Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Topholdet spillet ud af banen!
Senior 1
I efterårets sidste kamp fik tilskuerne på Skovvang endeligt fuldt udbytte efter nogle magre resultater på det seneste. Kampen stod mellem rækkens nr. 7, det er os selv, og topholdet fra Herfølge BK.

Vi måtte ændre formationen med en enkelt spiller, eftersom O. Hansen var på studietur til det Berlingske natteliv. Holdlederassistenten fra sidst, MMH, sprang til og indtog bænken sammen med unge Lehn og topscorer Madsen.

På banen startede det med brask og bram, og allerede efter 29 sekunders spil lå bolden i Herfølge-målet første gang. Schweizfareren Digger slog et godt hjørnespark, og Doktor Bruun kunne flot heade os i front. En super start, og det blev senere meget bedre!

Herfølge-spillerne var purunge, og en god flok tekniske driblekonger. De fik da også et lettere overtag efter målet, men defensiven foran Jess Plankeværk var på deres poster. Da stadionuret på Fortet lige rundede det første kvarter, slog en igen velspillende M. ’Teacher’ Lindbjerg et præcist indlæg ind til T. homas der dog ikke fik træf på bolden. Et par minutter senere fik Ståle (ikke den skaldede) blokeret et forsøg fra feltets kant, og det så ganske lovende ud over hele linien. Kaptajn Sylle og Caspar jeg-går-altid-efter Sejr lukkede formidabelt af, og tempoet var fortsat højt.

Heppekorsforladte Parrish satte godt fut på kanten, og indpiskeren Paw forsøgte sig fra distancen. Herfølge svarede igen, og midtvejs i halvlegen forsøgte en rimelig fri spiller sig med hælen, men Plankeværket holdt. Vi kom til flere forsøg frem mod pausen, og da vores evige tier kombinerede med Digger var den spæde føring på 1-0 i farezonen. Trods flere kvalificerede muligheder holdt de 1-0 til halvtid, og roserne fra chefbrandbilen Bjarne var på sin plads.

Straks i 2. halvleg var Digger tæt på at cementere sin topscorerstatus inden afrejsen, men skuddet blev i sidste øjeblik tacklet til hjørne. 2-0-målet kom så endeligt, det var efter 53 minutters spil. Thomas dribler sig fri, målmanden redder med en refleks, men returen skyder Parrish ind fra spids vinkel. I samme moment sendes Sportschefen væk fra Herfølges bænk, mens vores dynamiske duo sad noget roligere i sædet.

Gæsterne fra Herfølge var langt fra slået, og kort efter kom deres største chance. En kontra bragte ubalance i vores rækker, og ved bagerste stolpe kom en af deres total fri. Jess hev en Meisterklasse redning frem, og stillingen var fortsat 2-0. Fra det 20. til det 27. minut har vi hele 4 gode muligheder, hvor Dalgaards var den allerstørste. Godt fremspillet af Digger blev skuddet i fri position overplaceret. Ærgerligt, men kort efter kom vi på tavlen igen-igen-igen.

Thomas holdt godt på bolden, spillede den ud til Magnus, der denne gang gik den lige vej mod målet. Der var rigeligt plads ved forreste stolpe, og føringen til 3-0 blev banket ind med effekt. Jublen steg i efterårsvejret på Skovvang, og et sjældent set energisk mandskab fra AFK kværnede videre med uformindsket styrke.
Lige efter den halve time fik Rune og Mark et tiltrængt hvil, mens Lehn og Jan blev sendt ind for at gøre arbejdet færdigt.
Bruun fik vores eneste gule, det var efter 80 minutters spil, i et tilbageløb hvor angrebene bølgede i begge ender. Herfølge nøjedes med 3 gule, og dommeren havde da også fint styr på begivenhederne.

Jess hev igen en klasseredning frem, men på det efterfølgende hjørnespark blev reduceringen til 3-1 headet ind ved bagerste stolpe. Nullet var dermed røget, pokkers også, men de 3 point skulle hives hjem nu. Ståle kronede en super 2. halvleg med et forsøg fra feltets kant, og Herfølge svarede igen i det hæsblæsende tempo.

Mens uret rundede de 45 minutter kom Morten ind i stedet for Thomas, og i de 5 minutters overtid der fulgte, fik vi spillet topholdet tynde flere gange.

Unge Lehn var tæt på i en af situationerne, men det fusede ud i en mellemting mellem en tværaflevering og en afslutning.

Madsen kom senere fri med målmanden, men deres bedste forhindrede en scoring. Han var dog chanceløs minuttet efter. Magnus stod for oplægget til scoringen, og Madsens hovedstød sad smukt i det ene målhjørne.

4-1 og dermed blev det.

En super flot indsats af de 14 AFK’ere, måske sæsonens allerbedste, og selvom DS går i vinterdvale, kan vi næste ikke vente til starten af april, når vi skal i gang igen.

Kampen var Bjarnes sidste i spidsen for Allerød FK, og resultaterne taler sit tydelige sprog. Tak for alt, Bjarne!

Vi kravlede op på 6. pladsen efter den meget fortjente sejr, og toppen er ikke langt væk.

Vi måtte også sige farvel, og et på gensyn, til Digger, der bliver savnet både på og udenfor banen. Pøj pøj dernede, Michael!

På gensyn til april 2007, når sæsonen fortsætter - forhåbentlig - med uformindsket styrke.

FA
   
Finn A d. 05-11-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarstens DinerIntersport AllerødMr. AllerødBog & idéSepio
Senior 1's kampe mod Herfølge BK
 Dato  Type  Niveau     
 01-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herfølge BK 1 - 0 
 12-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Herfølge BK - Allerød FK 1 - 4 
 07-05-2007  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herfølge BK - Allerød FK 2 - 4 
Valgte kamp04-11-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herfølge BK 4 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 05-11-2006 12:23:20
Hærfuglene mener vi havde en hjemmedommer :-)

http://www.hb.dk/...derID=1367

Herfølges talenttrup har styret danmarksseriens kreds 1 i denne halvsæson. Desværre røg holdet ind i en øretæve i Allerød lørdag eftermiddag. 4-1 lød slutresultatet, og holdet kan først og fremmest takke sig selv for nederlaget. Der blev ganske enkelt lavet fejl, som udløser nederlag.

At Allerød også havde dommertrioen på sin side denne dag gjorde kun ondt værre.

Ibrahim Öksum var Herfølges målscorer i kampen, der aldrig blev den store oplevelse - dertil var der alt for lidt kollektivt spil, og for mange enkeltmands-præstationer.

Med nederlaget mistede Herfølge førstepladsen i puljen, men kan stadig kigge tilbage på en flot halvsæson.
2 #2 rune

d. 06-11-2006 11:36:10
Der er tilføjet 5 billeder Smile
Jeg skal måske lige tilføje, at billederne kan ses uden at man logger ind Wink
2 #3 rune

d. 06-11-2006 11:40:00
Der er også lidt fra Amts Avisen:
http://www.dagbla...1000/SPORT
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Sepio
Intersport Allerød
Sepio
Team Allerød
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
Kop & Kande Søborg
OK – Altid billig benzin
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
Handelsbanken
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?