Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sikker 2-0-sejr over Jægersborg
Senior 1
Mens andre kom på græs indtog vi kunstbanen ved Gentofte Stadion, hvor kvalholdet fra Jægersborg tog imod lørdag formiddag. Solen skinnede herligt over anlægget, mens spillet på banen var intens og lige fra kampens start.

Niklas var på plads i målet igen, forsvaret var påpasselig gennem hele kampen, og Rune og Wibroe var maskinmestrene i rummet på midten. Magnus var tilbage efter barnedåb i det svenske, og var efter egen bortforklaring kun få centimeter fra at omsætte et indlæg til mål. Forinden var O. Hansen meget tæt på, Thomas kæmpede bravt på toppen, og Mark skulle lige indstille sigtekornet.

Målchancerne var der ikke mange af i 1. halvleg, og Jægersborg koncentrerede sig om at stå kompakt, og det lykkedes til fulde.

Vi blev ikke udsat for nogle nævneværdige prøver før halvtid, og de 0-0 ved pausen var vel helt retfærdigt efter de første 45 minutter.

Indledningen på 2. halvleg var mere levende, og intensiteten var intakt. Vi spillede i perioder godt sammen, men havde lidt for mange skønhedsfejl denne gang….

Tålmodigheden blev belønnet midtvejs i halvlegen, endda to gange indenfor ultra kort tid. Vores første scoring stod Paw for. O. Hansen gik i infight med deres keeper, og i tumulten derefter, røg bolden ud til Paw der fra 25 meters afstand koldblodigt satte bolden ind i modsatte målside. Hyggesnakken O. Hansen og målmanden imellem fortsatte i noget tid efter, men begge blev set i en kær og fair omfavnelse efter kampen, så tvisten blev der heldigvis lagt låg på.

To minutter senere tog Rune sagen i egen hånd, og med det sædvanlige store overblik blev først forsvaret afdriblet, og siden blev bolden sat sikkert ind til 2-0.

Det blev ved de 2-0 skønt flere kom til muligheder mod slutningen, men målene kan sagtens vente til april, når der skal spilles om point’s.

Niklas i målet måtte hive en enkelt stor redning frem af det indbundne ærme, og igen var det lækkert, at flere havde fundet vej til tilskuerpladserne selvom starttidspunktet langtfra var publikumsvenligt.

Denne gang slap vi heldigvis fri fra skader, dog måtte flere have sår lappet sammen, og der er begrundet håb for at vi bliver endnu stærkere når de skadede spillere igen bliver klar.
   
Finn A d. 12-03-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAL-GLAS ApSBog & idé3FOK – Altid billig benzinTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Jægersborg BK
 Dato  Type  Niveau     
 21-05-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Jægersborg BK - Allerød FK 6 - 1 
 03-10-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Jægersborg BK 0 - 1 
 01-03-2008  Træningskamp    Allerød FK - Jægersborg BK 2 - 3 
Valgte kamp10-03-2007  Træningskamp  Kval.række  Jægersborg BK - Allerød FK 0 - 2 
 27-07-2006  Træningskamp  Kval.række  Jægersborg BK - Allerød FK 0 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 12-03-2007 14:53:32
Dette er hentet fra modstander-siten (ved ikke om det er helt den samme kamp som vi så. FA Grin):

OPLØFTENDE NEDERLAG
11/3-2007
JB 1. hold spillede lørdag en utrolig flot træningskamp mod Allerøds DS-mandskab. 1. halvleg var lidt af en taktisk triumf, hvor JB stod utroligt godt på banen og Allerød ikke kom til én eneste afslutning. Derimod var det skammeligt, at JB ikke fik mere ud af sine chancer. Så uafgjort 0-0 ved pausen kunne kun Allerød være tilfredse med. Efter pausen begyndte småskaderne at indfinde sig forårsaget af den katastrofalt hårde kunststofbane. JB gik ned i kadence og Allerød lukrerede på to personlige fejl indenfor 3 minutter til at bringe sig ufortjent på 0-2 hvilket også blev slutresultatet. Men en utrolig opløftende kamp, hvor taktisk overlegenhed på trods af 12 skadede spillere giver positivt stof til eftertanke. Blot ærgerligt at kræfterne og overblikket slap op.
2 #2 rune

d. 12-03-2007 15:15:09
he he Smile
Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger Wink
9 #3 Sylle

d. 12-03-2007 22:29:22
Hvor hulen var alle deres chancer i 1 halvleg? interessantGrin
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
Intersport Allerød
Carstens Diner
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Kop & Kande Søborg
Certego
Hvitved
OK – Altid billig benzin
Carlsberg
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Nyt
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?