Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejren forduftede i 2 minutters overtid…
Senior 1
Vores anden ’hjemmekamp’ på stribe var henlagt til skolebanen i Blovstrød, eftersom alle alternativer i Lillerød var mere eller mindre uduelige.

Banen var da også trimmet til dagen, og bare 35 sek. inde i kampen, slog forårets topscorer Jan Madsen til. Angrebsmakkeren R. Lehn spillede kvikt bolden til Jan, der med et lille vip totalt snød deres eneste tilbageværende forsvarsspiller. Bolden blev sikkert sat ind bag den måbende keeper, og vi havde fået den perfekte start.

De næste minutter var føringen mere end tæt på at blive udbygget. Først da et hovedstød fra Sejer blev reddet på stregen, og siden da Paw tog chancen udenfor feltet, og bragede bolden på ydersiden af stolpen.

Avedøre – ubesejret i de 3 spillede kampe – kom til deres første afslutning i det 12. minut, men det var ufarligt.

Både i det 17. og 24 minut var vi igen tæt på. Først kom Mark 1/10 sek. for sent til, at prikke bolden forbi den fremstormende målmand, og siden var Jan meget tæt på målet efter fornemt opspil af Dix.

Chancerne havde vi. Marks hovedstød røg lidt senere over, og pludselig viste Avedøre hvorfor de er placeret i toppen af rækken. Deres 10’er kom til en god afslutning (én mands angreb?) men hovedstødet røg over Jess’ mål.
Lige efter kom vi igen i lidt problemer, men afslutningen efter hjørnesparket så Jess udenom bagerste stolpe. Avedøre viste lidt mere mod slutningen af halvlegen, men vi holdt stand, og kunne gå til pausen i skyggen med føringen på 1-0.

Rune og Jan valgte begge at blive skiftet ud i pausen, og Brammer og Carsten kom ind.
Inden længe havde Bruun et hovedstød på overliggeren, men vores spil hængte ikke sammen, og i halvlegens 20. minut kom udligningen.

Deres nr. 10 fik en alt for nem mulighed bagom vores forsvar, og Jess var chanceløs. I samme minut skiftede vi Magnus med O. Hansen, og 5 minutter senere steg håbet om føringsmålet betydeligt. Lehn og Digger stod for oplægget til Sejer, der dog måtte se det knaldhårde skud blive reddet af en forsvarer på stregen.

Deres 10’er var ikke færdig endnu, men enmandsangrebet voldte os ikke flere nævneværdige problemer. Vi viste derimod noget mere direkte angrebsspil, og fik et par kæmpe chancer både i det 81. og 82. minut. Mark sendte kuglen ind til bagerste hvor O. headede i sidenettet. Straks efter kom Lehn noget pludseligt fri med målmanden, men skuddet mod fjerneste stolpe røg udenom.

Carsten sparkede flere gode hjørnespark, og på et af dem 4 minutter før tid, steg Doktor Bruun til vejrs, og headede 2-1-føringen fornemt ind.

Sejren var dermed lige om hjørnet, men i overtiden fik Avedøre udlignet. Ikke på et gennemspillet angreb, et godt skud eller lignende, men på en retur, efter Jess havde reddet straffesparket 1,45 inde i overtiden.

Straffet blev dømt for ’fastholdning’ i feltet, og da jeg stod små 100 meter fra åstedet, skal jeg ikke kloge mig på den beslutning….Surt var det, især fordi vi –igen- havde fortjent alle 3 point, og status efter de sidste 2 ’hjemmekampe’ er dermed blot 1 point.

Vi skal bare videre, målchancerne kan ingen hold i rækken holde os væk fra, og lige pludseligt får vi for alvor hul på bylden. Måske kommer det allerede på lørdag, når Skovvang kan tages i brug igen. Det er vi mange, der glæder os til.

Herfra skal lyde en tak til alle i klubben, der gjorde kampen mulig, og en speciel tak skal lyde til seniorudvalgsformand Per for, at møde frem en time før kick off for, at give en hånd med.

Dagens detalje: Vi fik ingen kort!
   
