Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forrygende sejr over naboerne fra Birkerød
Senior 1
Oddsene var noget imod os, frem mod lørdagens kamp mod Birkerød i 6. rundeopgøret på en træningsbane nær byggeprojektet ved Birkerød Stadion.

Vi havde inden kampen ikke vundet de seneste 4 kampe, mens Birkerød ikke havde tabt de seneste 4.

Hjemmeholdet havde da også fulgt med, og i kampprogrammet stod der ’AFK er med 3 oprykninger på stribe avanceret fra serie 1 til danmarksserien, hvor man ganske imponerende lagde ud med en sejr på 2-0 i Sundby over B1908. Siden da har holdet ikke vundet, og et gennemgående problem er manglende mål, trods overvægt i spil.’

Oveni det måtte vi undvære både Jan og Thomas – begge pga skader - til dagens kamp, men taktikken blev lagt i løbet af ugen.

Unægtelig ikke den allerbedste optakt til kampen mod det rutinerede mandskab fra nabobyen, men drengene i blåt diskede op med en mandfolke præstation over hele linien.

Herligheden startede straks fra kampens start. Vores første scoringsforsøg kom efter 20 sekunders spil, scoringen kom dog ikke trods et ihærdigt forsøg fra Mark, og efter 1,38 lynede vi for første gang. Paw sendte aleneangriberen O. Hansen afsted i dybden, målmanden forsøgte at nå ud, men O. Hansen sparkede behersket bolden forbi med en blanding af et fælt vristspark og et lop. Bolden susede i kassen til 0-1, og jublen var herlig. Birkerød stillede som vanligt med en del rutinerede spillere, og virkede fysisk stærke. De kom da også til en afslutning efter 5 minutters spil, men det svage skud fra feltets kant kunne ikke gøre os fortræd.

I det 11. minut lynede vi igen. O. Hansen jagtede en tilsyneladende håbløs bold ved deres mållinien, vandt en mod en duellen, og da Carlitto var søgt med frem, blev bolden lagt perfekt på tværs udenfor målmandens rækkevidde. Carsten blev godt nok presset heftigt bagfra, men 0-2 var en realitet.

En helt suveræn start på den svære match, og selvtilliden boblede hos de blå boyz fra AFK. Hos Birkerød var der mere frustrationerne der kunne ses, men kampens myndige dommer lod sig ikke rive med trods flere udbrud fra det stribede hjemmehold. Birkerødderne nøjedes med 3 gule i kampen, vi fik 1 (Brammer i 2. halvleg), og ligner efterhånden det mest fairspillede hold i rækken!

Lige inden den halve time var Birkerød farlige efter et frispark, men Jess nåede lige akkurat ned til hovedstødet. Efter 33 minutter skulle vi have øget føringen. Birkerød var nok engang spillet tyndt i deres bagerste række, denne gang af Sylle(!) og Carsten. Mark afsluttede det kvikke angreb, men målmanden hev en mesterredning frem. Det efterfølgende hjørnespark fik vi dog ikke udbytte af.

To minutter før pausen, lige efter et direkte frispark fra Magnus var havnet på parkeringspladsen, var Birkerød tæt på en reducering. Jess nåede dog i sidste øjeblik ned, og afværgede en ellers fri afslutningsmulighed.

Digger var tilbage i sit vante hopla, og sikke en kamp det blev. I 1. halvlegs overtid måtte han dog se keeperen redde et godt forsøg, men ikke lang tid efter vandt Dix duellen. 1,15 inde i overtiden blev bolden tacklet fra forsvaret, og alene med målmanden var Digger sikkerheden selv. 3-0 lige inden pausefløjtet, og vi var endnu mere flyvende.

10 minutter efter 2. halvleg var sat i gang fik Birkerød reduceret. Med ryggen til målet fik en af deres angribere bukseret bolden på overliggeren, og heldigt for hjemmeholdet, røg returen lige i panden på en blank medspiller, der ikke kunne undgå scoringen.

Birkerød fik en kort opblussen efter målet, og vi var lidt pressede i en kort periode efter målet. Vi svarede igen, Doktor Bruun var lige ved og næsten efter et hjørnespark, og Digger forsøgte fra distancen. Målscorer Carsten måtte udgå med en mindre skade, Dalgaard kom ind, og langsomt kom vi igen ovenpå.

