Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi vandt igen sydpå!
Senior 1
Med to nederlag som optakt, tog vi turen til Lolland for at møde DMI, eller rettere Døllefjelde Musse Idrætsforening. Gæstfriheden sydpå var stor, også på banen hvor et noget tungt forsvar gav os muligheder i front.

Her spillede Thomas og Digger fra start, og specielt Thomas var særdeles aggressiv i kampens indledning. Kampens første scoringschance kom allerede efter 4 minutters spil, og Rune manglede bare det allersidste langt inde i deres felt.

Kampens første mål kom lidt senere, nemlig i det 11. minut. Magnus (Man-of-the-Match) fulgte en håbløs bold på vej ud over sidelinien, og afleveringen i det tomme rum foran kom Digger først til. Foran målet var Mark søgt ind, og tværafleveringen kunne Parrish nemt skubbe det sidste korte stykke ind over stregen til føring 1-0. En superstart, og tilmed ganske fortjent efter spillets fordeling.

Døllefjelde var sjældne gæster foran vores mål, men et par fæle fejleafleveringer var tæt på at koste. Lige efter den halve time var Mark tæt på at fordoble scoringen, men på Diggers oplæg blev skuddet reddet til hjørne lige akkurat uden om forreste stolpe. Dommeren havde lagt flere minutter til i 1. halvleg efter flere spilstop, og efter 47 minutter forsøgte Paw fra feltets kant. Et godt skud, hvor målmanden reddede til hjørne i flyvende stil.

Hjørnesparket fik vi optimalt udbytte af, for inde foran stod Ståle og trods groggy efter nærkontakt med med- og modspillere, blev sæsonens 2. mål en kendsgerning. Sejr fik assisten, og så var han også glad.

Den altid hjælpsomme Morten var taget med som ekstra støtte for holdet, og trods den normale speed både hos ham og undertegnede, nåede vi først ud til 2. halvleg efter der var spillet et par minutter. Forinden havde Digger vist haft en af de store, men stolpen kom i vejen, og stillingen var stadig 0-2.

Den holdt lige indtil det 20. minut. Et indlæg så Jess ud til at gribe sikkert, men i nærkontakt med en modspiller røg bolden lige hen til en udækket spiller, der kunne reducere til 1-2 fra kort afstand. Den langsomme gengivelse vil helt sikkert vise et ulovligt skub mod målmanden, men målet blev dømt…

Vi var lettere groggy i perioden efter, og kom uforvarende til at stå for langt tilbage på banen. Paw tog ansvaret, og vi kom hurtigt tilbage i rette spor. I det 23. minut serverede Mark en direktør til Jan, men en sprællende målmand fik mirakuløst reddet hovedstødet. Jan var kommet på banen som erstatning for Rune, og omrokeringerne i front gav os nu mere plads mod de efterhånden trætte DMI’ere.

Magnus forlad banen efter en særdeles opløftende indsats, og O. gjorde arbejdet færdigt på kanten.

DMI fik chancen for en reducering, det var efter 35 minutter, men en returbold fra kanten af feltet røg over Jess’ mål.

Paw var i afslutningshumør, og forsøgte sig 7 minutter før tid, men også her røg bolden over.

Vi lænede os mere op af 3-1-målet nu, og det kom 4 minutter før ordinær tid. Mark afsluttede i feltet, målmanden parerede bolden, og returen røg lige ud til Diggers venstre. Tordenstøvlen gjorde det til 3-1, og nu var kampen endeligt afgjort.

Mark kom ud til et velfortjent hvil på bænken, og Lehn kom ind i slutminutterne. Ikke lang tid efter kom Lehn godt af sted i dybden, men skuddet mod modsatte stolpe røg lige udenom. Jan fik kampens sidste mulighed i det 48. minut. Vinklen var dog for spids, og afslutningen strøg forbi.

Det gjorde nu ikke så meget, for kampen sluttede med 3-1, i øvrigt som forudsigelse lød på inden kampen!

Dagens bemærkninger er der to af.
Den bedste inde på banen var, da Magnus blev kaldt en ’bonderøv’ af en af hjemmeholdets spillere…kan selvfølgelig være han havde lært udtrykket fra en bog eller en film, og han ikke liiiige havde set sig om.
Udenfor banen, hørtes fra en i øvrigt meget højt talende kvindelig tilskuer, sætningen ’kan du ikke se han er dårligt gående’. Den omtalte spiller var deres nummer 10, der ikke gik hen til dommeren, da han skulle modtage en af hjemmeholdets 3 advarsler….

Vi slap denne gang for advarsler, og de 9 modtagne kort hidtil er fordelt på 9 forskellige spillere.

Udover Magnus gjorde flere det godt, og noget bedre end i de seneste 2 kampe. Det lover godt frem mod efterårets sidste kamp på lørdag. Den er mod Herfølge II, og spilles på Skovvang (allerede) klokken 14.00. På gensyn til en forhåbentlig velspillet kamp, hvor vi kan forbedre vores øjeblikkelige 7. plads, men det kræver dog vi kan fravriste 1 eller – bedre endnu - alle 3 point mod rækkens suveræne tophold. Det er samtidig Bjarnes afskedskamp i Allerød, og bedre afsked end en sejr kan vi vel ikke give ham efter 2 gode år i klubben.

På gensyn lørdag.

FA
   
Finn A d. 29-10-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCarstens DinerHandelsbankenAutohjørnet LyngbyAL-GLAS ApSFrisør Moldow
Senior 1's kampe mod Døllefjelde Musse IF
 Dato  Type  Niveau     
 21-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Døllefjelde Musse I... 1 - 0 
 27-10-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Døllefjelde Musse I... - Allerød FK 3 - 2 
 12-05-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Døllefjelde Musse I... 2 - 0 
Valgte kamp28-10-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Døllefjelde Musse I... 3 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 30-10-2006 11:50:41
Sådan gutter!! Så mangler I kun at rive vingerne af hærfuglene på lørdag Wink
2 #2 rune

d. 30-10-2006 16:46:58
Der er lagt 3 billeder fra kampen ind under billeder Cool
34 #3 RuneD

d. 30-10-2006 18:51:35
nice pixs, FALLAN.. Dejligt at se Cheftræneren og Ass. Coach i godt humørGrinGrin
19 #4 Finn A

d. 01-11-2006 10:15:50
Ja, smilene er store Wink . Prøv at kigge på stadionuret. Det er 2. halvleg, i overtiden og stillingen er 1-3. Godt at se seriøsiteten er på plads! Pfft

Referatet i Allerød Nyt kan ses her:

http://www.allerodnyt.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061030/SPORT/61030001
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Team Allerød
Allerød Kommune
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?