Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Årets første nederlag trods kraftig dominans den sidste time.
Senior 1
Surt var det. De scorede på noget der lignede en tilfældighed….Vi spillede og dominerede, men lavede ingen mål. Sådan kan fodbold også være. Nederlaget på 0-1 i Lyngby var absolut ikke fortjent.

Men når vi nu ikke fik scoret, trods flere rigtige gode muligheder, må vi erkende nederlaget, også selvom det er svært lige nu.

Lyngby var det bedste hold i det første kvarter, og her kom de da også frem til et par chancer og et par farlige hjørnespark. På et af dem, det var i det 12. minut, fik en af deres spillere alt for meget tid tæt under mål, og kunne forholdsvis uhindret sparke bolden i vores mål to meter fra stregen.

Derfra og resten af kampen var der kun et hold på banen. Kan være Lyngby mener noget andet, men de blev spillet på kryds og tværs, og kom faktisk ikke frem til mere i den kamp.

Det gjorde vi. Især Digger var i hopla, og havde mange gode aktioner. Driblestærk og initiativrig, men skuddene ramte desværre ikke indenfor kassen. Bruun viste sin eminente hovedstødstyrke kort efter deres scoring, desværre røg bolden lige over.

Vores allerfarligste forsøg kom i det 33. minut. Et hjørne fra Dix gik til bagerste stolpe, hvor Bruun og Parrish stod fri. Desværre kom bolden pludseligt så afslutningen røg 20 cm udenom stolpen.

Et minut før pausen gled Digger igen godt igennem hele deres forsvar. Målmanden reddede skuddet med en fodparade, og returen røg ud til Rune. Med en dommedagsspark blev bolden sendt mod Lyngbys kasse, og overliggeren hænger hvis stadig derude og svinger…

2. halvleg fortsatte hvor den 1. slap. Vi var i teten, mere og mere, og det var udtalt over hele banen. Indenfor det første kvarter havde vi 3 muligheder, Jan, Brammer og Sejer, men udligningen udeblev.

Sådan fortsatte det resten af kampen. Lyngby forsøgte med alle midler at trække tiden, deres forsvar lossede bolden mere og mere væk, mens vi forsøgte at trænge igennem deres kompakte defensiv. Trods gode forsøg af Brammer, gode indlæg fra Carsten, kvikt kombinationsspil og Sejers hovedstød millimeter tæt på ved bagerste stolpe, var det Lyngby der trak det længste strå.

Vi stod godt dernede efter deres mål, og tillod dem aldrig at komme igennem. Bortset fra det første – og desværre afgørende – kvarter, var vi med, og jeg håber det er det, vi tager med til lørdagens kamp hjemme mod Skovserne.

Digger blev dagens Man of the Match, Bruun og Brammer gjorde det også fint. Faktisk spillede alle godt i dagens opgør, det eneste vi manglede var målet.

Digger og Bruun fik begge gult, deres første i år, og gir dermed lidt til bødekassen.

Dagens detalje: Paw der lignede en rystet bokser efter et spark i hovedet i starten af kampen. Et par vitaminpiller hjalp heldigvis!

Ses på fortet lørdag.
   
Finn A d. 25-05-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødIntersport AllerødAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApSCertegoHandelsbanken
Senior 1's kampe mod Lyngby BK
 Dato  Type  Niveau     
 29-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Lyngby BK - Allerød FK 5 - 2 
 13-09-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Lyngby BK 4 - 1 
 17-03-2007  Træningskamp  Kval.række  Lyngby BK - Allerød FK 4 - 2 
Valgte kamp25-05-2006  Turneringskamp  Kval.række  Lyngby BK - Allerød FK 1 - 0 
 12-04-2006  Turneringskamp  Kval.række  Allerød FK - Lyngby BK 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 25-05-2006 16:36:27
Lyngbys syn på kampen:
http://www.lyngby...0&vix=2052
19 #2 Finn A

d. 25-05-2006 17:07:36
Så hurtige er de ikke når de har tabt Shock
17 #3 Lehn

d. 25-05-2006 20:43:47
De andre resultater flaskede sig heldigvis så vi har da stadig 7 point ned til nu både 2.,3. og 4. pladsen. Så snupper vi lige en sejr over skovserne lørdag så ser det godt ud. Wink
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Frisør Moldow
Krukkerne
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
Carlsberg
Certego
Hvitved
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?