Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Pokalturnering: Pokalexit til upåagtet modstander
Pokalturnering
Tirsdag aften den 30. maj blev endestationen for os i årets pokalturnering. Det skete da vi i 4. runde mødte Gilleleje fra serie 2. I øvrigt samme modstander, der for få uger siden vandt knebent 3-2 over AFK II.

Vi var derfor advaret, og selvom 4-5 spillere blev sparet, var det et særdeles stærkt hold vi mødte frem med. Men vi mangler en skarpretter…eller to, blandt andet. Vores første mulighed var nemlig af de store. Det var i det 9. minut, hvor Dennis nok burde have bragt os foran på Lehns fornemme oplæg.

Få minutter senere røg en af deres spillere ud i 10 minutter for et frispark mod Lehn. Trods undertallet lykkedes det minsandten dem at score. Et frispark fra siden blev sparket ind over til en totalt udækket spiller, der nemt og uhindret kunne sætte panden til bolden, og bringe stillingen på 1-0.

Hvad var det lige der skete der?!? Vi må og skal være noget mere vågne, for selvom Gilleleje var et OK spillende hold, uden de helt store dikkedarer, burde de være blæst ud deroppe.

Det blev de senere hen i kampen, men allerede før pausen var det med 6-7 mand i forsvaret, og vi kunne ikke i dag dirke det op. Sergio, Lehn og Bruun kom dog alle til fine muligheder før pausen, men målet udeblev.

Vi kom langsomt i gang efter pausen. Men efter kort tid satte vi os tungt på kampen, uden dog at nå vores normale niveau.

Morten H. nåede frem til lige ved og næsten i et par situationer, og forinden stod Jess på sin post, da Gilleleje var nede i vores ende. Lige inden den halve time måtte dommeren til lommen igen. Også denne gang var det til en fra Gilleleje, denne gang for at sparke bolden væk efter fløjten havde lydt.

11 mod 10, men også denne gang var vi alt for passive ved en dødbold. Et hjørnespark fra vores venstre passerede til bagerste, og hjemmeholdet kunne igen udnytte pladsen til scoring. 2-0 og et kvarter igen.

Kramperne var så småt ved at indfinde sig blandt hjemmeholdets spillere, den første måtte ned på græsset allerede i 1. halvleg, og de forstod at udnytte alle spilstop til det yderste. Vi forsatte dominansen, og spillet foregik nærmest kun på ders banehalvdel.

I det 32. minut var det så vores tur til at se gult. O. Hansen jagtede en bold ned til deres usikre målmand, og selvom han absolut ikke havde fat i bolden, blev sammenstødet tolket som fór voldsomt.

Fem minutter før tid var Svendsen på vej ud efter eget ønske, men han nåede lige en afslutning, og den strøg i kassen forbi en sprællende målmand.

Mod slutningen havde de så stillet 9 mand i forsvaret, og trods flere gode indlæg – det skal vi roses for gennem hele kampen – kom vi ikke frem til noget nævneværdigt.

Kampen sluttede med de 2-1, Gilleleje-lejren jublede, og vi kunne kun takke os selv for den bét.

Udskiftningerne blev brugt flittigt. De første i det 25. minut, og en af de tidlige indskiftede, Ståle, blev Man-of-the-Match med 4 stemmer. Runner op var tilbagevendte Sylle, Svendsen og O. Hansen.

Så nu er det slut med pokalen i denne omgang. Det kan vi kun takke os selv for. Lad os bare håbe nederlaget ikke sidder for dybt i os. Der er jo kamp igen på mandag!
   
Finn A d. 30-05-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAL-GLAS ApSBog & idéAllerød NytAllerød FysioterapeuterneTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Gilleleje FK
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp30-05-2006  Pokalkamp  Serie 2  Gilleleje FK - Allerød FK 2 - 1 
Se også
Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort07-10-2020 - Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort
Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-102-09-2020 - Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-1
FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:1530-08-2020 - FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:15
Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august01-07-2020 - Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august
Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-202028-06-2020 - Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 30-05-2006 23:49:29
Positivt: Det er slut med midtugekampe! I hvert fald på denne side af sommeren Cool
92 #2 Gravesen

d. 01-06-2006 00:54:05
Pokalkampen: Gilleleje VS Allerød.

Undertegnede bliver simpelthen nød til at kommentere ovennævnte indlæg!
Allerød Fodbold klub undrer sig i skrivende stund om, hvad pokker der dog gik galt i Gilleleje! Det som på forhånd var forudset til være såkaldt "walk-over" viste sig, af uransagelige årsager, at blive en kamp hvor selvsamme Allerød, måtte spille "op ad bakke" i store dele af kampen. - Ikke just en vant fornemmelse for de sejrsvante allerød, der som bekendt ligger til oprykning til Danmarksserien, det isoleret set, er en flot bedrift. Men for at vænne tilbage til pokaldramaet, må man unægteligt stille sig selv et par spørgsmål!! Havde Allerød undervurderet Gilleleje? Stillede Allerød med deres stærkeste hold? Havde Allerød langt de fleste chancer i kampen og dermed havde fortjent at vinde? Var Allerød meget "uheldige" med dommeren og favoriserede han iøvrigt ikke Gilleleje? Var nederlaget endbetydende med en kollektiv offday?

