Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forrygende flot mandfolkepræstation bag sejren!
Senior 1
Da sæsonen startede med nederlag, sejr, nederlag så det svært ud for os nyoprykkede. I dag ser det helt anderledes ud, og i morgen kan vi tage til Frederiksværk og få den sidste belønning for en særdeles storslået turnering, der i de 24 spillede kampe har kastet 52 point af sig.

Halvdelen – helt præcist - er kommet i efterårets 11 kampe, og der mangler jo 2 kampe stadigvæk.

Kampen i dag var ude mod FC Taastrup, der siden sommeren har været godt kørende. Bl.a.er både Lyngby, Holbæk og Ølstykke besejret, og i dag var deres sidste chance hvis de skulle forbedre 5.pladsen og komme med i betragtning til oprykningspladserne.

Det satte vi en stopper for. Med godt spil især den første halve time tog vi brodden af det orangeklædte hjemmehold, der til allersidst blev reduceret med et par mand pga brok og dermed gule kort.

Vi måtte også spille i undertal. Endda i knap en time, da Sejer fik den røde billet – i øvrigt vores eneste hidtil i sæsonen – for at ’fratage en modstander en oplagt scoringschance’. Efter Taastrups udtalelser var dommen noget hård, da både Sylle og Svendsen var nået ned som back up.

Forinden havde Digger sendt os godt på vej med en flot scoring til 1-0. Det var i det 10. minut. Bolden belv taget ned i feltet, og sparket så godt op i det modsatte hjørne. Jan var på spil i minuttet før pausen, scorede faktisk til 2-0, men dommeren dømte frispark til Taastrup. Hvis der var nogle, der så hvorfor, bedes de sige til…. for vi ved ganske enkelt hvorfor der ikke blev dømt mål….

Taastrup fik sat et lille pres på os lige inden pausen, men en god pausesnak hjalp os til et godt afsæt i 2. halvleg, og det var ikke til at se vi var i undertal.

I det 28. minut fik Jess for alvor vist sine reflekser. På stregen lykkedes det nemlig, at hive en mesterredning frem, og vi holdt føringen.

Den blev udbygget i det 32. minut. Paw sendte et frispark ind over, Bruun tog den ned, lagde bolden lidt tilbage til Rune D. Midtbanedynamoen fik et dommedagstræf på kuglen, der strøg i kassen uden for den måbende målmands rækkevidde.

Vi var nu foran 2-0, og resten af kampen blev spillet helt og holdent på vores præmisser. Drengene kørte de 3 point hjem, og glæden var stor både på holdet, og de mange fremmødte Allerød-supportere.

Nu venter vi på søndagens kamp mellem Frederiksværk og Holbæk. Lykkedes det ikke Holbæk at vinde, er oprykningen 100 % sikker for os.

Hele holdet spillede et brag af en kamp derude i Taastrup, og vi glæder os til førerholdet Lyngby kommer til Skovvang på lørdag. Førstepladsen er på spil !
   
Finn A d. 15-10-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAL-GLAS ApSAllerød NytExpandIT Development ApSKop & Kande SøborgIntersport Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Carstens Diner
Intersport Allerød
Hvitved
Mr. Allerød
Sepio
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Certego
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?