Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sådan en kamp må vi ikke tabe....
Senior 1
Men det gjorde vi. Årets sidste hverdagskamp havde DBU været så venlige, at programsætte til klokken 18.15 i området omkring Parken, hvor der var samlet små 20.000 mennesker til stafetløbet i Fælledparken.

Hjemmeholdet Østerbro havde vel støtte af små 20 tilskuere på den trøsteløse indhegnede hjemmebane, mens flere af vores trofaste støtter havde taget turen derind. Målene var låst fast, men den rigtige nøgle kom dog frem i regnen lidt før kampstart.

Vi var til gengæld klar ved start. Første forsøg mod målet blev skudt afsted efter 1,30, og sådan fortsatte det. De første 25 minutter så lovende ud, og kun deres målmand forhindrede en tiltrængt scoring til os. Jan kom godt igennem i et sandt anbejdsraseri, og O. Hansen blev lidt senere holdt lidt vel rigeligt i trøjen i feltet.

I det 26. minut var et boldtab ved at koste. Men skuddet fra en af deres bedste ramte stolpen, og fløj i spil igen. I slutminutterne var det Marks tur til at se målmanden redde, og kort før pausen kom vi så bagud efter en mindre opblomstring af hjemmeholdet.

Der var spillet 43:24, ingen gik til boldholderen lige uden for feltet, og med et velplaceret skud blev Jess fanget på stregen. 1-0, ikke helt fortjent.

Pausen blev holdt på banen i den silende regn, og straks fra 2. halvlegs start pressede vi på. Østerbro forsvarede sig med mange mand, og levede på sporadiske kontrachancer. Carsten fortsatte storspillet fra før pausen, og serverede flot bolden på tværs til Jan, der dog ikke fik ordentlig træf på.

I det 61. minut smed Bruun bolden præcist indover til Dennis, men ak, hovedstødet sad lige i favnen på målmanden. 10 minutter før tid afsluttede Magnus et godt angreb, men bolden røg over.

Et kedeligt mønster var ved at indfinde sig, og i overtiden blev vores skæbne beseglet. Knap 3 minutter inde i overtiden blev vi fanget i en kontra, og skuddet fra feltes kant blev rettet af uden chance for Jess i målet. 2-0, og trods mange ekstra spilminutter blev det ikke anderledes.

Østerbro har måske nok nogle enkelte profiler på holdet, men sådan en kamp må vi ganske enkelt ikke tabe. Det er der simpelthen ikke råd til.

Flere spillede en god kamp trods nederlaget, og de mest fremtrædende var Carsten (Man of the Match), Bruun og Sylle.

Vi slap for karantænepoints også denne gang, og må og skal rejse os allerede på lørdag, når naboklubben fra Birkerød tager imod.
   
Finn A d. 30-08-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenMr. AllerødCarlsbergTeam AllerødExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Østerbro IF
 Dato  Type  Niveau     
 19-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 0 - 4 
 25-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 1 - 0 
 21-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Østerbro IF 2 - 1 
Valgte kamp29-08-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Østerbro IF - Allerød FK 2 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 30-08-2006 09:53:52
René Larsen fra Amtsavisen så kampen, og har skrevet på nettet:

http://www.dagbla...1000/SPORT
2 #2 rune

d. 30-08-2006 21:07:01
Fra Østerbro IF http://www.osterb...1.hold.htm

1-0 Sercuba Zar (44)
2-0 Andreas Holmberg (90)
Tilskuere: 50

Østerbro vandt kampen mod Allerød

Den to gange udsatte kamp mod Allerød blev så (endelig) afviklet tirsdag aften, selvom selv dommerbedømmeren var næsten overbevist om, at kampen igen måtte udsættes på grund af regnen.

Og det var et Østerbro-hold med en helt anden indstilling, end den vi oplevede i lørdags, som gik på banen. Der er efterhånden en del skader, og en enkelt karantæne, så flere fra anden række er med på holdet. Men med en indsats som den der blev præsteret i regnvejrskampen mod Allerød kan man nå langt, også selvom man er reservespækket. Og så er truppen efterhånden så tilpas bred, at holdets præstation ikke præges i synderlig grad heraf.

Første halvleg blev gennemført med skiftende pres fra henholdsvis Allerød og Østerbro - i fem/ti-minutters perioder ad gangen - uden at det blev til de mange scoringschancer.

Og det der kom i Østerbros ende blev afvist af et årvågent forsvar. Et minut før pausen lykkedes det så for Sar at bringe Østerbro foran 1-0 på et glimrende skud, helt nede i målhjørnet - men det så nu ud som om Allerøds målmand fejlbedømte skuddet og troede at det gik ved siden af. Allerød havde haft enkelte halvchancer som Brian Viskjær tog sig af, men halvlegens bedste forsøg var Samuels brag af et langskud på trekantsammenføjningen. Hjemmeholdet til halvlegspause med 1-0 føring.

I anden halvleg overtog gæsterne fra Allerød, som er et rigtig godt fodboldhold, mere og mere af spillet, men Østerbro-drengene kæmpede med alt hvad de havde, herunder målmand Brian Viskjær som var sikkerheden selv. Østerbro fik så i sagens natur flere gode kontra-muligheder, men de få hjemme-tilskuere havde nerverne på højkant indtil i dommerens fem-minutters overtid, hvor det endelig lykkedes at udnytte en kontra, som blev afslutte af Andreas Holmberg med et flot skud helt nede i målhjørnet, uden chance for målmanden.

Østerbro kunne således trække sig tilbage med en 2-0 gevinst. Fortjent? Måske ikke helt, især ikke på baggrund af Allerøds flotte pres i det meste af 2. halvleg, men det viser hvad man kan opnå med en koncentreret og engageret indsats af alle mand - og det er da rart at få fortjenesten af en sådan holdindsats, som der her var tale om.

Allerød var et godt bekendtskab - bedre end Avarta i lørdags hvor Østerbros indsats imidlertid var af en noget ringere kaliber. Men lad os regne med at lørdagens svage indsats var en enlig svale - nu har holdet vist at det er i stand til, mod et godt hold, at være koncentreret i hele kampen.

Hvis man kan gentage tirdagens indsats i næste kamp, på lørdag i Nykøbing F. mod en anden oprykker, B.1921, så er der points igen - og så er Østerbro med i den rigtige ende af tabellen.

Hans-Otto Hein
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carstens Diner
Krukkerne
Intersport Allerød
Kop & Kande Søborg
Autohjørnet Lyngby
Certego
Hvitved
ExpandIT Development ApS
OK – Altid billig benzin
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?