Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Årets første sejr kom i Skovshoved
Senior 1
Sejren var såre fortjent da vi gæstede Skovshoved påskemandag, men vi var i to omgange ved at sætte den over styr…Sejrens herlige glød kom vi ikke helt til at smage i åbningsmatchen mod Lyngby, men nærmede os den gevaldigt efter vores flotte 2. halvleg. Denne gang gik det vores vej, selvom kampens forløb var noget særpræget.

Klokken 15 påskemandag stod vi klar til årets 2. kamp, og selvom både regn- og haglbyger skyllede ned over os stod vi distancen på den ugæstfrie plæne nær Tennis-anlægget.

Begge hold havde hvert deres forsøg indenfor de første par minutter, og kort efter sigtede Digger et par meter forbi efter deres keeper var på en mindre skovtur. En fin indledning på kampen, og der skulle komme mere.

Da kvarteret var rundet, kom Mark frem til sin første gyldne mulighed for at komme på listen, men efter opspillet fra Jan havde bolden lige forbi.

Det gjorde den ikke kort tid efter. Mark kæmpede fornemt i deres felt, og på et lille vip forbi målmanden kom Jan fri til scoring. 1-0 til os, og de mange supportere kunne glæde sig i møgvejret.

Vi fik spillet os til et par afslutninger frem mod pausen, og selvom Skovshovederne også ville være med, var pauseføringen fuld fortjent. Der kom mere gang i den efter pausen.

Jan fik halvlegens største chance, men træfsikkerheden med hovedet manglede. Det gjorde det ikke hos Dennis, der i det 54. minut fik scoret sit første turneringsmål i Allerød-trøjen. Mark slår et super hjørne, hvor deres målmand mirakuløst fik reddet Bruuns superhovedstød. Det gjorde lige lidt, for Dennis stod godt placeret og med panden var føringen nu på 2-0.

Stor jubel i Allerød-lejren, og da Skovserne ikke fik udbytte af både stolpeskud og efterfølgende megaklumpspil, så vi usårlige ud. Men men men…det var vi langtfra i dagens opgør, og første bevis herpå kom efter 72 minutter. Her reducerede de nemlig til 2-1,og spændingen var tilbage i kampen.

Indenfor samme minut (78.) var først Lehn tæt på scoring, siden var Jan helt fri, men trækket blev for langt…Lige derefter kommer de så fri i vores felt, men Jess fik afværget med en fin redning.

To minutter senere kom vi igen på tavlen. En godt spillende Brammer på midten finder Jan, der med et godt hug bringer os på 3-1.

Så var kampen lukket! Troede vi…få øjeblikke senere fik de foræret endnu en livsline, og kampen var levende igen.

Slutminutterne var særdeles hektiske, og det kampen ikke havde i fint poleret fodbold, kom til fulde i intensiteten. Sergio var millimetertæt på i et par omgange helt til sidst, men det blev ved de 3-2, og dermed 3 gode og værdifulde points til os.

Vi sender en stor tak til de mange fremmødte supportere, og på gensyn lørdag når B1903 kommer til Skovvang.

Bedste i vores hvide udedragter var tomålsskytten Jan samt førnævnte Brammer, mens Jess igen gjorde en god figur, og var chanceløs ved begge scoringer.

Dagens detalje var af den beskidte slags: en høj bold bliver spillet frem mod vores forreste, men et præcist og beskidt albuestød fra deres stopper mod Jans hoved, sendte Jan i græsset. Alle så hændelsen, der om noget bliver taget stor afstand til gang på gang. Det kostede dem da også…...et gult kort.
   
Finn A d. 17-04-2006
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyExpandIT Development ApSSepioAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet LyngbyAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod Skovshoved IF
 Dato  Type  Niveau     
 05-04-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Skovshoved IF - Allerød FK 1 - 0 
 13-08-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Skovshoved IF 2 - 1 
 27-05-2006  Turneringskamp  Kval.række  Allerød FK - Skovshoved IF 2 - 2 
Valgte kamp17-04-2006  Turneringskamp  Kval.række  Skovshoved IF - Allerød FK 2 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 17-04-2006 23:13:45
Super resultat gutter!!! tillykke!! Smile
6 #2 kristianbønnelykke

d. 17-04-2006 23:31:44
super resultat gutter!!! tillykke!! Shock
34 #3 RuneD

d. 18-04-2006 09:36:07
god fight, gutter - men hold kæft en mærkelig kamp.. tal til alle de fremmødte
19 #4 Finn A

d. 18-04-2006 11:25:37
Vi kom ud af kampen uden nye skader og helt uden points til karantænelisterne! Det skal da også lige med, at dommeren fortjener ros for indsatsen, trods nævnte detalje!
40 #5 Øvlisen

d. 19-04-2006 01:34:55
Tillykke med det drenge. Tyder på en meget tæt række så snup alt hvad i kanSmile Men en fortjent sejr

P.S Sejer tag til træninig med os torsdag så viser jeg dig lige hvordan man slår en halvliggende mere en 5 meterWink hehe
65 #6 Ståle

d. 19-04-2006 12:00:40
Ja, det var godt nok det sløjeste halvtliggende vristspark jeg længe har set. Men du var selvfølgelig også godt presset i betragtning af du kun havde omkring et halvt minut til at tage tilløb, placere støttebenet rigtigt og kigge på snørrebåndet for derefter at svinge højreskøjten... Wink Bedre held næste gang... Cool (Eller vælger du at lytte til Coach Bjarne som rådede dig til at trille den ud over sidelinjen i stedet for???) Grin Cool

Men ellers tillyke med sejren!!! Grin
19 #7 Finn A

d. 20-04-2006 14:52:51
Referatet fra skovshoved.dk kan ses her:

http://www.skovsh...=207&mnu=1

Egentlig et meget nøgternt billedet af kampen Pfft
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
Carstens Diner
Carlsberg
3F
Sepio
Mr. Allerød
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?