Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vanløse udspillet, men ikke besejret
Senior 1
Det var kendsgerningerne efter de 90 minutter på Skovvang lørdag eftermiddag. Det kan godt være deres træner havde et par ord at sige efter kampen, men facts var at topholdet var udspillet i hele 2. halvleg, og nådigt slap af sted med det ene point.

Det skal lige siges, at Vanløse var godt med i spillet før pausen. Vi spillede os dog til de fleste chancer, den første efter 8 minutter. O. Hansen kæmpede som altid godt i forreste linie, og Magnus headede den svære bold lige forbi. Situationen kunne have udløst et straffespark, men igen var marginalerne ikke med os.

Den næste periode var lige, og først omkring den halve time kom chancerne igen. Mark fandt her O. men ved forreste stolpe røg bolden tæt forbi. Vanløse havde deres mulighed, men Jess reddede skuddet fra deres farlige 11’er uden problemer.

I det 34. så vi kampens bedste angreb, hvor vi virkelig lod bolden gøre arbejdet. Men deres vågne keeper - helt sikkert deres bedste – reddede til hjørnespark. Dem slog vi ad Pommern til i dag, og gør det helt sikkert meget bedre næste gang.

I det 45. minut, minuttet efter Vanløse forsøgte svagt fra distancen uden vanskeligheder for Jess, var der hånd på bolden i deres felt, men også denne gang var reaktionen neutral.

Det blev ved de 0-0 i 1. halvleg, og holdene så lige stærke ud.

Men det blev der vendt op og ned på i 2. halvleg. På nær 5-10 minutter dominerede vi stort over hele banen, og allerede efter 48 minutter kom vores første store mulighed. O. Hansen vandt nærkampen med deres bagerste, spillede kvikt til Dix, der dog blev blokeret i afslutningsøjeblikket.

Sådan fortsatte det. Vi spillede og spillede, bedre og bedre, mens Vanløse faldt mere og mere sammen. Inden længe var Magnus uhyre tæt på scoringen, men endnu engang reddede deres målmand. Opspillet stod Ståle for med et fint vip.

Hele 26 minutter var spillet, før gæsterne forsøgte sig første gang, men skuddet var langt forbi. Lige forinden var Magnus spillet fri af Rune, og kun godt forsvarsspil hindrede føringsmålet. Vi nærmede os, men manglede lige det sidste.

Vi skiftede tre spillere i 2. halvleg, og fortsatte dominansen. Vanløse formåede at holde sammen på tropperne, men lignede langtfra et tophold i Danmarksserien.
Dog var vi i vanskeligheder 7-8 minutter før tid, men igen holdt fortet stand, hvor deres farligste forsøg blev reddet til hjørnespark af Sylle. Vi pressede mere og mere på mod slutningen, og bolden var nærmest konstant omkring deres felt. Et minut før pausen forfulgte Thomas en løs bold sammen med deres bagerste, nåede den før modstanderen, der ikke så anden udvej end at nedlægge Thomas med en voldsom tackling. Igen var fløjten tavs, og her efterlyses en forklaring på hvordan hændelsen kunne gå upåtalt hen. Måske burde situationen give direkte rødt, og da spilleren allerede havde modtaget gult i 1. halvleg, var sagen klar. Men åbenbart ikke alligevel…

Der blev givet to gule i kampen, begge til Vanløse, og dermed blev det.

De 0-0 holdt hele vejen, og når vi ikke kan lave det afgørende mål, kunne resultatet ikke blive meget anderledes.

Bedst hos os var Lars Ståle, der greb chancen efter sidste øjebliks afbud fra Brammer, mens også Sylle, Sejer og Jess nærmest spillede en fejlfri kamp.

Det ene point – og nullet ikke mindst – kan vi glæde os over, så lad os gøre det, lige indtil næste kamp, hvor Skjold venter i Fælleden.

Dagens detalje: denne gang kommer det fra en modstander. ’Så få den blå trøje af’ blev der råbt, da gæsterne trods massiv hjælp, ikke lige fik en enkelt kendelse deres vej….
   
Finn A d. 24-09-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød FysioterapeuterneCarstens DinerMr. AllerødSepioTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Vanløse IF
 Dato  Type  Niveau     
 07-05-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
 19-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 2 - 3 
 26-03-2011  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 04-09-2010  Turneringskamp    Vanløse IF - Allerød FK 2 - 0 
 01-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
 29-08-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 28-02-2009  Træningskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 2 
 10-06-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 1 - 3 
Valgte kamp23-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 0 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
43 #1 Tolvstein

d. 25-09-2006 09:03:41
Det ligner en gentagelse at AC Horsens svendestykke med 6 gange 0-0 på hjemmebane Grin
19 #2 Finn A

d. 25-09-2006 11:13:11
Vanløse har skrevet et par linier om kampen:

Allerød FK - VIF 0-0. - af Formanden 23/09/2006 @ 19:32

Til kampen mod Allerød nåede Lars Andersen og Toni Vasquez ikke at blive klar, så i stedet for stillede VIF med Anders Clausen og Patrick Hørbye i front, som resultatet viser 0-0, var det ikke den optimale løsning .VIF spillede en pæn 1.halvleg, og med vinden i ryggen fik VIF et hovedstød fra Patrick og et skud fra Anders som det bedste fra dem I 2. halvleg overtog Allerød mere og mere af spillet, så alt i alt kan begge hold være tilfredse med resultatet.

--------------------------------------------------------------------------------
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Bog & idé
Handelsbanken
Carstens Diner
Certego
Kop & Kande Søborg
ExpandIT Development ApS
Team Allerød
Allerød Nyt
3F
OK – Altid billig benzin
Frisør Moldow
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Kommune
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?