Ja, disse spørgsmål er der sandsynligvis delte meninger om? Dog Vil jeg som aktiv kombatant i kampen, forsøge at give mit besyv med, hvordan kampen som helhed bør analyseres. Allerød kom til pokalkampen i Gilleleje med næsten stærkeste opstilling! Intet tydede på en undervurdering af Gilleleje.... Kampen blev fløjtet i gang, og Allerød fik en brat opvågning. Det såkaldte "upåagtede" hold fra Gilleleje styrede faktisk begivenhederne de første 20 min, ja måske sat lidt på spidsen, direkte legede kispus med de på papiret formodede stærkere modstandere. Men et "dumt" gult kort fik sat lidt mere skub i udeholdet, der trods overtal ikke kom til en reel chance. Når de blev låst i deres spil, var Allerød´s koncept at give deres, (iøvrigt udemærkede spiller) venstre back bolden, der så resten af kampen, fantasiløst forsøgte at sparke lange bolde op I Gillelejes målfelt i håb om at miraklet skulle indfinde sig.
Gilleleje holdte stand til halvegen. Allerød forsøgte i deres desperation at gøre brug af deres udskiftere, hvilket i bagklogsskabens klare lys, ikke gjorde nogen nævneværdig forskel. Gilleleje kom foran 2-0 med 15 min tilbage af kampen, stadig uden at Allerød havde haft en reel 100% chance, - det blev kun lige ved og næsten. Et skud fra distancen, 5 min før tid, gik i mål, hvilket fik sat lidt fut i dramaet da Allerød nu forståeligt nok forsøgte at få den forløsende udligning... Men Men Men, faktum blev at Gilleleje, det som nævnt tidligere "upåagtede" hold, hev sejren hjem. Og det er lige præcis min tese i dette indlæg. Enhver med bare et lille kendskab til fodbold, ved at Gillelejes sejr var fuldstændig fortjent. De formåede at holde Allerød, så godt som, fuldstændig fra åbne chancer. De forsøgte st spille fodbold med Allerød, og sejren skal naturligvis ikke tilskrives, som Jeres alt andet end objektive skribent af jeres kampreferat siger, et ultra defensivt Gilleleje hold. Allerød blev til tider også kørt rundt i trekanter. Når det er sagt, skal man heller ikke fornægte at Allerød havde bolden mest, men hvad nytter det, når al boldomgangen er så forudsigelig og ineffektiv!!

Dette indlæg skal selvfølgelig ikke tolkes som en primitiv tilsvining af Allerød. De har en del rigtig gode spillere og kampen kunne da også godt ha gået begge veje. Jeg selv, har spillet et hav af kampe på højere niveau og naturligvis også været ude i pokalkampe, hvor udfaldet nogle gange kan være lidt usikkert. Men jeg vil vove at påstå, at jeg ved, hvonår man har fortjent en sejr og nogle gange må erkende at tabe en kamp til et, ikke nødvendigvis et bedre hold, men til et klogere hold.. Derfor kan det godt irritere mig at ´forfatteren´af ovennævnte indlæg er så "enøjet" i sin beskrivelse af pokalkampen.

Når det er sagt, vil jeg på Gillelejes vegne ha lov til at takke Allerød for en rigtig god kamp. Vi ønsker Jer god vind i Danmarksserien

Stefan EllehammerWink
30 #3 Digger

d. 01-06-2006 08:36:13
Ham skribenten er også håbløs Grin Nå var jo "desværre" ikke med, men jeg tror det var en rigtig spændende og lige kamp Cool

Til gengæld er jeg ubesejret i pokalen i 2006...jeg klapper mig selv på skulderen! Nå ja og good luck til Gilleleje, når Randers kan...så kan alt ske.
19 #4 Finn A

d. 05-06-2006 23:24:04
Tak for indlægget, og når sandheden skal frem Stefan, så tror jeg ikke du så hele kampen deroppe med åbne øjne...men tak for ønskerne om god vind.