Finn A d. 19-08-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenOK – Altid billig benzin3FExpandIT Development ApSMr. AllerødAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod Avedøre IF
 Dato  Type  Niveau     
 22-05-2018  Pokalkamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Avedøre IF 0 - 2 
 16-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 6 - 0 
 29-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avedøre IF 1 - 2 
 07-06-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Avedøre IF 1 - 1 
 19-10-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Avedøre IF - Allerød FK 0 - 2 
 26-05-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avedøre IF 1 - 4 
 08-10-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 3 - 1 
 20-06-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avedøre IF 1 - 2 
 24-03-2009  Træningskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 0 - 0 
 08-11-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 4 - 1 
 04-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 2 - 0 
 17-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avedøre IF 3 - 0 
 14-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Avedøre IF - Allerød FK 0 - 0 
Valgte kamp19-08-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avedøre IF 2 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 23-08-2006 17:47:09
http://www.avedor...eferat.htm

Sakset fra Avedøres hjemmeside:
Dybt inden i overtiden sikrede indskiftede Jesper Pedersen Avedøre I.F det ene point med sin udligning til 2-2 på riposten fra Kenneth Plougs halvklarede straffespark. Den ældre generation på Avedøre-tilskuerafsnittet sammenlignede straks målscoreren med hans far, Jens Pedersen, og tankerne gik tilbage til de glade 80'er-dage med Pedersen-mål mod Dino Zoff og Juventus.

For Jesper Pedersen selv var det kulminationen på en god kamp efter han havde afløst Ronni Jensen, der efter tyve minutter måtte udgå med en skade, der efterfølgende viste sig at være to brækkede tæer. Fortjent blev Jesper Pedersen kåret som dagens spiller i sort-hvid. En redning på stregen, en lang bold i dybden, der førte til den første udligning og generelt sikkert backspil gav anerkendelse fra medspillerne.

Ellers var kampen præget af en særpræget optakt. Kampen var blevet flyttet fra sit oprindelige spillested på grund af banens beskaffenhed til en langhåret lille skolebane, som ifølge de lokale var det bedste kommunen kunne byde på. Vi var overladt til os selv ved ankomstens til Blovstrødhallen, og det var ikke uden forvirring, at vi startede forberedelserne til kampen. Det kan dog ikke tjene som undskyldning for, at Allerød allerede kunne score efter 34 sekunder.

Et boldtab fangede Avedøreholdet på vej frem på banen, og lidt usikkerhed i bagkæden gav en skudmulighed, der sikkert blev udnyttet. Det gav rystelser i hele det zebrastribede fodboldfundament, og Allerød lagde et tungt pres, der førte til chancer, herunder en tordenflugter på den ene stolpe.

Først efter den halve time kom der snit over Avedøre igen, hvor en række hurtige modangreb førte til gode chancer til Kenneth Rasnis og Ian Olsson og de to kanspillere Las Fischer og Ronnie Tygesen.

Den åbne slagudveksling med chancer og direkte spil i begge ender fortsatte efter pausen, men det var Avedøre, der efter 65 minutter fik reduceret, da Jesper Pedersen slog en bold i dybden som Kenneth Rasnis fik spillet videre ind midt for mål, hvor Ian Olsson driblede sig fri og med en godkendt yderside lagde bolden i mål.

Allerød var kampen igennem farlige på dødbolde, og derfor var det ikke ulogisk, at hjemmeholdet fem minutter før tid kom i front 2-1. Et hjørnespark fra højre side blev lagt mod forreste stolpe, og det lykkedes at passere en ellers velspillende Lars Nielsen i målet.

I modgangen viste Avedøre karakterstyrke og moral ved at blive ved med at tro på at udligningen kunne falde. Claus Clausen blev rykket frem i angrebet fra sin position i midterforsvaret, og i det desperate pres fik Claus Christensen fremtvunget et hjørnespark.

Efter en retur fra sparket blev sæsondebuterende Thorbjørn Bruun ifølge dommeren hevet tilstrækkeligt til at dømme straffespark. Anfører Kenneth Ploug tog ansvaret på sine skuldre, men målmanden gik til den rigtige side og fik pareret. I et splitsekund så det ud som om, at Avedøre skulle lide sit første nederlag i indeværende sæson, men på heroisk vis var Jesper Pedersen først på bolden og sparkede den i mål til en forløsende udligning.

Allerød – Avedøre 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 (1.) Jan Madsen, 1-1 (65.) Ian Meincke Olsson, 2-1 (86.) Martin Bruun 2-2 (92.) Jesper Pedersen.

Tilskuere: 237

Avedøre:

Lars Christian Nielsen, Ronni Jensen (/ ’20 Jesper Pedersen), Claus Bono Clausen, Casper Sleverin Lauridsen, Christian Larsen, Henrik Løndal (/ ’81 Thorbjørn Bruun), Kenneth Ploug (anf.), Kenneth Rasnis, Las Bjarke Fischer (/ ’60 Claus Christensen), Ronnie Tygesen, Ian Meincke Olsson.

Møntkast:

Ingen konkurrence pga. forvirring om kampafvikling og omklædningsfaciliteter.

Dagens spiller:

Jesper Pedersen
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Byens Pizza
Carstens Diner
Handelsbanken
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Bog & idé
Autohjørnet Lyngby
Kop & Kande Søborg
Hvitved
Allerød Nyt
Frisør Moldow
Team Allerød
Allerød Kommune
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?