Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Velspillet topkamp sluttede uden vinder
Senior 1
Vi kunne rykke op alt efter lørdagens resultater, men de gik ikke vores vej denne gang. Men med 3 kampe endnu har vi alle muligheder stadigvæk. Dog skal resultaterne flaske sig mod Taastrup, Lyngby og Ishøj, eller også skal vi ha’ hjælp fra anden side.

Det fik vi ikke i lørdagens kamp mod Ølstykke, der i tabellen var en plads under os. De mødte frem til kampen med flere kontraktspillere, og ville meget gerne have holdet op i kvalen ifølge deres 1. holdstræners udtalelser i Frederiksborg Amts Avis.

Vi startede dog kampen klart bedst. Havde 3 afslutninger indenfor de første 5 min. men lige før den halve time overtog Ølstykke mere og mere, men heldet var ikke med dem i et par rimelige farlige situationer.

I det 36. minut så Digger målmanden langt ude, men blev blokeret i skudafviklingen. 3 min. senere modtag Jan en aflevering på skulderen, og for den forseelse indkasserede han kampens første gule kort…..

Få minutter senere fik Ølstykke også gult. Magnus blev bremset ulovligt i fuld fart, og denne dom var noget mere forståelig.

Halvlegen sluttede uden mål, og de to velspillende mandskaber gav hinanden en ligeså tæt kamp efter pausen. Her var Jess på sin plads straks fra starten, mens O. Hansen fik en gylden mulighed for at bringe os i front. Nettet blafrede i efterårssolen, men desværre var bolden røget lige udenom stolpen.

I det 10. minut af 2. halvleg kom kampens første mål. Ølstykke gled igennem på kanten, Jess refleksede, men desværre for os røg bolden til en fri spiller ved bagerste stolpe, der meget let kunne bringe tavlen på 0-1.

Vi hang lidt med hovederne lige efter, men holdets store styrke hjalp os hurtig ovenpå. Lehn blev i det 13. minut smart vippet fri af Paw, bolden tog indersiden af stolpen på afslutningen, men Jan fulgte op, og fortjent blev bolden sat ind til 1-1.

Herefter var vi ovenpå. Mark testede målmanden i et nærgående forsøg, men Ølstykke viste også deres farlighed, uden dog det blev til det helt store.

En veloplagt Lehn skød lige over i det 26. minut, lidt senere var Ølstykke farlige foran eget mål, og Jan fik hårdt presset ikke rigtigt træf i en ellers fri position. Oplægget stod Bruun for.

Da stadionuret havde rundet 36 minutter modtag Jan bolden i deres felt med ryggen mod målet. Ølstykke-forsvareren skubbede lige lovligt meget, og kampens dommer dømte korrekt straffe.

En gylden mulighed for at komme afgørende i front, men målmanden nåede ned på Diggers spark, og stillingen 1-1 holdt kampen ud.

Resultatet var nok fair efter spillets fordeling, men med blå/hvide briller havde vi de største chancer, og 2-1 havde no ikke været helt uretfærdigt.

Lyngby tabte igen, denne gang i Rishøj, og er nu kun 2 point foran os. Holbæk vandt 2-1 hjemme over Gladsaxe, og har nu ’kun’ 5 point op til os.

Den kommende weekend spiller topholdene sådan:

Lyngby-Næstved
Ølstykke-Sorø
Taastrup-AFK

Alle nævnte er om lørdagen, mens søndagens enlige kamp er Frederiksværk-Holbæk.

Stillingen er sådan, at vinder vi over særdeles formstærke Taastrup, kan vi rykke op hvis Holbæk ikke vinder i Fr.værk søndag. Dvs uafgjort også er nok for os, og så kan oprykningen fejres på søndag i Frederiksværk. Hjemmeholdet skal have point for at holde sig over de sidste 4 hold i tabellen, og følge med de foranliggende hold.

Spændingen er intakt.

Fidusen fik Jess, mens både Sylle, Paw og Lehn gjorde det godt. Mark manglede det sidste held, men det første seniormål presser på, og jeg ser allerede nu frem mod endnu en spændende kamp nu på lørdag i Taastrup Idrætspark.

Taastrup har været rigtigt godt kørende efter sommerpausen, hvor det er blevet til 7 sejre, en uafgjort og kun 2 nederlag. Deres målscore er 30-11. Så vi er advaret!!!!!!!!!!!!!


Se billeder fra kampen her.
   
Finn A d. 09-10-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenHandelsbankenSepioCertego3FAllerød Nyt
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Dalgaard Serigrafi ApS
Hvitved
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Skjold Burne
Carlsberg
Intersport Allerød
Bog & idé
Carstens Diner
Sepio
Certego
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?