Da det manglende ur ville have vist 28,44 kom vi på tavlen igen. Digger var på spil igen i feltet, det første forsøg blev blokeret, men returen gik i kassen. 1-4, Diggers 2. mål i kampen, og forskellen var slående.

Brammer var tilbage i startopstillingen, og den store midtbanestrateg gjorde det strålende lige indtil 11 minutter før tid. Da var det slut, godt hjulpet af et gult kort i det 32. minut, og Ståle overtog pladsen på midten.

Vi var langt fra færdige, frustrationerne kunne høres på hjemmeholdet, og da Lehn afløste Man-of-the-Match O. Hansen 10 minutter før tid, fik vi fornyet luft oppe foran.

Lehn nåede at være med i meget, og et minut i overtiden, overlistede han Birkerøds rutinerede målmand med et effektivt vip til 1-5. Dalgaard var oplægger, og triumfen var total.

5 mål scorede vi – hvem sagde scoringskrise? – og holdet var ganske enkelt forrygende! Heldigvis havde mange tilskuere taget turen indad Kongevejen, og jeg er sikker på de kommer igen, når vi på lørdag tager imod Avarta på Skovvang.

Indtil da kan vi nyde den måde sejren kom i hus på, og herfra skal lyde: kanon indsats gutter!!!!!

For lige at vende tilbage til kampprogrammet...så stod der nemlig også 'Vi ser frem til at Birkerød kan fortsætte de gode takter i eftermiddag, men er samtidig klar over, at i fodbold kan tingene hurtigt vende.'

Ses på Fortet!
   
Finn A d. 04-09-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyKop & Kande SøborgAllerød FysioterapeuterneCarstens DinerBog & idéAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod Birkerød IF Skjold
 Dato  Type  Niveau     
 02-11-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 2 
 31-08-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 2 
 22-05-2019  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 5 
 06-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 3 
 17-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 1 
 05-03-2011  Træningskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
 04-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 0 - 2 
 21-02-2009  Træningskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 3 
 16-08-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 1 - 1 
 21-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 1 
 15-09-2007  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 1 
 05-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
Valgte kamp02-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 5 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
43 #1 Tolvstein

d. 04-09-2006 13:19:09
Det bliver ikke bedre. Efterårets vigtigste kamp er vundet, Birkerød blev ydmyget, alle spillere forstod alvoren, jeg takker!! Wink
2 #2 rune

d. 04-09-2006 13:26:26
Jeg kan ikke være mere enig! Det er ganske enkelt weltklasse gutter!!! Cool
19 #3 Finn A

d. 04-09-2006 14:08:25
Se her hvad Amtsavisen skrev på deres hjemmeside, og som en ekstra bonus; en vild koncentreret Magnus i fuld vigør!

http://www.dagbla...1000/SPORT
54 #4 sejer

d. 04-09-2006 20:08:10
Fantastisk kamp, drenge - Lad nu det gode spil blive ved -
2 #5 rune

d. 04-09-2006 22:53:25
Her er Birkerøds referat. Jeg har kopieret det over fordi det ser ud til, med tiden, at "forsvinde" i en lang liste af referater og vi vil jo helst læse om os selv Wink

http://www.skjold...ageid=3476


BIRKERØD LAMMETÆVET AF NABOERNE

Efter sidste uges opløftende sejr over det hidtil ubesejrede tophold fra Avedøre, blev det hverdag så det basker, da Birkerød tabte uforskammet stort til det nyoprykkede mandskab fra Allerød. Efter et hurtigt mål til gæsterne, gik alt skævt for de gul/sorte i resten af kampen, og at man til sidst tabte med hele 1-5 var desværre ikke et mål for stort. At holdet ikke kunne sætte sig bedre op til en kamp som denne er uforståeligt, men fodbold og fodboldspillere i sig selv er ikke altid nemme at gennemskue, og blive kloge på. Allerød viste i alle tilfælde den gejst og vilje der skal til for at vinde opgør som dette, men at Birkerød heller ikke gjorde det svært for dem, skal lige tilføjes. Hjemmeholdet kan ikke præstere så dårligt igen, og det bør allerede bevises på lørdag, når et andet oprykkerhold fra Virum Sorgenfri kommer på besøg.

