Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord
I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord

Der var sidste matchday i oprykningspuljen fra Danmarksserien lørdag d. 26. juni 2021, vi mødte Køge Nord på hjemmebane i en kamp uden den mindste betydning for placeringerne. Holdene var sikre på at slutte som nr. 7 og 8 af de 8 hold, hvor Karlslunde og Herlev tog sig af de to oprykningspladser til divisionsbolden efter sommereferien.

 

Igen var vi afbudsramt, denne gang fra Have, Hjulle, Nicolai, MP, Kragerup, OK og formentligt et par stykker yderligere. Det gav plads til Fleng som var tilbage i start-elleveren, Nicolai Krag på bænken og Magnus Adler Holmstrup agerede igen reserve keeper. 

 

Holdene mødtes sidst d. 5. juni 2021 på Rishøj Stadion, resultatet blev dengang 0-4 efter mål fra Skou, Virkelyst, Søren og Harlev. Resultatet gentog sig her præcis 3 uger senere, denne gang med to nye målscorere og med to der gentog kunststykket. 

 

Muddi åbnede målscoringen i det 18 minut, oplægget stod Jæger for efter fint samspil i feltet. Jonathan var igen i fin fokus på midten, vi fik truet Køge på flere gode dybe løb, og både Muddi, Tobias og Søren var tæt på nok en scoring. De 1-0 holdt til pausen, og ikke mange minutter inde i 2. halvleg slog vi til igen. Denne gang var Muddi i oplæggerens rolle, det var med en følt aflevering til Virkelyst, der fra nogle meters afstand bankede bolden sikkert i mål. 

 

Gæsterne kunne ikke for alvor true os, og blot 5 minutter senere sendte Søren bolden i nettet til 3-0, TC og Harlev stod for oplægget. Vi skiftede fire mand efter pausen, Mark, Ysbæk, Wagner og Nicolai Krag kom ale på banen, sidstnævnte til sin debut i turneringen efter det tidligere på foråret også var blevet til spil (og mål) i en pokalkamp.

 

Mod slutningen af matchen scorede Mark to gange, den første blev underkendt for hands, det sidste mål fik lov til at stå. Ysbæk stod for vores sidste mulighed, det var direkte på frispark, og efter et enkelt overtids sekund kunne holdene gå på sommerferie med hver deres aftryk efter den sidste styrkeprøve.

 

Køge Nord slutter med 32 point, AFK med 45 point, ikke langt fra Frederikssund med 47 point samt GVI og Ishøj med 49. Karlslunde topper med 63, Herlev 55, LSF med 52.

 

Vi ser frem til endnu en sæson i Danmarksserien, der venter spillerne nogle velfortjente ferieuger efter en temmeligt hårdt forår.

 

Tak til alle, der fulgte med, rigtig god sommer og på gensyn til august når sæsonen starter igen.

   
Finn A d. 29-06-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenTeam AllerødIntersport AllerødOK – Altid billig benzinExpandIT Development ApS
Se også
God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj24-06-2021 - God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj
Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag20-06-2021 - Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag
Alt for stort nederlag til  Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde10-06-2021 - Alt for stort nederlag til Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde
Slutspillets første sejr blev på hele 4-006-06-2021 - Slutspillets første sejr blev på hele 4-0
Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund30-05-2021 - Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Ons 23. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Handelsbanken
Carlsberg
AL-GLAS ApS
Sepio
Skjold Burne
Autohjørnet Lyngby
Bog & idé
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Certego
Team Allerød
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?