P.S. hvilket højere niveau er det nu der tales om?!?
75 #5 Claes Ø

d. 06-06-2006 13:33:51
Helt ærligt Stefan Ellehammer
Hvad er det for noget pot du ryger ? Vi er mange der gerne vil købe det der grundstof.
Vi havde vel 77,45% af spillet i Gilleleje, det så selv 'redaktøren' fra Amtsavisen, har du ikke læst hans kronik ?
Men det er da rart at nogen kan blive så lykkelig over at slå AFK, og ikke et ord om dommeren.
Dog har tiden bevist at vinder hver gang der er 2 dommer system (B1903 og Dragør), vi er ikke bedst med en enkelt en af slagsen.
Stay cool Stefan even when you're smokin'
ps
desuden havde Rune kampens bedste detalje - Hvor han rammer 4 med og modspillere på under 8 sekunder - se det er klasse........... en ægte ottekant - og du taler om tre kanter ?
94 #6 kim c

d. 06-06-2006 22:16:31
Hej, jeg føler jeg som træner fra Gilleleje FK bliver nødt til at kommentere indlæggene vedr. pokalkampen mellem ovennævnte og Allerød!
Finn A, jeg er en smule skuffet over din udlægning af kampen og din efterfølgende kommentar til Stefan Ellehammer,s indlæg.
Vi tog denne kamp som en oplevelse, da vi følte vi skulle prøve kræfter, i og med at der var 3 rækkers forskel, akkurat som i vel formodentlig ville have det hvis det var med omvendt fortegn!
Fra start var vores indgang til kampen at vi ville gå ud at spille med jer og ikke bare pakke os sammen og sparke væk (det kan enhver idiot finde ud af) og jeg mener helt klart(selv nu hvor euforien har lagt sig) at det gjorde vi også, jeg mener sågar at vi de første 3o min. havde et spilovertag, og vores føring var fortjent, der var vel også engrund til at i skiftede 2 mand forholdsvis hurtigt! Jeg vil godt medgive dig at vi senere i kampen blev presset bagud, absolut ikke af eget ønske, men dette er vel kun naturligt når der bliver spillet i et højere tempo end vi er vant til, men det med at vi hele kampen stod med 6-7 mand i forsvaret den holder altså ikke, og er det forøvrigt ikke også sandt at i bortset fra den chance i 1.halvleg i fik som du selv beskriver, der opstød på en personlig fejl, ikke havde andre i kampen ud over hvad der opstod på de uundgåelige dødbolde. Ligeledes nævner du i en sætning vores "usikre" målmand, jeg mener faktisk ikke jeg kunne se nogen usikre tegn hos ham den aften. ydermere syntes jeg heller ikke man kan sige at et hold bliver blæst ud, når det ikke lykkedes en at skabe nogle reelle målchancer.
Med dette indlæg mener jeg intet negativt, jeg syntes faktisk at vi har haft 2 rigtige gode kampe, både mod jeres 1. og 2.hold, som begge 2 kunne være tippet den anden vej, jeg kan da sagtens forstå skuffelsen over at ryge ud til et lavere rangerende hold, det ville jeg så sandelig også være over hvis vi tabte til et serie 5 hold! Jeg syntes bare det er skuffende at du ikke anerkender vores gode indsats, og ikke ser lidt mere objektivt på tingene.
Mange gange tillykke med oprykningen og held og lykke i DS

P.S. Det højere niveau Stefan nævner er DS i Helsingør.
30 #7 Digger

d. 07-06-2006 13:56:56
Skal vi ikke bare blive enige om at I vandt og er videre - resultatet og tabellen lyver aldrig! Tror ikke man nogensinde finder en klubhjemmeside der er 100% objektiv (Dragør undtaget), så forstår ikke den store interesse det har fået? Det er jo ikke Arsenal I har slået, måske nærmere et amputeret Man U hold Grin

Men som tidligere sagt good luck videre i pokalen! Europa venter rundt om hjørnet Shock
19 #8 Finn A

d. 07-06-2006 20:59:52
Rent undtagelsesvis tillod jeg mig at kommentere de nordliges synspunkter, og det gør jeg så igen. For sidste gang.
Vi kom ikke frem til mange åbne chancer, måske fordi vi ikke kunne dirke det kompakte forsvar op, men skulle/burde havde scoret i kampens indledning.

Målet udeblev, ligesom det flydende sammenspil. Derfor blev der reageret fra
bænken. Men krampen startede i 1. halvleg, og fortsatte gennem hele 2. halvleg. Ikke hos os, men hos mange af de stribede, selv en godt spillende Christian Andersen måtte næsten give op mod slutningen. Kramper hos en flok forsvarsspillere siger vel mere end ord på en hjemmeside.

De nærmere opridsninger ovenfor springer jeg behændigt over i denne omgang, men slutter mig gerne til de 77,45% spilovertag...dog mener jeg nu Claes som vanligt underdriver lidt.

Slutteligt fortjener et hold altid ros når et højere rangeret hold bliver slået ud, og denne gang skal da ikke være en undtagelse. Ros Ros. Men at vende tabende tilbage i turneringen, vidner måske mere noget om holdets egentlige formåen....

Til aller sidst: jeg skriver til og for AFK's spillere/læsere, og står så vidt vides ikke til ansvar overfor et modstanderhold, der tydeligt nok længes efter sin egen hjemmeside.

Slut for denne gang.

God vind til alle!
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKLedøje-Smørum Fodbold
Turneringskamp
Onsdag 21. Apr. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Nyt
Frisør Moldow
Carlsberg
Kop & Kande Søborg
Sepio
Certego
3F
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?