ FORÅRSSÆSONEN

Så startede Danmarksserierne op igen efter endt vinterpause, og det blev som overskriften indikerer, en af de forsigtige af slagsen, hvor det først og fremmest gjaldt om at ramme pointtavlen i første hug. Det fik Birkerød da også held med denne skærtorsdag, hvor man blot skulle køre nogle få kilometer, inden man ramte destination Skovvang stadion, hvor Allerød fodbold klub er hjemmehørende. Netop mod AFK havde Birkerød noget at revanchere, efter at have tabt hele 1-5 i den omvendte kamp.

Til dagens kamp måtte Birkerød undvære den lyskenskadede angriber Morten Jørgensen, og spillede reelt kun med debutanten Ron Azinge i frontlinjen. Endvidere var der rokeret rundt i de bageste geledder, hvor Anders Møller fra en sweeperposition, skulle sørge for at lukke de huller, der havde været for mange af i de sidste testkampe. Holdets nuværende topscorer er ikke uvant med denne position, som han med held har håndteret før, og blev således også efter dagens kamp præmieret med et gavekort, som dagens bedste spiller i gult og sort.

Det var da også første gang i turneringen, at Birkerød formåede at ”holde nullet”, 0g 52 kampe siden det sidst skete, i en 1-0 sejr ude i Avarta. Samtidig var det også første gang man ikke selv fik netmaskerne til at blafre, i den halvkedelige 0-0 forestilling.

Ved første øjekast så banen på Skovvang indbydende ud til fodbold, men da aktørerne kom på banen, kunne man hurtigt se at banen havde de ujævnheder, som de fleste baner næsten altid har på denne årstid.

Et kraftigt stormvejr gjorde heller ikke spilforholdene nemmere for spillerne, der dog heller ikke gjorde det nemmere for dem selv, ved alt for tit at få bolden til at svæve i luften. Man fornemmede at begge hold havde stor gensidig respekt for hinanden, og ikke skulle nyde noget med at satse alt for offensivt. Det blev da også en fodboldkamp med ganske få målchancer, hvor Birkerød havde bolden mest i 1.halvleg, men hvor Allerød var klart bedst i anden halvdel, og set i bakspejlet af det, kunne Birkerød være holdet der var mest glad for det ene point.

De chancer der var i denne fodboldkamp var under en håndfuld. Debutant Ron Azinge har en god mulighed efter 10 minutter, da han på kanten af straffefeltet vender rundt og sender et venstrebensskud lige forbi mål. I denne periode i starten af kampen var Birkerød spilstyrende, men uden at skabe chancer, og Ron’s forsøg var den eneste i 1. halvleg. Efter 38 minutters spil bliver Peter Hansen skadet, og må humpe fra banen. Ærgerligt for Peter, der lige var kommet i gang efter en længere fodskade, men forhåbentlig snart er klar igen.

Allerød har heller ingen chancer i den kedelige 1.halvleg, før 3 minutter før pausen, hvor Jesper Christensen taber bolden i feltet, og der opstår en voldsomt klumpspil. På denne kampens største chance er Birkerød heldige ved flere skudforsøg, der preller af på diverse fødder, før ”Hugger” til sidst redder på selve mållinjen.

Straks efter pause, har hjemmeholdet kampens næststørste chance, da et dunder af et langskud rammer tværribben. Birkerød slipper med skrækken, og ud over et hovedstød efter hjørnespark, har hjemmeholdet ikke flere chancer. Birkerøds chancer, tja, et enkelt skudforsøg fra Azinge, og et indlæg til Jesper Gustavsen, som kort før tid er lige ved at komme fri inde i feltet. BF

http://www.skjold...ageid=4160
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Carstens Diner
Intersport Allerød
Frisør Moldow
Autohjørnet Lyngby
Sepio
AL-GLAS ApS
Carlsberg
Allerød Nyt
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Allerød Kommune
Sydbank A/S
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?