Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Godt nok tabte vi…men indsatsen er fuldt godkendt.
Senior 1
Endnu et hold fra 2. division ventede søndag eftermiddag i vores 5. træningskamp denne vinter. Denne gang var det Glostrup, der overvintrer på en 10. plads i 2. div øst. Holdet er vores 4. modstander fra divisionen, og et godt fingerpeg om ’holdets tilstand’ lige nu.

Vi måtte undvære Jan og Sejer til kampen, der heldigvis - vejret taget i betragtning - blev spillet indendørs i Ballerup. Bænken bestod af Christian, Carlitto og Wibroe, der alle tre var med i 5-4-sejren lørdag over Lundtofte.

På banen havde vi O. Hansen og Thomas helt fremme, og netop de to stod bag vores tre første scoringstilbud. Det skete indenfor de første 11 minutter, og kun dygtigt målmandsspil af deres keeper forhindrede en komfortabel føring til os.

Kort efter kunne Glostrup slå kontra. Niklas reddede et langskud i flyvende stil, det var deres første afslutning, og på hjørnesparket kunne en af deres slå til udenfor feltet. Vi så noget passive ud i den situation, ligesom 4 minutter senere. Sebastian manglede et par centimeter i højden, og Glostrup kunne nemt øge til 2-0. Inden pausen nåede vi frem til fire (!) forsøg mere, mens Glostrup-holdet ikke viste sig foran vores mål.

På en af de 4 muligheder lykkedes det omsider O. Hansen at komme på tavlen. Det var på en målmandsretur fra et godt slået frispark, og med en god inderside kort fra målet faldt reduceringen. Denne gang kunne deres keeper ikke stille noget op.

Seb og Dennis måtte desværre udgå allerede midtvejs i halvlegen, og Christian + Carsten overtog pladserne inde på den tilsandede bane.

Pausesnakken gjorde os godt, for langt ind i 2. halvleg var vi ovenpå. Chancerne kom dog ikke i samme lind strøm, hverken for dem eller os, men udligningen lå lige til højrefoden.
Rune tordnede et godt direkte frispark efter 74 minutters spil, men målmanden var nok engang i vejen. På returen var Christian ikke langt fra at fordoble scoren på holdet, og vi var helt på omgangshøjde med divisionsmodstanderne.

Wibroe kom ind på backpladsen i stedet for Mark, der blev ukampdygtig efter en modstanderhånd havde været lige vel tæt på det ene øje.

10 minutter før tid faldt afgørelsen. En fejlpasning af deres blev pludselig til en frispilning, og Niklas måtte se sig passeret for 3. gang i kampen.
Meget symptomatisk kom O. Hansen frem til kampens sidste scoringsforsøg, og hovedstødet på tværs strøg lige udenom fjerneste stolpe.

Kampen sluttede med 3-1 til Glostrup, der som de seneste modstandere var en god styrkeprøve for vores unge mandskab.
Vi gjorde det godt på banen, og bortset fra resultatet fik vi meget ud af indsatsen i kampen. Desværre fik vi to skadede i kampen, og vi håber på en hurtig tilbagevenden til jer begge!

Opbakningen på sidelinien var fornem, og det var rart, at gense Brammer, der så sandelig får holdt sig i gang udenfor når sønnike er med til fodbold….Det lige før han løber mere der, end når han selv spiller ;-)

Jeg skal for resten sende alle på holdet en hilsen fra Digger, der fører sig frem nede sydpå i høj sol og ingen sne. Trøje nr. 9 vender forhåbentlig tilbage til efteråret!

På søndag spiller vi mod vinterens sidste modstander fra divisionen, nemlig Stenløse. Kampen spilles samme sted, og fløjtes op allerede kl. 10. På gensyn!
   
Finn A d. 25-02-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødBog & idéCertegoAutohjørnet LyngbyHvitvedTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Glostrup FK
 Dato  Type  Niveau     
 27-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Glostrup FK - Allerød FK 2 - 4 
 16-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Glostrup FK 5 - 1 
 26-04-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Glostrup FK - Allerød FK 1 - 2 
 29-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Glostrup FK 3 - 0 
Valgte kamp25-02-2007  Træningskamp  2. Division  Glostrup FK - Allerød FK 3 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
30 #1 Digger

d. 26-02-2007 10:15:52
Jamen kan da lige hilse selv så! Hej Hej...
Debut i weekenden for SC Steinhausen, 2 basser, det ene på hovedet Cool og en sejr på 3-1!
Har altid vidst at mit hovedspil var godt nok til international fodbold Grin
19 #2 Finn A

d. 26-02-2007 21:37:22
Herligt målscoringen fortsætter for SC Ukendt....spar lidt på krudtet til efteråret Pfft
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Carlsberg
ExpandIT Development ApS
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Mr. Allerød
Bog & idé
OK – Altid billig benzin
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Sydbank A/S
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?