Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi spillede under vanlig standard – og tabte for 3. gang.
Senior 1
Hjemmepublikummet fik heller ikke en sejr i 4. forsøg på hjemmebanen. Modstanderen var Avarta, og selvom de ikke (!) havde én eneste afslutning i 1. halvleg, kunne de nemt og ubesværet rejse fra Skovvang med alle 3 points.

Starten af kampen var helt klart vores. Det første kvarters tid dominerede vi fuldstændigt, uden dog at komme til nævneværdige målchancer. Den første store mulighed kom faktisk først i det 28. minut, da Mark fik chancen efter et kiks i Avartas bagerste rækker. Men bolden blev tordnet højt over fra en ellers god position.

Kort efter kom O. Hansen til endnu en mulighed. Det var efter nogle kvikke kombinationer, men skuddet mod fjerneste stolpe susede forbi.

7 minutter før tid måtte Carlitto forlade banen efter et vrid i knæet, og frygten for en længere varende skade gav dybe panderynker hos den elegante midtbanespiller.

Vores defensiv stod stærkt hele halvlegen, måske blev vi lullet i søvn, men vi kom nu heller aldrig selv oppe i samme omdrejninger som sidst. Avartas hold består af dygtige teknikere, og på det plan var vi noget overmatchet. Det kunne ikke ses før pausen, de skjulte det i hvert fald godt, men det kom mere og mere til udtryk efter pausen.

Vi kom halvskidt i gang efter pausen, og i halvlegens 4. minut fik Avarta så afsluttet for første gang i kampen. Bolden røg over, men mønstret var begyndt at ligne noget vi har set før i sæsonen…

I det 12. minut gik det så galt for første gang. Vi blev tørret i siden, flere tøvede og troede en anden gik til boldholderen, men ugeneret kunne de sparke bolden fladt i kassen fra tæt afstand.

10 minutter senere gik det galt igen. Et skud i vores felt rammer stolpen, ryger lige ud til en af deres, og prompte bliver bolden sparket i mål, uden vi nåede at reagere. Surt, men pokkers effektivt af dem. 2 mål på 3 forsøg.

Det sidste kvarter forsøgte vi med alle forhåndenværende midler at komme tilbage i kampen. Indskiftede Bønne sendte nogle giftige indkast langt ind over, og vi kom til flere halve chancer.
Thomas headede over på en af dem, men vi manglede den sidste effektivitet. Bønne fik en gratis chance i feltet efter et frispark, desværre havnede bolden lige i favnen på målmanden.

Dommeren nøjedes med et kort i kampen, det var til Avarta, og en stor fadbamse på vi er det mest fairspillende hold i rækken. 4 advarsler i 7 kampe er det blevet til.

Derimod var kendelserne noget mystiske mod slutningen af kampen, mens de første 75 minutter var nærmest fejlfrie. Måske netop derfor at dommertrioen og bedømmeren var de sidste der forlod Skovvang den lørdag….

Vi kom aldrig op på vores sædvanlige niveau i kampen, og vel var Avarta et godt spillende fodboldhold, men de fik også alt for nemt lov til det. Vi må tilbage i samme spor som sidst, så er jeg sikker på vi får et godt resultat med fra Falster på lørdag.

Bedste i kampen var Sylle, men kære venner, blot 10 stemmer…..det for lavt ;-(
   
Finn A d. 10-09-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødCarstens DinerAutohjørnet LyngbyAL-GLAS ApS3FSepio
Senior 1's kampe mod Avarta
 Dato  Type  Niveau     
 17-04-2011  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 2 - 0 
 13-08-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 2 
 12-06-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 1 
 20-09-2009  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
 14-03-2009  Træningskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 3 - 2 
 18-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 2 - 1 
 03-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 1 
 17-05-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
Valgte kamp10-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
6 #1 kristianbønnelykke

d. 11-09-2006 16:11:32
Gratis og gratis... Den dumpede ned mellem venner og fjender og kunne kun lige akkurat nå at få afsluttet på den, og da den var i luften lige foran mig gjorde det dét nærmest umuligt at afslutte andet end ligeud.

Men ja det var skidt at Sylle ikke fik 10 stemmer når det nu var den eneste grund til man stemte på ham...! Grin
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?