Allerede efter 3 minutter gik det galt i Birkerøds rystende usikre midterforsvar, da en lang stikning igennem banen bringer Christian Hansen helt fri, og han opfatter kvikt at Sten Christensen er for langt ude af sit mål, og kan lobbe i mål fra lang afstand. 10 minutter efter er den gal igen, da Magnus Hjortdal taber bolden midt på banen, og en hurtig kontra over venstrekanten sættes i gang. En hård flad aflevering ind gennem feltet, bringer bagest Carsten Andersen helt fri, og han kan totalt ugeneret score til 0-2. Så simpelt kan fodbold spilles, når man udnytter at modstanderen laver fejl, og der samtidig bliver dækket skidt op. Birkerød melder sig en anelse ind i kampen efter 25 minutter, da Michael ”C” sender et frispark ind i feltet, som anfører ”Hugger” med hovedet ikke får rigtig træf på, og forsøget går over mål. Ellers har Birkerød intet at byde på, og da Allerød igen får bolden foræret, og igen kan spille en mand helt fri på tværs i feltet, er det Birkerøds rutinerede målmand som storredder. Lige inden pausen punkterer Birkerøds sidste håb om at komme tilbage i kampen efter pausen, da det bliver 3-0. En tackling tabes i midtforsvaret, og en helt fri Michael D. Nielsen kan let score bag en måbende og sagesløs Birkerød keeper. Birkerød nede med 3 i pausen, og ingen chancer er glemt at nævne, idet der ikke var nogen.

I pausen skiftes Anders Steffensen og Magnus Hjortdal fra det bageste forsvar ud. Anders nok mest af alt, fordi han inden pausen har modtaget et gult kort, der samtidig betyder karantæne i næste match for den iltre back. Hjemmeholdet starter ikke 2.halvleg som lyn og torden, som man ellers kunne have forventet, og Allerød kan stille og roligt være holdet i boldbesiddelse. Efter et lille kvarter får dagens hjemme publikummer dog andet en solskinsvejret at glæde sig over. Michael ”C” løfter et indlæg ind i feltet, som Morten Jørgensen får hovedet på og kan dirigere videre ind i feltet, hvor Jesper Gustavsen dukker op som trold af æsken, og for anden kamp i træk kan score på hovedstød. 1-3, og et stille håb om at komme ind i kampen tændes, og Birkerød har dog også efterfølgende sin bedste periode, hvor der pludselig løbes og fightes. Men de manglende målchancer gør at man igen opgiver ævred, og den kollektive offday fortsætter herefter. Allerød kommer alt for nemt til alting, hvilket ses ved 4-1 målet. Birkerøds venstre side er åbent som en motorvej uden trafik, og efter indlæg tabes igen en tackling i midtfeltet, og en fri Michael D. Nielsen kan som det nemmeste i verden sende læderet i nettet. I kampens døende minutter er Sten Christensen kommet så langt ud af sit mål, at Rasmus Lehn kan sætte punktum for ydmygelsen ved at lobbe bolden til slutcifrene 1-5. Inden kampen havde Allerød i 5 kampe scoret 4 mål, så man må sige at der kom hul på bylden, godt hjulpet af en rystende usikker Birkerød defensiv. En defensiv der igennem hele kampen ikke fik den nødvendige støtte fra en total flok anonyme midtbanespillere. Den kollektive nedtur gav i denne omgang ingen point fra tilskuerne til spillerne i kampen om publikumspokalen. BF

DS 1 LØRDAG DEN 2.9-06 KL.15-00: BIRKERØD-ALLERØD=1-5 (0-3)

KAMPEN I TAL: 0-1 Christian Hansen (3) / 0-2 Carsten Andersen (13) / 0-3 Michael D. Nielsen (45) / 1-3 Jesper Gustavsen (58) / 1-4 Michael D. Nielsen (78) / 1-5 Rasmus Lehn (90) 175 Tilskuere.

BIRKERØD ADVARSLER: Peter ”fisk” Altenburg – Anders Steffensen – Michael H. Christiansen – Gert Christiansen.

BIRKERØD: Sten Christensen / Michael H. Christiansen – Magnus Hjortdal (Gert Christiansen) – Rasmus ” Dabber” Pedersen – Anders Steffensen (Casper S. Andersen) / Anders Møller – Thomas ”Hugger” Jensen (A) – Peter Hansen (Jacob Poser) – Peter ”fisk Altenburg / Morten Jørgensen – Jesper Gustavsen.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Intersport Allerød
Skjold Burne
Bog & idé
Byens Pizza
ExpandIT Development ApS
Carstens Diner
Allerød Nyt
Kop & Kande Søborg
Sepio
Carlsberg
Certego
Team Allerød
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?