Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort var vel i orden på dagen…
Senior 1
Men vi havde gerne snuppet alle 3 points hvilket vel objektivt ikke var helt hen i skoven…Omvendt mødte vi på dagen et særdeles godt spillende hold fra AB, der til dagen var forstærket med 7 mand fra 1. divisionstruppen.

Kampen var åben til sidste minut, og her et par timer efter var resultatet vel også i orden. Tror selv Bjarne siger det ;-)

Kampens første moment var i det 8. minut da AB’s angriber i stedet for at stoppe fortsatte direkte ind i Jess. Vandspandene kom ilende til, og heldigvis for os, var Jess ikke mere groggy, end han kunne spille videre.

Angrebet i dagens anledning var Dennis og Digger fra start, og i det 21. minut fik Dix en lækker fremlægning fra Magnus. Dix sprintede ganske enkelt fra forsvareren, og klogt blev bolden sparket udenom den fremstormende 2 meter mand i AB-målet.

Flot scoring, men minsandten om ikke AB straks efter svarede igen. Jess var dog på sin post, og returen røg mange meter forbi vores kasse. Vi følte os godt ovenpå, AB var sporadisk nær vores mål, og halvlegen sluttede med de 1-0.

Efter 6 min. i 2. halvleg var Digger uhyre tæt på at øge føringen. Et direkte frispark blev hamret på den ene opstander, og det var paraolen for resten af kampen; lige ved og næsten…

Lige inden det første kvarter var rundet, blev samme Dix væltet noget umotiveret i deres felt, men dommeren havde vist fået solen i øjnene da han ikke dømte straffesparket.

Minuttet efter var de grønne farlige i vores felt, og da indlægget fra siden ikke blev clearet stod det 1-1 sat inde af en særdeles fri AB-spiller. Surt show, men vi var også krøbet noget tilbage i egen hule, og blev straffet for det.

I de følgende minutter kom vi klart til de bedste afslutninger, uden dog at få det sidste ud af chancerne. Sejer forsøgte godt med hovedet efter et hjørnespark, O. Hansen viste sit sande jeg foran kassen, og Magnus forsøgte at overliste keeperen med et hovedstød, hvor bolden dog røg over.

AB’erne viste lidt farlighed mod slutningen, og selvom vi i perioder var pressede, spillede de aldrig sig igennem vores defense. Godt skuldret drenge, og lad os bare glæde os over det ene point, der på dagen sagtens kan bruges!

Digger løb med kassen efter 12 stemmer, derudover var både Bruun, Sejer og Mark godt spillende.

Dagens detalje var en af de mere kedelige: dommeren var lidt for meget på fornavn med alle AB-spillerne…det er så vidt OK, men det skal ikke gå ud over præstationen fra manden in the middle.

Ses onsdag på fortet.
   
Finn A d. 07-05-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCarlsbergExpandIT Development ApSAllerød NytAutohjørnet LyngbySepio
Senior 1's kampe mod AB
 Dato  Type  Niveau     
 18-06-2006  Turneringskamp  Kval.række  Allerød FK - AB 8 - 0 
Valgte kamp06-05-2006  Turneringskamp  Kval.række  AB - Allerød FK 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Byens Pizza
Kop & Kande Søborg
Krukkerne
Mr. Allerød
ExpandIT Development ApS
Carstens Diner
Certego
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?